tiistai 9. kesäkuuta 2015

Raitamekko ♥

IMG_1345
Täällä ollaan ihan lomafiiliksissä! Ainoo, että toi lämpötila ei ihan oo mun kanssa samalla aaltopituudella, mutta tänään viihdyin hyvin jo kesämekossa meidän pihalla, jonne ei tuule melkein ollenkaan! Sain postissa viimeviikolla odotetun paketin Walktrendyltä, josta paljastu tää ihana raidallinen maxi. Kivointa tässä on tää toppimainen yläosa, joka on selästä auki! Yks mun lemppari kesätyyleistä on just rento maximekko yhdistettynä tennareihin tai espadrilloihin, mun mielestä se on ihanan naisellinen, mutta kuitenkin tosi rento asu. Tykkäättekö te maxeista?:)
IMG_13431
Viikon päästä on jo hei juhannus! Mihin tää aika oikein menee ja missä ihmeessä ne kuumat kesäpäivät oikein viipyy? Muistan, että jokin aika sitten lupailtiin niin, että tästä kesästä tulee kuumin ikinä ja nyt onkin ennusteet kääntyneet ihan päin vastoin. Minkäslaisia suunnitelmia teillä on juhannukseksi? Me ollaan tää juhannus täällä meidän kotikolossa ja Ansku ja Pete tulee tietysti juhlimaan meidän kanssa.:) Tästä onkin tullut meille ihan perinne ja nyt olis vuorossa kunnon kesäolympialaiset hawajilaiseen tapaan! Keksitään erilaisia lajeja, naiset vastaan miehet luulisin ja katsotaan, kuka pesee ja kenet!;) Mulla on takatasku täynnä kaikenlaisia hauskoja tehtäviä noiden varalle! hähää, beware! Ja teemana meillä on hawaji, eli paljon värejä, kukkia, leit kaulaan ja kaislahameet liehumaan! Loppuillasta saunotaan, grillataan ja kävellään rantaan katsomaan juhannuskokkoa.
IMG_1355
Nyt täytyy alkaa tekemään jotain herkullista iltapalaa, kun vatsa kurnii aika äänekkäästi tuossa.:) Kivaa illan jatkoa!
IMG_1356

26 kommenttia:

  1. upea mekko, sopii siulle tosi hyvin:) maxit on kyllä ihania

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihanan kesäinen asu ja tuo mekko sopii sulle täydellisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen.:) Sais vaan tosiaan olla lämpösiä kelejä niin vois udeamminkin laittaa päälle!

      Poista
  3. Maximekot on ihania! Harmi vain, omistan tällä hetkellä ainoastaan yhden, koska olen niin lyhyt, että useimmat maxit on ihan liian pitkiä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei.:( Mä voin samaistua suhun, sillä mullekin usein kaikki mekot on liian pitkiä ja äiti joutuu niitä aina mulle lyhentämään.:D Tää mekko oli onneksi just sopiva!

      Poista
  4. Heippa! Sellaista kyselisin aloittelevana bloggaajana, että millä ohjelmalla oot tehnyt tän blogin ja Villa hundvikin bannerit? Nätti olet! Mukavaa kesän jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käyttänyt Picasaa, jolla saa tehtyä tosi paljon eriraista fonttia ja muutenkin muokattua kuvia näppärästi!:) Kiitos kovasti sinulle ja oikein ihanaa kesää sinullekin.<3

      Poista
  5. Aivan mahtavan ihanaa että kirjoittelet tänne taas!!! :) <3 mun lemppari blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, kiitos paljon kauniista sanoista!:)♥♥

      Poista
  6. Meillä juhannus vielä auki ja sanoppa muuta, aika rientää, kesä jo melkein ohi ennen kuin ehtii alkaakkaan. Todennäköisesti perhejuhannus on tulossa ja saatetaan tulla minun vanhempien luokse viettämään juhannusta. Ehkä illan tullen kun Venla nukkuu niin uskaltaa yhden kaksi juomaa juoda :)

    Ryyppyjuhliin en halunnut osallistua, ei vaan enää kiinnosta sellainen touhu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhannus on ihanaa aikaa rentoutua ja nauttia kunnolla suomen kesästä!:) Mekin ajateltiin tehdä koivuista ihan vihdat saunaan ja läpsiä menemään!:D En ole itseasiassa ikinä vihtonut, vaikka vihtoja on kyllä ollut! Ihanaa juhannusta teidän perheelle ja terkkuja Venlalle!.:)♥

      Poista
  7. Hei huippuu kun oot takas täällä!! :) Oon oottanu ku kuuta nousevaa sun postauksia ja jes, odotus palkitaan! Kuulostaa iha silt niin ku mulla ei ois muuta elämää, haha :D Mulla tuli mieleen semmonen asia, että ootko saanut ystäviä/kavereita blogin kautta? Tai ootko esim. tavannut sun lukijoita tms? Harvoin sanon näin, mutta vaikutat kyllä jotenkin niin semmoselta tyypiltä, että suhun olis kiva tutustua. Miksei aikoinaan törmätty sattumusten kautta Porissa :D Mut hei, hyvää kesää ja tsemppiä häävalmisteluihin. Upeelta näytti teidän kotikin! -Maria-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi, miten ihana viesti, kiitos Maria!♥ On ollut niin ihana palata kirjottelemaan, kun vastaanotto on ollut näin lämmin.:)
      Jos itseasiassa suoraan sanotaan, niin olen tavannut mun parhaimmat ystävät ja kaverit blogin kautta ja olen niin iloinen ja onnekas, että sellainen, kuin blogi on johdattanut mut niin ihanien ihmisten luokse!♥ Ehdottomasti tapaan siis mielelläni uusia ihania samanhenkisiä ihmisiä.♥

      Poista
  8. Hei!
    Upea hame! Ihanan kesäinen ja sopii sinulle hyvin :)
    Onko Walktrendyltä helppo tilata? Kuinka kauan kesti että sait paketin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti!:) Walktrendyyn täytyy ensin rekisteröityä ja sen jälkeen pääsee tekemään tilausta. Tykkäsin erityisesti siitä, että vaatteiden mitat oli kerrottu tarkasti tuotteesta, koska koot on tosi pieniä, kannattaa siis olla tarkka ja mittailla!:) Oma pakettini kesti noin 2 viikkoa.:)

      Poista
  9. Kiitos kun kirjoitat tätä ihanaa blogia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja ihanaa, että tykkäät lukea♥

      Poista
  10. Ihanaa kun sulla on ollut taas aikaa kirjoitella tänne blogiin kuulumisista. :) Oon usein tullut tsekkaamaan tänne oisko tullut uusia postauksia pienen hiljaiselon jälkeen :) Sun blogista tulee aina niin hyvälle tuulelle, kun vaikutat todella symppikseltä ja pidän sun kirjoitustyylistä.. :) Teidän uusi kotikin näyttää niin ihanalta <3 Mukavaa kesää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta viestistä♥ Mä oon täällä vaan yhtä hymyä nyt!:) Ja ihanaa palata takaisin kirjottelemaan, kun vastaanotto on näin iloinen!

      Poista
    2. Ja oikein ihanaa kesää sinulle myös!:)

      Poista
  11. En kestä miten kaunis oot <3 vaikutat muutenkin hyvin ihanalta ja herttaiselta persoonalta :) onnea uuteen kotiin sekä kaikkea hyvää elämäänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ää, kiitos paljon ihanasta kommentista♥♥ Täällä ihan punastuu! Oikein ihanaa kesää✿

      Poista
  12. Maximekot on kyllä tosi kivoja! Tosin nyt on tullut käytettyä niitä aika vähän noiden kelien takia. :s Mutta ihanalta näyttää tuo maximekkosi ja todella kivalta kuulostaa myös juhannussuunnitelmasi. Oikein ihanaa juhannusta teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana viestistäsi♥ No juu, kelit vois kyllä tosiaan pikkuisen parantua! Harmittaa hirmuisesti tuo juhannuksenkin sateinen sää!:( Mutta eiköhän siitä päivästä saa ihanan, vaikka sataisikin vettä, suunnitelmissa oli sittenkin lähteä meidän mökille vielä, mutta taidetaan jäädä kiltisti kotiin.:D Ihanaa juhannusta sinulle myös✿✿

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.