keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Tättädää!

Hei taas pitkästä aikaa, rouva A täällä kirjoittelee!:) Niin se aika vaan hujahti, ettei ole kerinnyt itsekään kaikkea vielä kunnolla sisäistämään. Häät on vietetty, häämatkalla oltu, takaisin arkeen palattu ja uutta sukunimeä opeteltu käyttämään! Rakkauspäivämme oli ikimuistoinen ja aivan täydellinen, enemmän, kuin olisin osannut ikinä kuvitellakaan. Juuri katselin muutamia videopätkiä häistämme, jotka ystäväni Tiina oli ottanut ja itkuhan siinä pääsi. Voi, jos voisin kelata sen päivän alkamaan aina uudelleen ja uudelleen. Nyt onkin sitten taas aika palata kotijuttujen pariin, mutta ei, en ole siitä ollenkaan pahoillani, vaan todella innoissani!:) Ihanaa, kun hääsuunnittelujen jälkeen on taas muuta suunniteltavaa. Olen niin odottanut, että pääsee laittamaan kotia kuntoon ja mielessä pyörii ainakin tuhat ideaa toteutettavaksi. Hääjutuista tulen kertomaan ihan omissa postauksissa, kuvia on niin paljon, etten oikein tiedä, mistä aloittaa!:`)

No mitäs kaikkea minä sitten olen puuhastellut niinä päivinä, kun olen ollut poissa blogin parista?
Desktop1

Viettänyt elämämme ikimuistoisinta päivää, häitämme 1.8.2015.  Ollut mittaamattoman kiitollinen kaikille meidän apuna olleille ihanille rakkaille ihmisille, olette suunnattoman tärkeitä!Ollut suunnattoman huolissani isästäni, joka paria päivää ennen häitämme joutui sairaalaan keuhkokuumeen vuoksi, mutta onneksi toipui ja pääsi häihimme. ♥Ollut rentouttavalla romanttisella häämatkalla Turkin Marmariksessa ja ehkä vähän läkähtynyt 40 asteen kuumuudessa.Polttanut itseni solariumissa ennen häitä sekä uudelleen häämatkalla.Viettänyt kesälomaa ja palannut suht energisenä takaisin töihin. On ollut ihana vaihtaa kuulumisia työkavereiden kanssa.Suunnitellut kotiimme kaikenlaisia sisustusjuttuja ja hankimme juuri uuden upean ja tilavan ruokapöydänOllaan mökkeilty ja tanssittu valssia laiturilla. Kokkailtu kotitekoista jäätelöä, joka oli ihan super herkullista, mutta josta meni vatsa aivan sekaisin, vaikkakin se oli sen arvoista! Olen viettänyt venetsialaisia ihanien ystävien kanssa ja kontannut näiden kanssa pitkin metsikköä ja nauranut niin, että vedet valuu silmistä. Laulanut Disney -piirrettyjen lauluja Jennyn kanssa. Ostanut tuoreita kukkia kotiimme. Pelannut aamuyöhön Hotelli -lautapeliä A:n kanssa(kuka muistaa tän legendaarisen pelin?). Harjoitellut kirjoittamaan uutta nimmaria, välillä se menee oikein ja välillä väärin. Muistellut ihanaa rakkaudentäyteistä hääpäiväämme ja kyynelehtinyt onnesta. Iloinnut ihanan ystävän kihlausta ja innolla odotan, koska päästään viettämään näiden häitä. Rakastanut miestäni. Itkenyt kaveririidan vuoksi. Käynyt elokuvissa katsomassa Inside Out, jossa oli meidän lisäksi vain lapsia ja olin varmaan ainoa koko salissa, joka kyynelehti elokuvan aikana. Syönyt mieheni tekemiä herkullisia ruokia ja ihaillut, kuinka ihanaa on, että hän osaa kokkailla. Katsonut Netflixistä Johan Falkkia, johon jäätiin ihan koukkuun ja meitä alkoi ihan hirveästi harmittamaan, kun katsottiin viimeinen jakso loppuun, kunnes yhtenä päivänä löydettiin siitä toinen tuotantokausi wohoo! Saa muuten ehdottaa uusia koukuttavia sarjoja!;)


Sellaista, ihan tavallista, mutta ihanaakin ihanempaa arkea!:) Nyt lopettelen tältä illalta ja palaan uusien kujeiden kera. Öitä!

22 kommenttia:

  1. Me pelattiin sitä Hotelli peliä just pari kuukautta sitten :D Onnittelut uudesta sukunimestä ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina!♥ Hotelli peli on kyllä ihan huippu ja ehdottomasti yks legendaarisimmista, mitä on koskaan tehty!:D

      Poista
  2. Ihana, kaunis rouva A<3 Täällä odotellaan innolla hääpostauksia! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että oot taas postailun parissa! Täällä kans odotetaan hääpostauksia ja inspiroivia kotipostauksia ! Oot huippu !

    VastaaPoista
  4. Ihan älyttömän paljon onnitteluja tuoreelle avioparille! Ootte aivan ihana pari ♥ Oon tosi onnellinen teidän puolesta, että teidän hääpäivä oli täydellinen :') Innolla odottelen sun palailevan taas säännöllisempään postaustahtiin syksyn myötä! Kesällä etenkin on usein muutakin tekemistä kuin istua koneen ääressä, ja paljon kaikkee kivaa ton listauksen mukaan siihen onkin sulla mahtunut :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Erika♥ Nyt on kyllä energiaa ja intoa tullut lisää bloggailuun, toivotaan, että pysyy vaan into päällä!:)

      Poista
  5. Ihana postaus ihanalta rouva A:lta! :) Odotan innolla, että pääsen näkemään lisää teidän hääkuvia/kuulemaan tarkemmin teidän rakkauspäivästä <3 Heh, pakko kertoa miten ahkera (fanaattinen ;D) lukijasi olen... Kävin joka päivä (ja ehkä parikin kertaa päivässä) katsomassa, että josko olisit kirjoitellut... Tänään aamulla töissä ollessani sain mieheni siskolta viestin, että "huomasitko, Silja on kirjoitellut?" :D Voi sitä riemunkiljahdusten määrää :D Työkaverini kai ajattelivat meikän seonneen :D

    - Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaaww, kiitos sinä ihanainen siellä! Piristit niin kovasti kommentillasi!♥♥:`)

      Poista
  6. Kiva kuulla sun kuulumiset! :) Itse en ole ikinä pelannut hotellipeliä, mikä se on?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy ehdottomasti joskus tutustua tähän peliin!:) Se on ihan älyttömän kiva, vähän monopoli tyylinen, mutta paaaaljon paljon parempi ja vanhempi lautapeli, jossa ostetaan ensin tontteja, rakennetaan hotelli talo talolta pystyyn virkistysalueineen päivinee, jollojnhotellien arvo kasvaa ja käydään aina yöpymässä muiden pelaajien hotelleissa ja kisataan, kuka pysyy taloudellisesti pystyssä, vai joutuuko lopulta pakkomyymään hotellinsa ja sitä myötä tippuu pois pelistä!:D

      Poista
  7. Paljon onnea naimisiinmenon johdosta <3 Oonkin miettinyt, että miten sulla menee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana♥ Ihana kuulla, että oon ollut mielessäsi, elämä hymyilee ja taas on energiaa bloggailuun!:)♥

      Poista
  8. Onnea tuoreelle rouvalle! Nätti keittiön pöytä, mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!♥ Keittiön pöytä on Askosta, mallin nimi on Brick!:)

      Poista
  9. Onnea naimisiinmenosta, toivottelee melkein yhtä tuore vaimo! Meillä oli häät 17.7. ja pitäisi kans muutama julkaisukelpoinen kuva katsella tänään blogiin lisäiltäväksi. Teidän häät on ainakin kuvista näyttäneet todella upeilta, ja kuulumisia oli mahtava lukea. Odotan innolla tulevia postauksiasi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja paljon onnea ja rakkautta myös teille!♥ Teidänkin häät näyttivät todella rakkaudentäyteisiltä ja lämpimiltä♥

      Poista
  10. Mistä katsoitte tuota Johan Falkin 2. kautta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei itseasiassa olla vielä päästy aloittamaan 2. kautta, kun A on ollut töissä, eikä oo päässyt kotiin, mutta hän löysi sen jostakin, voin laittaa tänne vielä lisäinfoa, kun hän tulee kotiin ja päästään aloittamaan katselu!:) Eikö ookin mahtava sarja!

      Poista
  11. On ihan huippu! Kiitti paljon jos viitit laittaa:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.