tiistai 15. syyskuuta 2015

Uusia tuoksuja

IMG_3373
Mun piti tänään kirjoittaa yhdestä ihan muusta aiheesta, mutta kun kone ja netti eivät suostuneet oikein yhteistyöhön, päätin luovuttaa ja koittaa, jos seuraavalla kerralla olisi parempi tuuri. Meidän vanha kone ei ilmeisesti tykkää yhtään, jos kirjoitan vähän pidempiä postauksia, mutta sain mä onneksi jotakin tänne raapustettua!:)

Ostin häämatkallamme mennessä ja tullessa lentokentiltä Victoria`s Secret myymälöistä uudet hajuvedet itselleni. Ensimmäinen ostokseni oli Victoria`s Secret Victoria, joka tuoksuu todella hempeältä ja raikkaalta.  Mulle hajuvedet tuo aina erilaisia muistoja mieleen ja halusin tuoksun, jota tuoksutellessa minulle tulisi mieleen häämme ja häämatkamme. Siinä onnistuin onneksi täydellisesti ja välillä on ihana suihkauttaa ja vain nuuhkia tätä ihanaa tuoksua ja palata takaisin ihaniin muistoihin..
Tuoteselosteen kuvaus tuoksusta: "Fresh, sexy, totally irresistible: it’s everything you love about Victoria's Secret in a sparkling blend of red berries, Victoria rose and crème brûlée". Eipä ihme, että ihastuin tuoksuun, rakastan crème brûléeta!8D
IMG_3376
IMG_3377 Koska VS:n hajuvesiä ei saa tilattua monestakaan nettikaupasta ja hajuvesien tilaaminen on sieltä usein riskialtista, kun ei tiedä minkä tuoksuinen hajuvesi on tulossa, päätin törsätä myös toiseen hajuveteen.  Victoria`s Secret Night, joka on nimensä mukaan vähän vahvempi iltatuoksu. Tuoksu on ihanan lämmin, makea ja juhlallinen. Tykkään käyttää syys- ja talviaikaan vähän vahvempia tuoksuja, kun taas kevät-kesä aikaan kevyitä ja raikkaita. Tuoteselosteen kuvaus Night tuoksusta: "Own the Night: this provocative eau de parfum is the perfect co-star, with a warm, sparkling fragrance inspired by midnight in Paris" 

Mä vaan yksinkertaisesti rakastan hajuvesiä ja valitsen tuoksun aina joka päivä täysin fiiliksen sekä myöskin asun mukaan! Vaikka omistankin laatikollisen erilaisia tuoksuja ja joku voisi vahän ihmetellä, että tarvitseeko niitä nyt noin paljon olla, mutta jokainen pullo on aika hyvin ja tasaisesti vain tyhjentynyt!

Tykkään muuten säilyttää VS:n ja muidenkin brändien kauniita kasseja, en jotenkaan raaski edes heittää noin suloisia kasseja pois ja onhan ne ihana piristys ja kaunis sisustuselementti vaatekaapin hyllyille!:)
IMG_3372

11 kommenttia:

  1. Täällä toinen, joka rakastaa hajuvesiä ja niitä löytyy tosiaan se laatikollinen... :D Tällä hetkellä mulla on kans käytössä toi Victoria (niin ihana! <3) mut kohta pitää vaihtaa syksytuoksuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, sielunsisko!:D Mitä syystuoksua sinä suosittelisit?:) Kävin juuri tossa meidän hajuvesiosastolla tuoksuttelemassa Paco Rabannen Olympea -parfyymiä ja voi luoja miten upea tuoksu! Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta seuraava tuoksu taitaa olla se!:)

      Poista
  2. Mä olen ihan samanlainen hajuvesien käyttäjä, päätän hajuveden joka päivä fiiliksen mukaan :D. Nyt tosin kesän aikana yritin kuluttaa jo vähissä olevia hajuvesiputeloita tyhjiksi ja vielä olisi pari puteloa kulutettavana, niin pääsee taas käyttämään muitakin ihanuuksia kaapin kätköistä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, pitäisi vähän tyhjentää loppuun osa tuoksuista, jotta voi taas hyvin mielin hankkia uusia!:)

      Poista
  3. Mä oon aina ollut tosi huono käyttämään hajuvesia. Jos jonkun löysin ja ostin, en halunnut käyttää sitä, koska pelkäsin sen loppuvan liian aikaisin :D
    En oo päässyt kyseisestä tavasta vieläkään irti haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua!:D ♥ Mulla oli joskus sama tapa, etten raaskinut käyttää kaikkia tuoksuja, varsinkin sesonkituoksuja, jotka poistuivat myynnistä, mutta jossain vaiheessa, kun tuoksuja alkoi yhtäkkiä kertymään, pääsin tavasta eroon ja nyt tilanne on tämä.:D

      Poista
  4. VS avaa marraskuussa Helsingin Forumiin liikkeen, joten jatkossa pääsee tuoksuja ostelemaan vähän lähempääkin. ;)

    VastaaPoista
  5. Mä rakastan kans hajuvesiä ja varsinkin VS:n omia <3 Ah nuo on niin herkkuja :p

    VastaaPoista
  6. Oi ihania hajuvesiä, itsellä kyllä vähän liikaa ja harvoin enää tulee käytettyä tuoksuja. Välillä laitan The Body Shopin body mistiä. Niitäkään ei kovin usein kun ei lapsen kanssa voi oikein tuoksuja käyttää usein, tulee niin herkästi allergiaa. Jouduin myymään jopa melkein kaikki tuoksukynttilätkin pois :(

    Oon silti itsekkin aika monelle hajuvedelle allerginen, niin en yhtään ihmettele, että vauvat arastelee tuoksuja. Muistan synnärillä yhden äidin heti seuraavana aamuna oikein laittautuneen sairaalassa eikä huomioinut muiden vauvoja ja vaan surutta pisti tuoksumaan kunnolla hajuvettä ym ym

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.