tiistai 13. syyskuuta 2016

Room Escape Pori

q 

 "Sinut lukitaan huoneeseen. Aikaa 60 minuuttia. Pääsetkö Sinä pakoon?"

Käytiin viime lauantaina ystäviemme kanssa testaamassa Room Escape Pori, joka löytyy Porin Puuvillasta, pohjoisrannasta. Oltiin odotettu tätä päivää, kuin kuuta nousevaa ja ennen huoneeseen astumista jännitti yllättävän paljonkin, kun ei tiennyt yhtään, mitä oven takana oli odotettavissa! Puhelimet ja muut tallentavat laitteet tiputettiin lukolliseen laatikkoon, jottei ole mitään ylimääräisiä yhteyksiä ulkomaailmaan. Meille kerrottiin ihan alussa pelin säännöt sekä tärkeitä ohjeita, miten toimia huoneessa.

Mulle tää peli oli jo jollain tavalla entuudestaan tuttu, kun oon pelannut nuorempana tietokoneella muutamia room escape pelejä, mutta olihan se ihan erilaista päästä ihan oikeasti itse sinne huoneeseen paikan päälle!

Room Escape on tosielämän huonepakopeli, jossa ideana on paeta lukitusta huoneesta vihjeitä etsimällä ja tehtäviä ratkomalla ennen ajan päättymistä. Huoneeseen astuessa kannattaa lähteä välittömästi ja ripeästi liikkeelle, katsella paljon ympärilleen ja lyödä viisaat päät yhteen ystävien kanssa! Se on oikeesti tosi jännittävää, miten erilaiset ongelmanratkaisu- ja hoksaamiskyvyt kaikilla on ja ilman poikia me oltais Heinin kanssa oltu välillä ihan hukassa!:D Kannattaa mennä hyvällä porukalla, jossa yhteistyö sujuu ja on hauskaa! Me päästiin pakenemaan huoneesta ja oli kyllä ihan voittajafiilis!:D Aivan huikea ja erilainen kokemus. Hauskaa tekemistä ystävien kanssa! Innolla jäädään odottamaan, kun huoneita tulee piakkoin lisää!

Ja sitten vielä tosi kiva juttu! Saatte Room Escape Pori huonepakopelistä -25% alennusta helmikuuhun 2017 asti, kun ilmoitatte varauksen yhteydessä koodin SILJAS. Suosittelen oikeasti käymään testaamassa, me jäätiin ainakin ihan koukkuun!

winners

3 kommenttia:

 1. Haluisin mennä kyllä, mutta vielä pitää odottaa, kun ei raskaana pikein uskalla mennä, jos iskeekin joku paniikki :) ja ei ihan heti tyypin synnyttyäkään tuu lähdettyä.

  Tässä onki sit aikaa miettiä hyvää ryhmää,jonka kanssa mennä :D

  VastaaPoista
 2. Turvallisin mielin voi mennä raskaana olevatkin pelaamaan tiota peliä. Siellä ei tehdä mitään sellaista, että se olisi vaaraksi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En silti uskalla, on ollu muutenki vähä rankka alkuraskaus ja pelkästää pienetkin ponnistukset kotona on jo toisinaan voimia vievää :S

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.