maanantai 21. marraskuuta 2016

My Deer Friend ♥

Lähdettiin mieheni kanssa viime lauantaina bussilla kohti Helsinkiä mun ihanan ystävän Alexandran synttäreitä viettämään. Tästä tapaamisesta erityisen teki se, etten ollut nähnyt ystävääni yli kuuteen vuoteen ja kun nähtiin niin meinas kyllä poru tulla molemmilta! Aika menee niin hirveetä vauhtia ja molemmilla on ollut kaikenlaista, ettei sitä vaan ole toimertunut näkemään. Ollaan kyllä oltu yhteyksissä, mutta onhan se nyt ihan eri asia, kun pääsee kunnolla höpöttelemään kasvotusten toisen kanssa. Kuin päivääkään ei olis ollut pois.
bileet Istuttiin iltaa, höpöteltiin kaikenlaista, syötiin herkkuja ja kuunneltiin jokaiselta vieraalta toivebiisejä. Tää oli hauskaa, sillä sain pari uutta biisiä omaankin soittolistaani! Jossain kohtaa otettiin taksi keskustaan ja päädyttiin Apolloon jatkamaan iltaa. Oltiin Apollossa ihan pilkkuun asti ja lopuksi käytiin hakemassa vielä kaikille pizzat mukaan. Muut jatkoivat kotiin ja me lähdettiin mieheni kanssa meidän hotellille, joka oli onneksi ihan pienen matkan päässä. Taivaalta nimittäin satoi kaatamalla vettä. Mulle tuli molempiin jalkoihin ihan hirveät rakot ja yritin väkisin kävellä eteenpäin ja purra hammasta, vaikka olis niin tehnyt mieli jäädä johonkin istumaan tai ainakin heittää kengät pois jalasta! Jos olis ollut kesä, niin olisin niin varmasti tehnytkin!

Kun päästiin hotellille, syötiin pizzat ja mentiin vasta siinä puoli kuuden aikoihin nukkumaan. Olo oli kyllä aika väsynyt, kun heräsin kympiltä laittamaan itseäni kuntoon ja nukahdinkin uudelleen tunniksi, kunnes oli aika nousta, laittaa paikat kuntoon ja luovuttaa huone. A heräsi vasta varttia vaille 12, kävi suihkussa ja oli siltä seisomalta valmis lähtöön. Vähänkö epäreilua. Mä en käsitä, miten miehillä on kaikki aina niin helppoa.:D
IMG_6822 
Lähdettiin kiertelemään keskustaa ja käytiin ihan ekana Stockalla, sillä halusin käydä katselemassa vähän sisustusjuttuja sekä jouluosastolla. Se oli niin ihana tunne, kun mentiin rullaportaita alas ja se upea joulumaailma avautui edessämme. Mä meinasin oikeesti purskahtaa itkuun, kun olin niin liikuttunut siitä, miten kaunista siellä oli! Lumoutuneena kiertelin ja ihastelin vaan kaikkea ympärilläni, kuin karkkikaupassa olisi ollut! Olis tehnyt mieli ostaa vaikka mitä, mutta mukaan lähti kuitenkin vain yksi erikoisempi joulukoriste, sellainen miniatyyri lumisadepallo, jonka sisällä on mikäs muukaan, kuin (Hessu) jääkarhu.:) Ostin vielä pari pakettia ihan perus palloja, kultaisia sekä punaisia, jotka ovat tänä vuonna meidän joulun päävärit. En malta odottaa, että pääsen koristelemaan kuusen.

Tykkään, kun Helsingissä panostetaan joulusomistukseen niin paljon ja joka puolelta löytyi mitä kauneimpia jouluvaloja ja koristeltuja kuusia. Meilläkin täällä Porissa olisi varmaan vähän enemmän, mutta tuntuu, että kaikki aina rikotaan, jos jotain yrittää laittaa nätisti esille. 
joulu
Meidän piti mennä syömään johonkin vähän parempaan paikkaan, mutta kierreltiin Stockalla niin kauan, ettei meille jäänyt enää paljoa aikaa ennen bussin lähtöä, joten lähdettiin kävelemään Forumin kautta kohti Kamppia, josta meidän bussi lähti ja käytiin terveellisesti Burger Kingissä haukkaamassa mättöateriat.

Mua vähän harmitti, kun ei keretty olemaan Helsingissä sen kauempaa, mutta onneksi tällä kertaa näin, sillä mulle iski bussissa ihan tajuton päänsärky, enkä pystynyt pitämään silmiäni ollenkaan auki, kun tuntui, että pää räjähtää. En kyllä enää koskaan lähde yhtään minnekään ilman, että otan särkytabletteja mukaan!
Mutta aivan ihana viikonloppu Helsingissä, ensi kerralla täytyy varata vain vähän enemmän aikaa kiertelyyn!:)

* Edit// Baarin nimi korjattu oikein. Se olikin Apollo eikä Tivoli.:)

10 kommenttia:

  1. Onko otsikko tarkoitettu noin?Deer(poro) vai dear? ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuuloinen miniloma! Kyllä yö hotellissa ja pieni irtiotto arjesta tekee aina niin hyvää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Joo vois kyllä tehdä enemmänkin tällaisia minilomia! Haaveissa olisi joskus juurikin näin joulun aikaan päästä Tallinnassa tai Tukholmassa käymään, mutta se on aika haasteellista, kun meillä on tähän aikaan aina kovin joulusesonki töissä. Mutta ehkä vielä joskus!:)

      Poista
  3. Kuulostaa niin huipulta :) Tollaiset pikkureissut on tosi piristäviä kaiken arjen keskellä ja se on parhaita tunteita ikinä kun näkee piiiitkästä aikaa jonkun tärkeen ihmisen ja toteaa, ettei mikään siinä ihmissuhteessa oo muuttunut vuosien saatossa. Sellaiset ihmiset on niin kultaa ♥

    Ja oi että, mäkin rakastan noita Helsingin jouluvaloja yms, erityisesti Forumissa on aina niin nättiä! Ihanaa kun joulu lähestyy kovaa vauhtia, oon niin fiiliksissä ;D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suustani.♥ Oon kyllä onnekas, kun oon saanut elämäni varrella tutustua niin upeisiin ihmisiin! Harmi vain, kun ei näe niin usein.:(

      Mä oon kanssa niin joulufiiliksissä, että kuuntelen joka päivä jo joululauluja.:D Maanantaina toin myös vähän lisää koristeita kotiin ja odotan niin, että pääsee koristelemaan kuusen! Mies ei kyllä anna vielä tuoda kuusta.:"D

      Poista
  4. Moikka! Meen pk seudulle täältä landelta pian ostaan kaverille yllärilahjaa enkä osaa päättää mikä näistä ois kaikista järkevin väri niin mikä ois sun mielestä kaikista hienoin/käytännöllisin väri :) (tää tulee blondille)
    http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/monogram-shawl-001054#M75869

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten upean lahjan olet kaverillesi hankkimassa, hän ilahtuu varmasti.♥
      Nämä ovat tietysti makuasioita ja monet värit sopivat vaaleahiuksisillekin, mutta omia lemppareita ovat ehdottomasti http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/monogram-shawl-001054#M71336 ja http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/products/monogram-shawl-001054#M75870 . Tyylikkäät sävyt ja todella helppo yhdistellä vaatteisiin.:)

      Poista
  5. Todella kaunis kuva susta tuo ensimmäinen! :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.