torstai 10. joulukuuta 2009

Christmas is coming


 


Joulu on jo ovella ja niin edespäin enkä oo saanut hankittua viela ainoatakaan joululahjaa. Pörssistä lentelee koit ja pää kumottaa tyhjyyttään. Mulla oli vähän ideana tehdä itse lahjat, mut yritän nyt kuumeisesti miettiä, että mitä mitä mitä. Ompelemaan en ala, kun en osaa. Maalaukset taas vie ihan liikaa aikaa, kun kyseessä on äiti, isä, isosisko ja kaverit. Porukoille aateltiin siskon kanssa ostaa joku kimppalahja. Ehkä lahjakortti jonnekin kylpylään tai muuta vastaavaa. :) Siskolle en ole vielä keksinyt mitään.. jotain kivaa kuitenkin. Ehdotuksia?

Kavereille tosin mulla on yks tosi kiva idea..:) Aattelin, että pidän heille sellaset Pamper Partyt. Ideana olis viettää kunnon hemmottelu päivä kavereiden kesken mun luona. Ohjelmaan kuuluu mm. jalkakylpy kylpykuulien kera, manikyyri kynsille + NailArt, päähieronta, kasvonaamio, meikkaus ja hiusten laitto (ajatuksena kokeilla jotakin uutta) ja pieni lahjojen jako illalla( jokainen tuo 5€ arvoisen pienen kauneuteen liittyvän lahjan tullessaan, jotka sitten illemmalla avataan).  Tietysti voi siinä illan aikana hieman maistella myös alkoholipitoisia juomia ja lähteä uusissa meikeissä ja kampauksissa laulamaan karaokea jonnekin lähibaariin!:) Mukava lahja kavereille ja luulen, että arvostavat tätä yhdessä vietettyä aikaa enemmän, kuin materiaa.:) Vaikka aikamoisia materialisteja olemmekin;)

Oon menossa nyt katsomaan kummipoitsua, joten täytyy mennä laittamaan tukkaa ja etsimään sopivia vaatteita päälle. Loppukevennykseksi hieman raskaampaa joulumusiikkia!;)

 

4 kommenttia:

  1. Joku leffa vois olal ihan hyvä lahja siskolle tai joku herkkukori :D

    VastaaPoista
  2. Sini: kiitos vinkeistä!!:D Toi herkkukori kuulostaa ihan mun siskolta;D hehee:D

    VastaaPoista
  3. Ooks maalannut itse ton kuvan mis naiset pyyhkeet päällä? :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.