lauantai 19. kesäkuuta 2010

Tättädää!

Päätin nyt vähän kuvata noita mun uusia ostoksiani ja vähän näyttää teille, että mitä oon saanut oikeen aikaan. Mutta, nää ei todellakaan oo vielä valmiit, mikä harmittaa mua paljon, koska en kestä olla keskeneräisyyden keskellä! Ei siis mikään ihme, että oon ollu koko vuoden häiriintynyt, kun oon joutunut asumaan täällä ns. jatkuvan remontin alaisuudessa.:( Koskakohan saan esim. noi listat seiniin??? huoh. No mutta pääasia, että oon nyt saanut jotain kivaa tänne mun kotiin. Oikeesti. Tää tuntuu nyt paaljon enemmän kodilta.:)

Aloitetaan Olkkarista.

Uusia tässä kuvassa on pöytä, tv-taso ja korit. Ingoratkaa jalka. Oli mun mielestä muka hauskaa kuvata se tohon. Tuli mun mielestä tosi kivan näköstä!

Nää kaks kuvasin vaan tällee yksinään, ukn en oo mitenkään vielä laittanut niitä sillai sopivasti..

Tässä vähän kokonaiskuvaa.

Ja tässä tuleva kokonaisuus:
Tossa tollanen upee piirros taas, mutta tuollaiseksi siis mun olohuoneeni tahdon!:) Noi neliöt sohvan yläpuolella on sellaset leditaulut, jotka teen itse. Ja nuo pallot seinässä on Ikean pyöreitä peilejä.

Ja sitten vielä kuvia parvekkeelta. Tää näyttää mun mielestä vielä tosi kaljulta, mutta kunhan saan ostettua vielä liilat tyynyt ja mustia lyhtyjä ja roudattua jonkun maton tonne, niin eiköhän jo ala kelvata. Kukkia tahdon myös paljon!

Noi valkoiset lätkät pöydällä on niitä aurinkokenno lamppuja, jotka odottavat kovasti pääsyä tonne kattoon roikkumaan!:) Eikö vaan oo ihan erinäköinen, kuin ennen!??!
 Toi maalipönttö ei kuulu kuvaan! Se häipyy sieltä jahka kerkiää!:)


Nno mitäs mieltä ootte?:)

9 kommenttia:

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.