maanantai 3. joulukuuta 2012

Piparkakkutalo

Jatkettiin tänään piparkakkutalon koristelua ja nyt meidän luomus on valmis! Ei tiedetä aiotaanko syödä tätä ollenkaan, kun piparitalothan pitäis syödä vasta joulun jälkeen ja silloin se maistuu jo pahalta, joten jätetään tää varmaan ihan vain koristeeksi meidän iloksi ja lähteehän tästä ihana tuoksu kämppään!:)
Naurettiin tossa tätä tehdessä, että tästä se meidän taloprojekti alkaa!:DMulla oli sellainen muumitalo piparimuottipaketti ja sieltä saatiin ohjeet, niitä myydään ihan Prismassa.:) Paketissa tuli mukana Pikku-Myy ja Nuuskamuikkunen -muotit. Mörön, Hattivatin ja Muumimamman tein itse.


Aikas makea, eikö!;)

8 kommenttia:

 1. Vau, ihan mielttömän hieno!!! <3

  VastaaPoista
 2. Eikä, miten ihana!! :D Meidän piparkakkutalo ei kyllä vedä vertoja tolle, vaikka aika hieno sekin on ;) Pitäis varmaan laittaa kuvaa siitä huomenna :)

  VastaaPoista
 3. Voi apua miten ihana!!! :-D<3 Varo vaan, ens yön aikana toi saattaa hävitä teidän pöydältä, kun Anniina käy vähän visiitillä Porin yössä ;-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Olette kyllä taitavia :) Onko tämä kenties pienoismalli teidän tulevasta talosta?! ;)) Itse olen joskus piparkakkutaloja jouluksi myöskin väsännyt, mutta viime vuosina se on jäänyt.. Itseltä ainakin luomus on aina jäänyt syötyä, maku tuskin enää joulunjälkeen on kauhean hyvä ja kyllähän se about kolmessa viikossa kerää myös pölyä päälleen vaikka kuinka siistiä olisi yök! :)

  VastaaPoista
 5. Vitsit, miten upea!! Näyttää kyllä herkulliselta, mutta eihän tuota raaskisi edes millään syödä.. :D

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.