keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Rennon tyylikästä

097

Olen unelmoinut kellosta itselleni jo pidemmän aikaa, mutta aina olen jostain syystä jättänyt asian sikseen ja tyytynyt ihailemaan niitä toisten ranteissa. Nyt kun sain mahdollisuuden valita Daniel Wellingtonin kellomalleista itselleni yhden mieluisan, kello on ollut hyvin yleinen asuste ranteessani muiden korujen joukossa!

Daniel Wellingtonista on tullut nopeasti yksi suosituimmista kellomerkeistä muotimaailmassa eikä mikään ihme, sillä tämä kaunis klassinen ja selkeä kellomalli pienellä twistillä kääntää katseita!
Classic Southampton Lady saapui postissa tyylikkäässä nahkaisessa rasiassaan ja tämä nainen oli täysin myyty! Hihnoja voi vaihtaa maun mukaan tyylikkäiseen nahkaan tai rentoon Nato ranteeseen, joka tuo kivaa leikkisyyttä kelloon. Itse ajattelin tilata kellooni vielä sinivalkoraidallisen hihnan, luomaan pikkuisen lisää merihenkisyyttä!;)

010
2014-03-181
102


Nyt saatte koodilla siljas -15% alennusta Daniel Wellingtonilta huhtikuun 4.asti, jos teillä on ollut mielessä hankkia kaunis kello kesäksi!:)


Aurinkoista päivänjatkoa


5 kommenttia:

 1. Vau ihana asu :-) juurikin otsikon mukainen rento mutta todella tyylikäs! Pitäisiköhän itsekkin hankkia ensimmäinen kauluspaita kaappiin, sellaista kun ei multa ole koskaan löytynyt :-)

  VastaaPoista
 2. mistä tuo rannekoru on ja kenen se on? :) ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihana kello! Olen ihastellut noita pitkään ympäri blogeja ja instagramia, mutta en ole saanut aikaseksi tilata kun en millään keksi minkä värisen haluaisin!! :D
  Stelliinou's xx

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.