tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannusfestarit ♥

chosen ones2

Juhannusaattona oltiin festareilla, mutta  vähän erilaisemmissa missä yleensä, sillä juhlistimme ystäviemme Marjon ja Kimmon häitä Räpsöön juhannusfestareilla! Mun mielestä oli aivan loistava idea tehdä hääteemaksi tällainen oma, erilainen juttu! M&K ovat tavanneet toisensa festareilla ja päättivät jatkaa juhannusperinnettä. Häitä ei mielestäni aina tarvitse viettää ihan täysin perinteiden mukaan, vaan pienillä mausteilla höystettynä saa juuri oman näköisen ja ainutlaatuisen juhlan. Oli niin mahtavaa, miten rento ja tiivis meininki oli heti häiden alusta loppuun saakka! Kiitos, että sain olla mukana!

chosen ones3q
912achosen ones1 157
600

Ainoa asia, mikä jännitti mua ihan hirveästi, oli meidän lauluesityksemme. Lauloimme Samuli Edelmanin ja Jipun - Jos sä tahdot niin, mielestämme se kuvasi hääparia niin osuvasti! Mä olen niin herkkä, että tällaiset rakkaulaulut, varsinkin kun se on osoitettu joillekuille tietyille henkilöille, saa tunteet pintaan. Harjottelukin oli varsin hankalaa, kun ääni sortui joka toisessa kohdassa ja kyyneleet valuivat.:D  Purskahdinkin heti laulun loputtua itkuun, mutta onneksi en ollut ainoa! Esitys meni kuitenkin ihan hyvin, vaikka pieniä virheitä tulikin jossain kohdassa.:)

416 235
698
753
2014-06-221

Sitten oli vuorossa hääparin tanssi, tunnetko puolisosi -leikki, hääbändi weddingstock esitti muutaman biisin, ruokailua/juomista, yhdessä oleilua sekä morsiamen ryöstö! Sulhanen joutui laulamaan kuuluvasti rakkaimmallensa siirappisen rakkauslaulun, jotta ryöstäjät suostuivat palauttamaan morsiamen takaisin!:) Ja niinhän siinä, kävi, että rakkaus voitti jälleen.

952 848 918

Loppuillasta tarjolla oli herkullista paellaa ulkona, jonka jälkeen huikean loistava hääbändi Weddingstock jatkoi esiintymistään! Aivan mahtavia laulajia ja soittajia! En yhtään ihmettelisi, jos he esiintyisivät kohta Himoksella!

996 914
1277
1258

Lopulta oli aika toivottaa hääparille hyvää hääyötä sekä onnea tuleviin koitoksiin! Eihän tähän vielä festarit loppuneet, sillä hääpari jatkoi seuraavana päivänä vielä Himokselle ja Räpsöön juhannusfestarit jatkuivat vielä aamuneljään!:) Me lähdettiin A:n kanssa juhannuspäivänä mökille, mutta siitä sitten vielä lisää erillisessä postauksessa.

1232

11 kommenttia:

 1. Oi ihania kuvia ja varmasti ihanat häät :) Ja olet kyllä tosi kauniina ollut taas kerran!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti♥ pientä tukkakriisiä oli, kun kiharat suoristui heti kihartamisen jälkeen, mutta eipä tuohon osannut sitten enää kiinnittää huomiota!:D Häät olivat kyllä aivan ihanat♥

   Poista
 2. oot niin näääde.<3 ps ostin kans ton korun;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos rakas ystävä <3

  t. Morsein, joka ei osaa käyttää kommenttikenttää ;)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihastuttavia kuvia ja mukavan oloinen päivä teillä ollut! :) ja sinä aivan tavattoman kauniina!

  VastaaPoista
 5. Ottiko kukaan videoo kun lauloitte :) ?

  VastaaPoista
 6. mistä tuo mekko on ostettu?

  VastaaPoista
 7. Mikä on tama hääpaikka, Reposaaressa ilmeisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reposaaren vpk:n juhlatalo, sama paikka, jossa mekin vietimme häitämme.:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.