keskiviikko 22. lokakuuta 2014

ILTAPÄIVITYS

2014-10-21
Mun täytyy ihan kohta mennä unten maille, kun silmät painuu itsestään kiinni, mutta tulin pikaisesti kirjottelemaan tänne vähän tilannepäivitystä.
Käytiin tosiaan maanantaina siellä eläinlääkärillä ja Hessusta otettiin uusi verinäyte. Vartin verran odoteltuamme lääkäri pyysi Hessua uudestaan toimenpidehuoneeseen, pisti uuden kortisonipiikin kankkuun sekä antoi uuden vahvemman lääkekuurin. Verikokeesta kävi ilmi, että valkosolujen määrä on lisääntynyt, mikä viittaa siihen, että elimistössä on jotain vierasta, esim. allergeeni, virus, loinen tms. Vieläkään ei siis minkäänlaista varmuutta siitä, että mikä vaivaa ja miten siitä pääsee eroon. Hessulle määrätty lääkekuuri on aika vahvaa ja janottaa aikalailla. Lisäksi ruokahalu on kasvanut, mikä toki on vain hyvä asia, mutta jouduin viime yönäkin heräämään keskellä yötä viemään Hessua pihalle tarpeilleen. Toivottavasti ainakin se "vieras" juttu tulee pois elimistöstä tän avulla!
Jos tämä lääkekuuri ei tehoa ja yskä jatkuu edelleen, otamme isommat allergiatestit, jotka lähetetään analysoitavaksi Amerikkaan ja sieltä tulee sitten pitkä lista aivan kaikesta, mitä verestä on saatu selville. Vaikka kokeet ovat hieman hintavammat, olemme valmiit tekemään sen, jotta Hessu saadaan kuntoon ja onneksi on olemassa vakuutus.

Oon kyllä ollu niin kuollut viime aikoina, kun en oo saanut öitä kunnolla nukutuksi, kaikenmoiset huolet painaa ja kun A on töissä eikä voi tavallaan tukeutua siihen toiseen ollenkaan, vaan täytyy pysyä itse vahvana ja hoitaa homma kotiin. Aamulla heräsin siihen kun yläkerrassa lapsi sai kauhean itkupotkuraivarikohtauksen ja itki siellä noin tunnin putkeen, kun ei halunnut pukea haalaria päälleen. Täytyy paljastaa, että mun teki niin mieli tässä vaiheessa kalauttaa patteria jollain.. En saanut jatkettua unia enää ja sitten olikin jo mun aika nousta aamulenkille Hessun kanssa ja lähteä töihin. Mä niin haaveilen tällä hetkellä hyvin nukutusta häiriöttömästä yöstä oman kullan kainalossa vailla huolen häivää.. Horoskooppini tosin ennusti, että tästä ei ihan vielä oo tulossa loppua:
"Hoidat jonkin tärkeän asian pois päiväjärjestyksestä. Se on nyt valmis, ja olet sangen tyytyväinen tilanteeseen. Eteesi tulee uusi haaste, et juuri ehdi hengähtämään." No niimpä tietysti!:)

Ja hei suuren suuri kiitos teille, kun ootte siellä ruutujen toisella puolella meidän tukena, olette ihania!

12 kommenttia:

 1. Mä ainakin tulen hiton ärtyneeksi ja huolet saavat suhteettomat mittakaavat väsyneenä.. Levänneenä on helpompi miettiä asioita järjestykseen :) Koita jaksaa misu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tsemppauksesta♥ Eiköhän tää tästä, kun vähän rauhoittuu:)

   Poista
 2. Jaksamista sinne <3 Toivottavasti tolla tavalla Hessu nyt viimein tervehtyisi. Ja toivottavasti pian saisit nukuttua paremmin, koska väsyneenä kaikki vaan tuntuu tuplasti pahemmalta. Yritä jotenkin rentoutua jollain sulle mieleisellä sekä luonnollisella tavalla (lukeminen kirjoittaminen musiikki rentoutumisharjoitukset venyttely jne...) ennenkuin meet sänkyyn, se joskus auttaa siihen unensaantiin kun se tyhjentää mieltä stressistä :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥ Nyt olen nukkunut paaaljon paremmin, kun pääsin oman kullan kainaloon! Kyllä se vaan on iso asia, kun voi puolittaa murheet jonkun kanssa.:)♥

   Poista
 3. Täällä asustelee naapurissa todella iso koira joka alottaa aamulla kuuden aikaan haukkumisen ja ne yö unet katkeaa siihen... argh... haaveilen kanssa noista samaisista yöunista, mutta niitä odottellessa on vaan pakko jaksaa :-/ tsemppiä ja paranemia Hessulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä!:( Ei kiva ei! Kannattaa koittaa kertoa naapurille(jos hän ei tiedä), että hänen koiransa haukkuu!:( Jos se haukkuu ikäväänsä, niin omistaja voisi tehdä asialle jotain, eikä tarvisi kärsiä unettomista aamuista!:)

   Poista
 4. Voih :( Toivottavasti hessu paranisi! Mun mies lähti myös työreissuun ja on ollut ihan kamala nukkua yksin! En saa unta ja omakotitalo tuntuu isolta ja pelottavalta. Pahin "vaihe" on kun meen nukkuu ja sammutan valon ja kaikki pienet äänet saa mut ihan säikyksi :D Ja kun ei saa selittää päivän tapahtumia kellekään, ymmärrän siis täysin mitä tarkoitat! On niin ihana huomata miten samanlaisia ihmisiä on, ajattelen usein sun teksteistä miten voi olla mahdollista että itse ajattelen melkein joka asiasta samanlailla :) Hienoa että on aidosti hyviä ihmisiä vielä! Toivottavasti jaksat postailla vielä pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin kans mietin sitä, kun oon yksin siinä meidän tulevassa ok-talossa pimeällä, että laitan varmana kaikki valot päälle ja sulkeudun johonkin kaappiin piiloon, onneksi mun vanhemmat asuu ihan naapurissa, niin saa heiltä turvaa, jos oikein käy pelottamaan!:D Mä oon just tollanen, että kuvittelen kans kaikista äänistä ja varjoista kaikenlaista!:D

   Kiitos sulle ihanista sanoista♥

   Poista
 5. Mulle ärsytystä aiheuttaa, kun ei tää pikkunen meinaa millään tulla ulos. Mitään kunnollisia merkkejä ei oo tullut. LA on tänään.

  Mitään oikein ei voi tehdä, kun paikat sattuu ja yöllä nukkuu niin huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, koitahan vielä jaksaa, kyllä se kohta sieltä pullahtaa!♥♥

   Poista
 6. Toivottavasti Hessu paranee pian! Ja selviää että mikä sillä on. Rapsutuksia Hessulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivotaan, että pian tosiaan selviäisi, mikä ihme on!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.