keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Upeat pitkät hiukset ♥

IMG_7186

Sain jokin aika sitten yhdeydenoton Irresistible Me -nimisestä hiustenpidennyksiä myyvästä verkkokaupasta ja sain itselleni upeat Silky Touch 60cm pitkät klipsipidennykset testiin. Kun pakkaus saapui ja avasin laatikon, oli upea nähdä, että tuotteeseen oltiin todella panostettu! Hiukset oltiin pakattu huolellisesti ja vaikuttivat heti ensi näkemältä todella laadukkailta. Mukana tuli myös yksi paksumpi pidennysosio, jolla saa kertaheitolla tuuheutta ja pituutta hiuksiin ja josta onkin tullut ehdoton lempparini sen vaivattomuuden vuoksi. Pakettiin kuului siis myös ohuempia ja kapeampia hiusosioita sekä varaklipsejä. Jos olisin tiennyt tästä verkkokaupasta aiemmin, olisin tilannut mun kaikki edelliset pidennykset täältä! Hiukset on tosi silkkiset eivätkä takkuunnukaan niin herkästi verrattuna aikaisempiin pidennyksiini, mitä mulla on ollut.
IMG_7182
Paksumpi hiusosio

Mä laitan pidennykset hiuksiini enää vain silloin, jos oon lähdössä jonnekin ja haluan laittaa hiuksia vähän enemmän. Omat hiukseni ovat aika ohuet, joten klipseillä saa helposti lisättyä vähän volyymia ja kampausten teko on helpompaa.

Pidennyksiä voi tilata Irresistible Me -verkkokaupasta eri grammamäärissä ja omassa paketissani oli pidennyshiusta suurin määrä eli 200 grammaa. Valitsin luonnollisesti vaaleimman sävyn #613 mitä oli mahdollista saada,  mutta tääkin on vielä omaan hiukseeni vähän kellertävä. Sävyä sain kivasti fiksattua 4-reasons silver mist -suihkeella, joka taittaa keltaisuutta pois. Pidennyksiä ei enää kauheen hyvin erotakaan omasta hiuksesta!

Ennen ja jälkeen kuvat:
beforeafter
Tästä kuvasta näkee hyvin tuon mun oman ohuen hiuslaatuni, Paita kuultaa tosi paljon läpi hiusten seasta, mutta onneksi on keksitty nää helpot klipsipidennykset!:)
IMG_7193

4 kommenttia:

 1. Huh wau <3 Ihan mielettömän upeat! Oot kyllä niin kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Ootko kenties pieniin päin? :) Hehkut jotenkin niin, että voisi kuvitella ☺♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentistasi, mutta en ole raskaana.:) Ihan vielä ei ole vaavin aika.

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.