tiistai 30. elokuuta 2016

Off shoulder top

66 
Mukavaa syksyn alkua itse kullekin! Mä vietän viimeistä kesälomapäivääni ja onnekseni minäkin sain vielä nauttia muutamasta hellepäivästä kahden viikon lomani aikana. Tänään muun muassa piti säätiedotuksen mukaan sataa vettä, mutta onkin ollut tosi lämmin ja aurinkoinen päivä, mikä sopii minulle aivan loistavasti!
55 
 44
Hyvien ilmojen vuoksi ollaan saatu myöskin nauttia vielä osittain kesäpukeutumisesta, mutta väkisinkin päälle eksyy jo vähän peittävämpiä vaatekappaleita. Yksi tämän kesän hitti on ollut kaikenlaiset rennot off shouder paidat, jotka paljastavat kivasti olkapäitä. Etsinnöistä huolimatta en ole, ainakaan Porin valikoimasta,  löytänyt kovin montaa off shoulder mallia, mikä on todella kummallista, tai sitten olen katsonut ihan vääristä kaupoista. Mutta nyt on sekin asia korjattu, sillä sain valita VIPme nimisen verkkokaupan sivuilta itselleni tämän ihanan raikkaan vaaleansinisen yksilön! Tuotteeseen pääset tästä.
22 
Olen etsinyt off shoulder paitaa, mikä ei olisi liian kireä ja ihomyötäinen, vaan rento, väljä ja kivan tyttömäinen. Kaupoissa olenkin vain törmännyt noihin edellä mainittuihin kireisiin paitoihin, enkä siksi olekaan niitä halunnut ostaa, onneksi siis törmäsin tähän nettikauppaan!

Ihastuin tähän malliin noiden kivojen hihojen ja raikkaan vaaleansinisen raitakuosin myötä. Kangas tosin saisi olla ihan vähän joustavampaa matskua tai hieman rypytetty yläosasta, sillä rinnus ja kädet olivat välillä vähän jumissa olkaimien vuoksi, mutta muuten tämä on aivan ihana paita ja tulee varmasti pääsemään useamminkin käyttöön, mikäli ilmat antavat vielä myöden! Mä voisin hyvin yhdistää tän paidan vielä johonkin kivaan hameeseen tai lyhkäsiin shortseihin, mutta menee tää hyvin myös näiden revittyjen farkkujenkin kanssa!:)

VIPme verkkokauppa on mulle ainakin entuudestaan tuntematon, mutta sivuja selaillessani ihastuin kaupan klassiseen ja naiselliseen tarjontaan, josta löytyi silti sitä toivottua pientä maustetta! VIPme on naisille suunnattu verkkokauppa, joka keskittyy tuomaan laadukasta muotia jokaiselle ainutlaatuiselle naiselle, jotta voit olla oma itsesi ja korostaa parhaimpia puoliasi. Kaupasta löytyy todella persoonallisia ja erilaisia vaatteita ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Itse ainakin löysin vaikka ja mitä ja seuraavassa postauksessa tulettekin näkemään vielä yhden ihanan jutun, mikä taisi olla kyllä ihan lempparein koko kaupasta ja olen siitä todella innoissani!

 Tykkäättekö te tämän mallisista paidoista? Mistä olette löytäneet omanne? Haluasin löytää vielä muutaman tämän tyylisen paidan.
11
Off shoulder paita VIPme (saatu) | Laukku H&M | Housut GinaTricot | Kello Daniel Wellington | Kengät H&M

Mulla on antaa teille vielä tällainen kiva pieni ylläri! Tilaamalla VIPme:n verkkokapasta käyttäen koodia SISILJA129, saatte nyt $5 alennusta, kun tilaatte vähintään $50. Kannattaa käyttää siis tilaisuus hyödyksi, jos sinunkin vaatekaappisi huutaa jotain syksyistä piristystä. Tällä hetkellä kaupassa on vieläpä alennusmyynnit meneillään, joten vaatteita löytyy tosi kivaan hintaan!

VIPme:n voi ladata myös kätevästi puhelimeen:

IOS tästä
Android tästä

Ihanaa illan jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ihana asukokonaisuus ja miljöö ♥ :-) tuli ihan satumainen fiilis kun katsoi näinä kuvia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos suloisesta viestistäsi!:D ♥ Täällä on kyllä ihanaa, kun saa nauttia luonnosta.:)

      Poista
  2. Vau mikä toppi ja mitkä hiukset!♥ Näytät niin upealle :)

    VastaaPoista
  3. Tämä voi olla liian henkilökohtainen kysymys ja anteeksi, jos on loukkaava. Se ei ole tarkoitus. Muistan vain, kun kirjoitit silloin, kun teillä oli taloprojekti, että projektin jälkeen olisi "lapsen vuoro". Onko teillä vielä samanlaisia ajatuksia? :) Olisi myös kiva, jos päivittäisit/kirjottelisit teidän sisutuksesta tms. toisen blogisi puolelle! Mukavaa loppu viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos viestistäsi ja pahoittelen, kun vastaaminen on kestänyt. En loukkaantunut viestistäsi, vaikka se tietysti vähän yksityisempi onkin.:) Kyllä meillä on edelleen samanlaisia ajatuksia. Yritän alkaa päivittelemään useammin myös sisustusblogimme puolelle, ihana kuulla, että tykkäisit lukea myös meidän talomme kuulumisia.♥

      Poista
  4. Onpa ihana toppi! Itsekin ihastuin noihin kesällä, mutta tuntui että mistään ei löydy sen tyylistä minkä itselleni haluaisin. Nyt syksyllä onnistuin viimein löytämään yhden ihanan, vähän pidemmillä hihoilla varustetun paidan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika!:) Voi hitsi! Mä olen etsinyt myös pitkähihaisia, mutta mistään en niitäkään oo löytänyt! Täytyy varmaan taas alkaa selailemaan ihan noita ulkomaalaisia nettikauppoja. Jännä juttu, kun tällanen off shoulder on nyt niin kuuma juttu, mutta silti niitä ei löydy mistään.:D

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.