maanantai 5. joulukuuta 2016

Moroccan Miracle

Yhteistyössä MayBeauty 
IMG_8958
Talviaikaan iho ja huulet kuivuvat tosi helposti ja niitä pitäisi muistaa rasvailla. Kuitenkin monet unohtavat, että myös hiukset tarvitsevat talvella kosteutusta. Itse olen ainakin huomannut, että latvat ovat talvella useammin takussa ja kaksihaaraisia ilmestyy, jos en ole kosteuttanut niitä tarpeeksi.

Sain jokin aika sitten yhteistyökumppaniltani May Beautylta kokeiluuni Moroccan Miracle -hiusöljyn, joka on ultrakevyt rasvaton hiusöljy, joka koostuu ainutlaatuisesta sekoituksesta arganölyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä. Kuulostaa aika ihanalta, eikö?
öljy
Oli mukava päästä testaamaan jotain uutta ja olen kyllä tykännyt tästä todella paljon! Olen ennenkin tykännyt käyttää hiusöljyjä, mutta tämä on rehellisesti ollut miellyttävin. Öljy tuoksuu mielestäni todella hyvältä ja aina laiton jälkeen huomaan tuoksuttelevani hiuksiani.:) Tämä tuntuu sellaiselta pieneltä arjen luksukselta.
hiukset
Käytän hiusöljyä kuiviin hiuksiin tasoittamaan hiusten pörröisyyttä sekä kammattavuutta. Öljy antaa myös kiiltoa, jonka ansiosta hiukset näyttävät paljon elinvoimaisemmilta. Käytän tuotetta myös kosteisiin hiuksiin, koska öljyn jälkeen hiukset ovat aamulla ihanan sileät ja silkkiset. Hiukset myös kuivuvat nopeammin käytön jälkeen, mikä on mun mielestä ihan parasta, sillä mä en oikeastaan koskaan käytä hiustenkuivaajaa. Oon käyttänyt sitä itse asiassa viimeksi varmaan yli vuosi sitten ja hiukset kiittävät.:)

Öljy on kätevässä pumppupullossa ja vain yksi tai kaksi painallusta riittää. Tuotetta ei kannata laittaa liikaa, sillä muuten hiukset alkavat helposti näyttämään likaisilta. Öljy levitetään tasaisesti hiusten pituuksiin sekä latvoihin.
moroccan_miracle Vasemmalla kuivat harjatut hiukset ja oikealla öljyn jälkeen. Selvästi huomaa, että öljyn jälkeen hiukset  näyttävät paljon silkkisemmiltä ja terveemmiltä, kuin vasemmassa kuvassa, vaikka hiukset ovat harjatut, ovat ne silti todella pörröiset!

Jos haluatte myös kokeilla tuotetta, saatte koodilla siljahair -30% MayBeautyn verkkokaupasta. Verkkokauppaan pääsette tästä.

6 kommenttia:

  1. Siis tosi iso ero kyllä tossa ennen ja jälkeen kuvassa! Täytyypä kokeilla itsekin jos toimis mun takkutukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lämpimästi!:) Itsellä tää on kyllä ihan jokapäiväisessä käytössä ja hiukset voivat paljon paremmin.

      Poista
  2. Itsellä löytyy kans tämä! Olin yllättynyt miten ei näin hentoa hiusta tehny ollenkaan rasvasen näköseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sama! Kunhan ei siis laita liikaa!:) Tykkään tästä ihan sikana

      Poista
  3. Ei liity itse postauksen aiheeseen, mut heräs kysymys mitä sulle ja sille Tamperelaiselle Anniinalle tapahtu? Hän vilahteli sun blogissa joskus paljonkin, ja yllättäin ei enää ollenkaan :(
    Joka tapauksessa, kiitos kivasta blogista ja innolla odotan aina uusia postauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en halua kertoa tästä sen enempää, tiemme vain erosivat.
      Kiitos sinulle, ihana kuulla, että oot tykännyt lukea.♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.