torstai 1. syyskuuta 2011

1.9.2011

Tänään illalla jotain kivaa kanssa. Ei olla vielä päätetty että mitä, mutta ainahan meillä on kivaa, kun yhdessä ollaan, oli se tekeminen sitten vaikka vaan sohvalla lojumista ja töllön katselua!:) 
Eilen starttasi BigBrother 2011, enkä oikeen osaa vielä sanoa mitään kenestäkään.. Suosikit ja inhokit tulee yleensä vähän myöhemmin, kun on päässyt ohjelmaan kiinni kunnolla. Siitä isosta möhkäleestä tykkäsin heti ensi silmäyksellä! Tuli mieleen Röllistä se Iso Rölli. :D Äänikin on yhtä möreä. Hahah. Mitä mieltä te olette? Seuraatteko BB:tä ja onko tullut suosikkeja tai inhokkeja?

Paita GT, housut GT, kengät Guess
Takki VeroModa

Huomenna pidetään porukoilla sellanen karaokeiltama, jonne tulee mun sisko ja sen miesystävä, minä ja ja tietty äiti ja isä. Mä raahaan mun karaokelaitteet sinne ja isä tekee taas sushia, kun se oli niiiin hyvää!:) Odotan innolla, sillä kivaa rentoutua vielä ihanien  ihmisten seurassa, ennen arkeenpaluuta, sillä mulla alkaa maanantaina työt. En oikein tiedä olenko siitä innoissani vai en.:D Sirpa nimittäin on sitten taas ens viikon lomalla, eikä töissä ole yhtään niin mukavaa ilman sen seuraa. Herranenaika, ei olla oltu kuukauteen Sirpan kanssa yhdessä töissä! Huh! Aika menee nopeasti.


Tehtiin eilen illalla vielä vohveleita kanssa, kun molemmille tuli kauhea makeanhimo.:
 Oli muuten aika syötäviä Mikki Hiiren päitä!

12 kommenttia:

  1. ihania Mikki-vohveleita! :D haha mä en saa sen ison stefanin puheesta selvää, ku seo n niin möreetä :(

    VastaaPoista
  2. ihana takki ja farkut! onko liikaa pyydetty että katsoisit molempien vaatteiden mallien nimet? löytyy sisäsaumoista lapuista :)

    VastaaPoista
  3. oot niin kaunis ! <3 ja täydellinen kroppa ja kaikki, oon ihan kateellinen :( ihanat pannarit :D

    VastaaPoista
  4. KRIS: En mäkään saa selvää:D se on hauska, ku Tamar puhuu sillai tosi korkeelta ja Stefan tosi matalalta:D

    Anon: Kiitoksia kovasti!:) housut ovat Kristen zip jeans, mutta takki on jo niin vanha ja olin leikannut lapun pois, että siitä en osaa sanoa, mikä malli on kyseessä.:(

    Lara: Voi kiitos kauniista sanoista<3 Mutta ei tarvitse olla yhtään kateellinen mun kropasta tai naamasta, kun ne mitkään täydelliset todellakaan ole!!:)

    VastaaPoista
  5. seuraan bb:tä! vaikka harvinaisen paskasarja onkin. :D Mikael on mun ehdoton suosikki <3

    ihana toi sun asukokonaisuus, ja nam ku alko tekee mieli noita vohveleita..

    VastaaPoista
  6. söpöjä vohveleita :D ja ihanat vaatteet sulla :)

    VastaaPoista
  7. Maryanneh: Niimpä!:D Mikael on kans näiltä näkymin ihan huippu tyyppi, aluks olin ihan, et wtf, onko toi mies jo valmiiks kännissä?!:D

    Melinda: Kiitoksia kovasti!:)

    VastaaPoista
  8. Ihania vaatteita! <3 Tosi mukava kun teit heti lisää vaatepostauksia kun niitä toivottiin :D Mutta ihan pakko kysyä että mistä oot hankkinut noi kynttilänjalat??? Ne on tosi hienot!

    VastaaPoista
  9. Anon: Kiitos<3 Tarkoitatko noita isoja lattialla olevia pylväitä vai tuossa lipaston päällä olevia kynttilänjalkoja?:) Pylväät ovat Maskusta ja nuo pöydällä olevat kynttilänjalat olen saanut lahjaksi mummulta ja papaltani! :)

    VastaaPoista
  10. Paitasi on todella ihana,kuten myös itse nainen on aina kaunis :) Ja nuo vohvelit,nam :D

    http://elissabetes.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Elisabete: Kiitoksia paljon<3 Ja vohvelit tosiaan oli nam!;)

    VastaaPoista
  12. Joo pylväitä tarkoitin kiitos vastauksesta! <3 :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.