maanantai 19. syyskuuta 2011

Banana

 Shoppailin viimeviikolla crazy-factoryn sivuilla ja tilasin itselleni pari uutta napakorua. Kaikille näille tuli yhteishinnaksi 11,79€ ja postikuluineen 16,69€. Eli todella halpaa, kun yleensä yksi napakoru maksaa joku kympin tai pari, jollei enemmänkin. Korut ovat kirurginterästä. Lisäksi tuolla on erittäin laaja valikoima, kun yhtä mallia voi saa jopa kaikissa sateenkaaren väreissä! Kannataa käydä tutustumassa, jos omistat lävistyksiä.:)

Tässä kaikki omistamani napakorut:
 Kaikki ovat kirurginterästä ja hopeaa. Noissa uusissa on kirurginterästä ja muovia, esim. tuo helmipallo.

Ulkona on ihan hirveä ilma taas vaihteeksi!:( Vettä sataa kaatamalla ja ulkona on todella kylmä. Ihme, ettei lunta sentään sada! Olen palellut tänään koko päivän töissä, vaikka mulla oli villatakki. Onneksi huomenna on taas vapaa ja tarkoitus olisi käydä porukoilla saunomassa. Ne on ite Turkissa siellä +39 asteen helteessä...en ole kateellinen, en.. Vitsi, kun vois itekin lähteä jonnekin lämpimään nyt. Edes sinne saunaan..

19 kommenttia:

  1. Aivan ihania koruja! Crazy-factoryllä on kyllä kaikkea ihanaa ja todella halpaa! Itsekin sieltä muutaman kerran juuri napakoruja tilannut. :)

    Aivan ihania on erityisesti nuo perhoset mitä kuvassa on. Itseä vaan ärsyttää pitää isoja tai roikkuvia napakoruja, isot aina nipistelee ja roikkuvat osaa tarttua paitaan kiinni! Eli tavan palleroissa pysyttelen :D

    Mukavaa, vaikkakin sateista, maanantaita sinnekkin! :)

    ♥ Leetta

    VastaaPoista
  2. Hienoja koruja kyllä sulla ja saitpas halvalla. :O Pitänee vinkata paikasta parille kaverillekkin. (: Itellä ei enää napakorua ole, kun kasvoi ulos. :/ Haluaisin kyllä uuden mutta uloskasvamisen riski liian suuri. :/ Onko sulla koskaan ongelmia sun napakorun kanssa? (:

    VastaaPoista
  3. Leetta: Se on kyllä inhottavaa, kun koru pistelee tai jää kiinni:D Mutta tykkään kyllä ihan liikaa erikoisista koruista, niin pakko niitä on vaan käyttää ja hankkia lisää.:D
    Kiitoksia paljon ja ihanaa syksyä sinulle myös<3

    Marie: Tuolla on kyllä aivan ihania koruja!:) Mulla ei ole kyllä koskaan ollut mitään ongelmia napakorun kanssa onneksi. Ikävää, että sun kasvoi ulos.:( Jäikö siitä paha arpi?

    VastaaPoista
  4. Ompas ihania koruja!:) Mä oon halunnut napakorua jo pitkään, mutta mä pelkään sitä laittovaihetta ihan liikaa:D Sattuko se sua paljon ja oliko kipu vain hetkellistä vai kestikö jonkun aikaa?

    Anniina

    VastaaPoista
  5. Oi tosi kivoja! Täytyypä mennä kattomaan tuo saitti. Ite tykkään kauheesti kaikista roikkuvista, mutta oikeesti ihan kaikista tippuu se roikkuva osa tosi pian pois:( Haluaisinkin jonkun kunnon napakorun, just vaikka hopeaa. Mutta missään kultaliikkeeistä en oo löytäny. Ja jos napakoruja löytyy, ei oo mitään roikkuvaa. Kaikkialla muualla on sellasta rihkamaa mikä menee heti rikki ja värjäytyy. Vinkkejä?:)

    -Anna

    VastaaPoista
  6. Anniina: Ei se sattunut.:) Vähän vain nipisti ja kuumotti sen jälkeen. En muista kauanko parani, koska siitä on jo 10 vuotta, kun se on laitettu:)

    Anna: Kannattaa käydä katsomassa lävistys/tatuointi liikkeistä, koska siellä myydään ainakin hopeisia! Ite olen ollut tyytyväinen omiin roikkuvaisiini, kun ei oo hajonnut! Parista rihkama korusta tippui kans heti pois.:p

    VastaaPoista
  7. minkä pitusia noi ovat? mikä on se niin sanottu "normaali" pituus niissä?

    VastaaPoista
  8. Ihana toi meritähti! Tykkään kaikista meriaiheisista oliks sekin tuolta Crazy-factoryltä? :D

    VastaaPoista
  9. Kuinka paljon makso napakorun laitto? :)

    VastaaPoista
  10. Muistatko kauanko annoit olla sen "alkuperäisen" korun ennen kuin vaihoit itse toisen tilalle? ja onko se vaikeaa vaihtaa korua? Itse otin 2kk sitten napakorun ja en uskalla vielä vähään aikaan sitä rueta vaihtamaan :)

    VastaaPoista
  11. Anon: Se riippuu ihan, miten tykkää pitää niitä ja kuinka paljon nahkaa on välissä.:) Eli haluaako, että se vähän "roikkuu" tai on ihan kiinni. Mulla on noita eri pituuksilla. Se normi on 8mm tai 10mm.

    Anon: Se on kyllä ihana, ite tykkään kanssa kovasti<3 Ostin jazzeilta joskus.:)

    KRIS: Mulla makso joku 40€, jos oikein muistan? Kun ostin sen korun samalla. Eli sen "aloituskoru". on itseasiassa muuten tossa kuvassa toi tumma turkoosi.:) Se siinä maksokin.

    Anon: En muista kyllä, mutta aika kauan, kun mulla ei ollu muita napakoruja vielä ostettuna.:)
    Eikä korua ole ollenkaan hankalaa vaihtaa, sinne se sujahtaa ja helpommin, kuin laittais korvakorua korvaan!:D

    VastaaPoista
  12. Oii nuo kukat on niin nättejä<3 Hyi sua, herätit taas mun napakorukuumeen! ;D

    VastaaPoista
  13. Hienoja koruja sinulla!

    Olisi kiva jos laittaisit joistakin niistä kuvan kun ne ovat vatsassasi??? :D
    Itse olen ajatellut napakorun ottamista ja haluaisin nähdä niitä vatsassa, jos siis suostuisit???

    VastaaPoista
  14. hei mulla ois tarvetta napakorulle ja nii oon itekki kattonu tota crazy factory - liikettä, nii eks se oo vaa joillekki liikkeille tai jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eei, kyllä sieltä saa tilattua!:) Tai minä ainakin sain!:D

      Poista
  15. Yritin ettiä tuolta razy factoryn sivuilta tota helminapakorua , mutta en löytänyt mistään ? Pystyisitkö mahdollisesti linkittää sen tähän ?

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.