lauantai 10. syyskuuta 2011

The Beat

Muistan sen fiiliksen, kun asuin vielä porukoiden luona ja tuli viikonloppu... Heräsin lauantaina tarkoituksella aikaisin, raahauduin peittoni kanssa huoneeni puhallettavaan tuoliin(oli muuten hemmetin mukava tuoli!) ja laitoin teeveestä päälle aamupiirretyt.<3 Isä ja äiti kävi lauantaiaamuisin aina kaupassa ja tuli kysymään onko herkkutoiveita ja yleensä sieltä tuli Cocis pullo ja sipsi- tai karkkipussi. Oli niin ihanaa, kun sai olla ilman huolen häivää kotona ja rentoutua! Illalla sauna, isän tekemää pizzaa, kynttilöitä, kaakaota ja silloinen lemppariohjemani Survivors. Nykyään en oikein odota lauantailta sen kummempaa, kun asun yksin  ja olen usein silloin töissä... Olispa edes sauna! Meillä on taloyhtiössä kyllä sauna, mutta en ole ottanut saunavuoroa, koska en halua mennä sinne yksin.. Ties kuka perverssi sinne änkee samaan aikaan! Mutta miten te vietätte lauantaita? Onko jotain lempparia, mitä oikein odotatte tai onko teillä joku ihana muisto lapsuudesta? :) Olisi kiva kuulla.

Sain tällaisen kupongin ja päätin käydä tänään töiden jälkeen Emotionissa hankkimassa itselleni jotakin ihanaa..
Burberryn The Beat -hajuvesi

Aivan taivaallinen tuoksu! Tuoksuttelin tätä jo silloin laivalla ja meinasin ostaa, mutta en tiedä miksi päädyin niihin DKNY:n hajuvesiin, koska tämä päihittää ne kyllä ihan 100-0. Harmittaa, kun pullo on noin pieni (30ml) ja maksaa omaisuuden.. Nyt oli tosin hyvä tilaisuus, kun oli tuo -20% alekuponki!:)

Ja sitten ostin Prismasta uudet tyynynpäälliset makuuhuoneeseen:
Tykkään kovasti! :)

Mulla on aivan järkyttävä nälkä! Haluaisin lähteä syömään jonnekin Amarilloon tai kiinalaiseen, mutta tää taitaa päätyä keitettyyn makaroniin, tonnikalaan ja tomaattikastikkeeseen..:( On tämäkin mössö silti ihan hyvää, joten en valita.

Kivaa lauantaita kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ihanat noi tyynynpäälliset!:)

    Meillä on aina lauantaisin saunavuoro ja odotan sitä koko viikon kuin kuuta nousevaa, sillä rakastan saunomista!:) Tosin nyt taitaa odotus jäädä vähän vähäisemmälle kun pääsen salillakin käymään saunassa aina silloin kun haluan:)

    Anniina

    VastaaPoista
  2. Ihana tuoksu kyllä! Mulla on ollut tuo käytössä viime talvesta saakka, ja vieläkin tykkään hurjasti :)

    Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
  3. kuulostaa ihanalle noi sun ex-lauantait. Mulla vähän sama juttu, lauantaina nukuin pitkään, porukat kanto kaupasta herkkuja, iskä teki pitsaa, illalla sauna ja telkun kattomista sekä datailua.. :) Nykyään on tosiaan ihan tyhmää, kun asuu yksin, samanlaista kun muinakin päivinä!! :D

    Toi sun makuuhuoneen seinä on niin kauniin värinen! :)

    VastaaPoista
  4. Yleensä taloyhtiön saunan saa käynnin ajaksi lukittua sisältäpäin, eli ei sinne kovin helposti perverssejä ilmaannu:D

    VastaaPoista
  5. Anniina: Sauna on kyllä niin ihana keksintö! Rakastan kaikkia saunatuotteita ja hamuan itselleni kaikki maaliman saunatuoksut, tontut, kiuas troikat sun muut!:D

    Sofiina: Kiitoksia samoin<3 Tätä tuoksua en kanssa hevillä vaihda!:)

    Anon: Niimpä!:)Kiitoksia paljon:)

    Anon: No saa, mutta meidän saunaosastolla ne on kiinni hakasilla ja se häiritsee mua! :D

    VastaaPoista
  6. Itse tilasin viikonloppukarkeiksi Pollyja <3

    VastaaPoista
  7. Välillä saa viettää ihanaa lauantaita kaverin kanssa, saunotaan ja sen jälkeen peiton alle sohvalle herkkujen kera ja leffa pyörimään :) nähdään aika harvoin joten nämä illat ovat tähtihetkiä arjen keskellä :)

    VastaaPoista
  8. Maaria: Pollyt on ihan huippuja! Syön niitä aina työkaverin kanssa töissä ja nyt on vieroitus käynnissä:D

    Anon: Voi että..<3 Ihania hetkiä!:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.