torstai 1. syyskuuta 2011

Lisää asuja , leffaa ja karkkia

Te pyysitte lisää asukuvia, niin johan niitä tulee! Tänään mulla on ollut jopa kolme eri vaateyhdistelmää päällä..tosin kahdessa viimesessä paljon eroa toisistaan ole. Mutta tässä, olkaa hyvät:

Paita VeroModa, Takki H&M, farkut GT, Kengät Prismasta, laukku Chanel Cambon
 Huomasin muuten kuvien ottamisen jälkeen, että mun paita oli juoponnapissa!  Ei, en ollut humalassa kuvien otto aikana.:D
Tuubihuivi VeroModa
Lähdettiin vielä hakemaan leffaa ja namusia, joten otin takin pois, kun tuli muuten aika hot fiilis. Takki ei meinaan juurikaan hengitä.
Tämmöinen leffa ja leffaeväät valittiin! :) Onko kukaan nähnyt kyseistä leffaa, mitä tykkäsit? Toivottavasti on hyvä, sillä en jaksais just nyt alkaa katsomaan mitään huonoa elokuvaa, kun on noin hyviä karkkejakin kylkiäisenä!
Hyvää torstai-iltaa kaikille!:)

10 kommenttia:

  1. aivan ihanat hiukset. värjäätkö itse kotona ja jos, niin saako kysyä värin merkkiä ja sävyä?:D

    VastaaPoista
  2. mä oon nähny kyseisen elokuvan ja mun mielestä se oli ihan katsottava! :)

    VastaaPoista
  3. Anon: Kiitoksia:) Värjään schwarzkopfin Ice blonde värillä!:) Se on tosi hyvä! Sitten vaan taitan keltaisuutta pois hopeashampoolla.

    Anon: Juu se tuli eilen katsottua ja oli kyllä ihan hyvä elokuva, vaikkakin aika raju, kun yksitellen kaikki vaan kuolee!:D

    VastaaPoista
  4. sulla on ihana makuuhuone ja kiva tyyli! :-)

    http://saralavie.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Aivan tosi kiva asu! :)

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. diamond girl: Kiitoksia paljon!:)

    VastaaPoista
  7. Nyt on pakko kysyä, että kuinka usein peset hopeashampoolla? Ja minkä merkkinen? Annatko sen olla hiuksissa jonkun aikaa vai pesetkö heti pois?
    Hirvee läjä kysymyksiä mutta ite oon ihan aloittelija hopeashampoon kanssa ja onnistuin jo värjää yhen osion siniseks :D Anna jotain hyviä vinkkejä miten saa keltaisuuden parhaiten pois! Kiitos :)

    VastaaPoista
  8. hellu: Kirkastan hiukset hopeashampoolla ehkä kerran viikossa, yleensä silloin, kun tuntuu, että hiusten väri on haalistunut.:) Mullla on käytössä nyt Four Reasonin hopeashampoo, mutta se ei ole kovin tehokas. Jkasan tosin pitää sitä päässä yleensä vaan pari minuuttia suihkussa.:D Kokeile ihmeessä Four Reasonin Silver Mist -suihketta! Sitä suhkutetaan hiuksiin, eikä pestä pois ja se taittaa keltaisuutta loistavasti!

    VastaaPoista
  9. Ok, kiitti vinkistä! Käynkin tänään ostamassa tuota! :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.