perjantai 23. syyskuuta 2011

Perjantai aamua

Neuletaki - Vila, toppi H&M, housut - Zara, vyö H&M, kengät Prisman kenkäosastolta, rannekoru Guess
Mulla on vielä tunti aikaa lojua kotona ennen töihin menoa. Kävin pitkällä lenkkarilla Hessun kanssa ja käytiin vähän sitten koirapuistossakin, jossa Hese sai juosta vapaana rauhassa.:) Sitä on kyllä niin ihana kattella, kun se viilettää häntä pystyssä menemään!
Puin päälleni tuon Vilan neuletakin tänään ensimmäistä kertaa päälleni, vaikka ostin tuon jo viimetalvena.. Mua jotenkin häiritsi silloin tuo "roikkuva" osuus edessä, mut nyt se näyttää tosi hyvältä! Tiedä sitten, mikä muhun meni sillon?!:D Sama neule meinaan löytyy multa myös mustana.
Takki Seppälä, laukku Vuitton ja huivi Vila
Läksin eilen siinä ysin aikoihin Pian luokse leffailtaan ja mä sain päättää elokuvan..Valitsin Tom Hanksin Big -leffan, joka on mun mielestä niin suloinen ja hauska!:) Kannattaa katsoa, jos ei oo nähnyt. Eilen tuli tosiaan tuhottua noi kaikki kulhot tyhjiksi ja olo on nyt ihan turvonnut ja kauhea.:( En taida vähään aikaan taas syödä herkkuja..
Tajusin äsken, että nyt on jo perjantai! Taas! Päivät menee niin nopeesti, ettei pysy mukana. Viikonlopulle mulla ei ole mitään suunnitelmia, kuin että lauantaina on töitä ja porukat tulee sillon vissiinkin takaisin Suomeen? En oo muuten ihan varma, mutta viime lauantaina ne kuitenkin lähti ja viikon oli. 

Nään tänään illalla, kun pääsen töistä..:) Ei olla nähty pariin päivään töiden takia ja on kyllä aikamoinen ikävä! Kun ollaan joka yö nukuttu yhdessä ja sen kyllä huomaa, ettei toinen oo vieressä, kun nukkuu niin huonosti ja näkee painajaisia. Mä näin oikeesti viime yönä kahta eri sorttia painajaista! Nyt, kun niitä miettii, niin ne oli ihan naurettavia, mutta sillon ne oli ihan hirveitä!:D Heräsin kesken kaiken ihan hiestä märkänä ja piilouduin  syvemmälle peiton alle. Koska te ootte nähneet viimeksi painajaista ja muistatko mitä?:) Näettekö yleensä unia paljon? Mä oon sitä sorttia, että nään joka yö unia ja muistankin tosi hyvin.

No, nyt menen aamupalalle, etten myöhästy töistä. Ihanaa perjantaita! 

9 kommenttia:

  1. kuulostaa tosi tutultä jos toinen ei oo vieressä niin nään heti ero/pettämis/kuolema painajaisia ja se on ihan kauheeta :S

    VastaaPoista
  2. Pakko sanoa, että susta tuli tosi paljon mieleen Daenerys Targaryen: http://images4.fanpop.com/image/polls/814000/814983_1314305865214_full.jpg
    (Emilia Clarken esittämä hahmo ihan loistavassa sarjassa), varsinkin joissakin kuvissa oot ihan saman näköinen, eli tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  3. Voi että mitä ihania herkkuja :P

    VastaaPoista
  4. Nam noita herkkuja ! Ja tosi kiva asu, mutta ois ollu kiva nähä siinä jotain väriä :/

    VastaaPoista
  5. Kristal: Juurikin näin!:/ Kamalia unia!

    Saana: Voi vitsit, kiitos paljon kauniista sanoista<3 En kylläkään oo läheskään yhtä kaunis, kuin tuo Emilia.:) Mutta kiitos<3<3

    Tiia: Arvaa vaan, kuinka paljon söin!:D

    MONIKA: Mä olen vaatetukseltani aina hieman synkkä, mutta oon kovasti yrittänyt kyllä parantaa.:)

    VastaaPoista
  6. Great blog *

    http://itsluckynumberseven.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Raquel: Thanks<3 You have nice blog too!:)

    VastaaPoista
  8. Onko ollut ongelmia laumanvartijarotuisen koiran pitämisestä kerrostalossa? :) Kun yleensähän noita ei kerrostaloihin suositella.

    VastaaPoista
  9. Anon: Mulla ei oo ollu minkäänlaisia ongelmia.:) Sillon, kun törmäsin tohon koirarotuun ja luin esittelyä siitä, niin siellä mainittiin, että soveltuu hyvin kerrostaloon ja mähän innostuin valtavasti siitä.:D Hessu meinaan ei hauku turhasta. Jos joku kolistelee rapussa paljon, niin se voi haukahtaa kerran-pari, mutta turhia ei ulvo!:) Yleensä kun on yksin, se istuu sängyllä ja kyttää ulos ikkunasta.:D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.