sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Dear Santa...

Joulukuu lähenee kovaa vauhtia ja lahjojen hankinta etenee myös.:) Itse olen niin jouluihminen, kuin olla ja voi. Päässä soi joululaulut jo lokakuussa ja joululahjojen ja joulukoristeiden ihastelu alkaa jo aikaisin marraskuussa. Jos mua ei olis ketään hillitsemässä, niin juhlisin joulua jo kuukautta ennen!
Rakastan joulussa sen tuomaa taianomaista ja rauhallista tunnelmaa..Ja tahtoisin kovasti myös uskoa tonttuihin ja joulupukkiinkin.
Haaveillessani kokosin myös tämänvuotisen lahjatoivelistani.. Nämä asiat kotiuttaisin mielelläni kotiini. Ja varsinkin, nyt, kun tulossa on uusi koti kanssa, niin listalta löytyy paljon uuteen kotiin sopivaa:) Ja ehkä myös vähän itellekin jotain kivvaa...heh.1. Pentikin lasinen lampunjalka. Näitä tahtoisin kaksi kappaletta yöpöytien päälle. 2. Pentikin keittiö astioita. Rakastan yli kaiken näitä puukantisia rasioita! Myös lisäystä keräämääni Viinimarja -sarjaan ei olisi pahitteeksi!:) 3. Valkoinen talja. Sopii niin lattialle, kuin tuolin/sohvan päällekin, ihana<3 4. Puisia kulhoja ja kaikkia tarjottimia tänne kiitos! 5. Uusi tuoksu. Calvin Klein - Euphoria vei nenäni! 6. uusi kiharrin ja suoristusrauta. 7. SEX SYMBOL - suihkutettava itseruskettaja 8. Pentikin pyyhkeitä. Isoja sekä pieniä käsipyyhkeitä. 9.Burberryn vyö 10. Guessin lompsa, jota voi käyttää myös laukkuna. 11. Gantin Bedstone kello. Valkoisella - tai vaaleanpunaisella hihnalla. 12. Guessin ranne ja korvikset. 13. Uusi huivi 14. Lämpöiset Ugg:it 15. Thomas Sabon Ranneketju ja siihen pari charmia. 16. Juicy Couturen suloinen velour - asu. 17. Meikkisivellinsetti. 18. Juicy Couturen hopeanvärinen ranne ja kaula.


Toiveet ovat jonkinlaisessa järjestyksessä tässä, mutta en laisinkaan pistä pahaksi, jos saisin minkä tahansa noista oli se sitten 5. tai 18. , tykkään kaikista noista! Eikä tämän kollaasin tarkoitus ole se, että minun on saatava juuri nämä tuotteet..nämä ovat vain suuntaa antavia ideoita, asioita, joista minä itse tykkään ja tahtoisin ehkä joskus saada itselleni.:)

Mitä kaikkea te olette toivoneet joululahjaksi?:) Nyt haastankin teidät kaikki tekemään vastaavanlaisen kuvakollaasi jutuista, joita toivoisitte saavanne joskus tai jouluna, heh!;)

Olen viettänyt blogin puolella hieman hiljaiseloa, koska olen ollut vatsataudissa ja kuumeessa, enkä vaan oo saanut aikaiseksi kirjoitella mitään. Toivottavasti sais taas energiaa ja inspistä tehdä uusia postauksia useammin!:) Kiitokset teille, jotka ootte jaksaneet venailla! 

5 kommenttia:

 1. Itsekin olen tehnyt vähän tämän tyylisen kollaasin toivomistani jutuista.. (tosin paljon huonompi kuin tämä:D) Toivon hajuvettä ja ugly bettyn tuotantokausia :) + suklaata ofc :)

  VastaaPoista
 2. KRIS: linlitätkö kollaasisi, olis kiva nähdä kaikkien lahjatoiveita!:-)

  Salli: sain kommenttisi,mutta vahingissa poistin sen , kun olin puhelimella netissä ja tän kanssa on välillä aika hankalaa:-D olen samaa mieltä, että toi juicyn asu on aivan ihana<3

  VastaaPoista
 3. Sulla oli aiemmassa postauksessa ihania joululahjaidea vinkkejä. Mutta isänpäivä kun tässä lähenee kysynkin onko sulla mitään ideoita/vinkkejä isänpäivälahjaksi? Jotenkin niin vaikeaa ostaa lahjoja miehille,isälle,isovanhemmille yms yms mutta jos jotain ideaa löytyy tai mitä itse olet hankkinut/hankkimassa niin neuvoja pyydän! :D t. avuton lahjanostaja

  VastaaPoista
 4. mistä oot löytäny ton 18. juicy couturen korun? :)

  VastaaPoista
 5. Anon: toiveesi on kuultu!:D Toivottavasti oli vähän apua.

  Anon: Tuon oon vaan löytänyt googlen kuvahausta.:) Saisinki tuollasen!

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.