keskiviikko 9. marraskuuta 2011

FOR MEN

Miehille on mielestäni vaikeampi keksiä lahjoja, kuin naisille. Johtunee kai siitä, että naisille kelpaa kaikki kiiltävä, suloinen ja kallis.;) Miehet ovat enemmänkin käytännöllistä sorttia ja siksi lahjojakin tulee mietittyä hieman pidempään...mitä hän oikeasti tarvitsee? Kokosin tähän nyt jotain esimerkkejä, mitä näille meidän elämämme miehille voisi antaa lahjaksi. Ihan itseänikin auttamaan!

Tätä postausta ja sen ideoita voi soveltaa mm. tulevaan isänpäivään, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi: isälle, poikaystävälle, veljelle, kaveripojalle...

Ideoissa ei tietenkään ole ajateltu omia etuja...


♥ Ruoka niinkuin vanha sanonta kuuluu " tie miehen sydämeen käy vatsan kautta" Tarjoile hyvä ateria ja mielellään omin pikku kätösin! Jos olet niin toivoton kokki, että poltat vedenkin pohjaan, niin silloin kehotan viemään miehen hänen lempiravintolaansa syömään. Jos kyseeseen tulee Hesburger tai Mäkki, niin silloin kannattaa olla hiljaa ja viedä hänet kysymättä omaan lempiravintolaasi..


♥ Kello kaikki miehet eivät välitä helyistä, niin silloin kello voi olla oikea naru, mistä vetää. Arvokas ja varmasti käytännöllinen!♥ Sukat/kalsarit Näitä miehellä ei vaan voi olla liikaa! Vai kuinka monta kertaa olet kuullut lauseen " mulla ei oo taaskaan puhtaita kalsareita ja näissä sukissakin on #!%&! reikä ". Samalla saat itse vaikuttaa miehen vaatevalikoimaan, josta voit vaivihkaa poistaa ne yököttävät nukkaiset Hessu Hopo kalsongit, reikäiset kalsarit ja sukat, joita mukamas ei saa missään nimessä heittää roskiin..

♥ Hieronta kukapa ei tykkäisi pitkästä rentouttavasta selkä ja niskahieronnasta?!♥ Elektroniikka Hanki mitä ihmeellisimmän näköinen elektroninen vempain. Mies pitää siitä taatusti ja viettää laitteen parissa seuraavat kaksi kuukautta huutaen sinulle "ei saa häiritä nyt, kun haluan nähdä miten tää toimii!!"
♥ Lompakko miehen tärkein tavara sekä naisen paras ystävä. Hanki siis mieluiten malli, joka on erityisen kestävä ja tilava!♥ Työkalu tähän voisi hyvin sopia vaikka linkkuveitsi! Mikä parempaa, kuin työkalut, jotka kulkee aina mukana taskussa!


♥ Partakone Jos karvat kasvaa, niin tällainen on aina tarpeen. Nenätrimmeri on toinen vaihtoehto!


♥ Aivopeli Mies ei vaan voi lopettaa, ennenkuin on "voittanut"!♥ Tuoksu Voiko olla ihanempaa, kuin jalat alta vievä miehen tuoksu? Ei, nyt en tarkoita miesten omia arominlähteitä, vaan nimenomaan tuoksuja. Yllä oma lempparini miesten tuoksuista Calvin Klein Crave


♥ jotain, mikä liittyy hänen harrastukseensa tai mistä hän on kiinnostunut. Sohvaperuna? Hanki kaukosäädinpidike! Entä onko hän hyvä kokkailemaan? Hanki hänelle uusi reseptikirja, kokkihattu tai uudet puukot! Vai onko hän urheilija? Hanki silloin joku urheilu vaatekappale, pipo, hanskat.. Vaaai nikkaroija? Hanki hänelle silloin lego -setti tai uusi huonekalu, jonka hän voi koota!Usealle tuttu ForMale liike on myös todella hyvä apu miesten lahjoihin!

Toivottavasti oli iloa ja apua! :)

7 kommenttia:

 1. Hei tää tuli niiin oikeeseen aikaan :-) ♥ Kiitos! Ja nauroin ääneen näille jutuille :D:D

  VastaaPoista
 2. Itse olen jo kahtena jouluna ostanut poikakaverille tuota kyseistä tuoksua.. :D Mitähän sitä keksis vaihteluksi xD

  VastaaPoista
 3. Hei miulla on käyny tänävuonna just toisinpäin kuin yleensä, mielessä on liian monta joululahjavaihtoehtoa poikaystävälle etten enää tiedä minkä niistä kävisi ostamassa! (rahat ei riitä kaikkeen mitä tekisi mieli ostaa... :D) Samoin kävi myös isänpäivän kanssa, tuli hommattua ja tehtyä hirveesti kaikkea isänpäivän kunniaksi. :D Aikaisempina vuosina olen edeltävänä päivänä käynyt kiireellä kaupasta ostamassa jotain tavallista, kuten sukkia ja boksereita, että olisi edes joku lahja antaa.. :D

  VastaaPoista
 4. vettä ei voi polttaa pohjaan, se haihtuu.

  VastaaPoista
 5. Anna: kiva jos oli apua:-)<3

  KRIS: mistä oot löytänyt tota, kun täällä ei oo enää missään kaupassa eikä edes enää laivalla:-(

  Leetta::-D heh, voi että. No onneksi nyt joskus näin päin!

  Anon: ääliö, etkö ymmärrä sarkasmia:-D

  VastaaPoista
 6. :DD ihan loistavaa! paitsi että oot kirjoittanut "kukapa ei tykkäis hieronnasta" ja mun mies EI tykkää!:D en ymmärrä miten joku ei voi tykkää siitä, hieronta on ehkä maailman paras asia.:) mut se juoksee karkuun jos alan hieroo sen hartioita :D

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.