keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Running


Ostettiin viikonloppuna molemmille uudet juoksukengät, kun käytiin ostamassa Prismasta viikonloppuruokaa ja silmiin osui tarjous,  että kaikki sport -osaston jalkineet S- Etukortilla -15%. Olen himoinnut näitä lenkkareita jo iät ajat ja nyt sitten vihdoin raaskein ostaa ne (Normaalihintaisina nämä ovat joku 89,90€.)!

En ole vielä pystynyt kokeilemaan näitä juostessa flunssan takia, mutta kävellessä nää tuntuvat jo todella hyviltä jalassa! Ihanan kevyet, kuin ei olisi kenkiä ollenkaan ja ilmavat! Oon aina inhonnut lenkkeillessäni sitä, kun jalat hikoaa ja ja polttelee kengässä, mutta nyt ei tarvitse sitä enää murehtia.:) Nappiostos! Ja plussaa värille;)

4 kommenttia:

 1. Kannattaa yleensä ostaa lasten osastolta urheilukengät, ne on noin puolet halvempia mutta ihan samanlaisia ja merkkisiä ja koot yltää 39 asti yleensä :) Käytiin just ostamassa kaverille Niken juoksukengät lasten osastolta 39€. Aikuisten osaston hinnat pyöri siinä 90€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Enpä oo tullut tota ajatelleeksikaan, vaikka yleensä kyönään kyllä sitten taas lasten vaatepuolen läpi!:D Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Hehe, mä just ostin kans vähän aika sitten noi samat lenkkarit =D Sit me painellaa samanlaisis kengis tuol Hessun kanssa =D Mut ihan loistavat lenkkarit, ja oikee odottaa, että pääsee juoksee, kun on niin kevyet eikä paina mistää kohtaa.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.