maanantai 11. kesäkuuta 2012

Black evening bag


Photobucket

Olen jo vähän aikaa etsiskellyt mukavaa, näpsäkkää ja siroa iltalaukkua koska minulla ei sellaista ole ollutkaan. Ulos mentäessä minun on aina ollut pakko raahata mukanani suurempaa laukkua ja joskus on suunnattomasti ärsyttänyt kantaa sellaista matkalaukkua mukana, kun riittäisi pienempikin.

Yhteistykumppanini Veniz otti minuun jälleen yhteyttä ja pyysi zekkaamaan heidän uutuusmallinsa iltalaukuissa ja sain valita yhden ihanan uutuuksista itselleni! Nyt ratkesi tämän tytön laukkupulma!

Photobucket
Laukku on myös todella tilava!

Valitsin tällaisen mustan satiinipintaisen strassein koristellun laukun, koska musta sopii aina ja tällaiselle harakalle nuo strassit hivelevät kivasti silmää ja antavat piristystä!:) Nuo strassit on itseasiassa tuollaista pehmeää muovi/kumilaattaa, joten ei tarvitse pelätä strassien irtoavan. On inhottavaa, jos sieltä täältä puuttuu kiviä! Tämä toimii, kun ne tosiaan näyttävät ihan pieniltä kiviltä ja kimaltelevat kauniisti!:)

Photobucket

Paketista paljastui myös uusi ihana tuubihuivi! Tykkään tästä myös kovasti ja pääsee varmasti päälle tällä viikolla!

Photobucket

Käykää tekin zekkaamassa Veniz in ihanat uutuudet ja etsikää lähin jälleenmyyjä (Sokokset, Prismat, Anttilat..)!

1 kommentti:

  1. Oi, toi huivi on tosi kiva =) Enkä malta odottaa, et pääset ulkoiluttaa uutta laukkuas mun seurassa ;) Koska mennää nuppu?

    Ai nii, ja oon RÖYHKEE muija ja mainostan uutta blogiini :D http://www.stellafuga.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.