tiistai 28. elokuuta 2012

Relax, Take It Easy

Lomalta tullessani oloni ja mieleni ovat kevyitä, kuin höyhen, virkeitä, kuin peippo ja säteileviä, kuin aurinko. Tiedän, että kun syksy saapuu ja illat sitämyötä pimenevät nopeammin, ilmat synkkenevät, vettä sataa ja sitä rataa, joidenkin mieli mustenee. Tottakai joskus ihmisillä on huonojakin päiviä, mutta yrittäkää aina löytää jotain positiivista sieltä paskimmastakin päivästä! Helppoahan se on nyt sanoa, mutta itse yritän aina miettiä sellaisia asioita, joista tulee hyvä mieli. Hessu on mua auttanut siinä asiassa todella paljon. Silloin kun elin vaikeita aikoja, olin usein surullinen ja joskus hyvin vihainen. Kun tulin kotiin ja mua odotti iloinen koira, joka selvästi oli onnellinen nähdessään minut, omat ikävät ajatukset kaikkosi ja tulihan se hymy sieltä.:)
Ihanat iloiset ihmiset ilostuttavat ja on ihanaa hymyillä! Niinhän sitä sanotaan, että hymyyn ei montaa lihasta tarvitse ja kiukkuiseen tuplasti enemmän!

kuva kesältä

Mulle ainakin tulee aivan ihana olo, jos saan ilahduttaa jotakuta. Mä en ikinä haluais satuttaa tai loukata ketään tahallisesti. Mun mielestä täällä maan päällä kuuluis elää niin, että on mukava ja hyvä olla. Se pitäis aina muistaa, että ne elämän pienet ilot ovat ehkä juuri niitä suurimpia iloja.

Joten nyt te kaikki kiukkuilijat tai muuten vain stressaantuneet ihmiset, kaivakaa se ihana iloinen itsenne sieltä mörököllilandiasta esiin, huomaatte itsekin, kuinka on paljon kivampi itsekin olla!:)

11 kommenttia:

 1. Olipa oikein hyvän mielen kirjoitus! Oot niin kaunis monella tapaa :)


  - Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanainen ♥ Myös tällaiset kommentit lämmittävät mieltä:)

   Poista
 2. Ihana kirjoitus tuli oikeen hyvälle mielelle :D <3 ihanaa syksyn alkua sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniisti kirjoitettu! Tällaisia blogeja on ilo seurata mistä tulee hyvälle tuulelle:) Ja kyllä, liityn edelliseen. Olet kaunis sekä ulkoa että sisältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi♥ Tällaiset kommentit piristää!:)

   Poista
 4. Ihana blogi ja oot tosi kaunis ! <3


  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihanasti kirjoitettu ja tuo on niin totta! Mä olen myös välillä elämässä käynyt aikamoisia juttuja läpi ja jokaisesta jutusta selviää kun jaksaa ottaa iloa irti pienistäkin asioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!:) Vaikka olis kuinka kurjassa tilanteessa, niin pienillä iloisilla jutuilla niistä pääsee yli ja on taas vahvempi jatkamaan matkaa!

   Poista
 6. Piristi kyllä mieltä, koska oon juuri tänään tuntenut oloni yksinäiseksi ja kurjaksi. Roopekin lähti taas Hankoon, onneksi kohta on muutto edessä! :)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.