tiistai 21. elokuuta 2012

Türkiye Matkapäiväkirja ☀ Lähtöpäivä

Lähtöpäivänä herättiin jo aikaisin ja pakattiin loput tavarat matkalaukkuihin. Mua jännitti ja tuntui samallakertaa niin epätodelliselta, että nyt pääsen ensimmäistä kertaa ikinä lentokoneeseen ja lämpimään maahan..huh!
Lentokentällä olin ihan sekaisin ja seurasin kiltisti jalanjälkiä. Todelliseuudessa se näytti varmaan siltä, että roikuin henkihieverissä sen repussa ja hihoissa kiinni, etten vaan eksyisi..
Kaikki lähtöselvitykset ja tarkastukset ym. oli kuitenkin aika simppeleitä juttuja ja vähän kun kattelee ympärilleen ja seuraa tauluja, niin kyllä perille löytää.:)


Lentokentällä odoteltiin pari tuntia. Käytiin juomassa yhdet rentouttavat Sports Baarissa (virhe!) ja ravasin vessassa jo tuhannetta kertaa, kun viimein avattiin portit meidän lentokoneeseen ja mentiin jonottelemaan koneeseen pääsyä. Ihan, kuin olisi laivaan astunut.

Sitten koittikin H-hetki eli lentoon lähtö. Mä puristin kättä ihan hulluna lentokoneen kiihdyttäessä ja siltä varmaan murtui pari sormiluuta siinä samalla. Mä olin oikeasti niin liikuttunut siinä, kun oikeasti tajusin, että oon lentokoneessa ja kohta oon ilmassa, että multa valui pari kyyneltä. :)


JEE! Vihdoin ilmassa! Olo oli huikee ja jaksoin seurata ainakin tunnin verran ikkunasta maisemia, kunnes tylsä pilvipeitto tuli tielle ja sen jälkeen maisemat oli pelkkää harmaata massaa, kunnes tulikin jo pimeä, eikä näkynyt enää sitäkään.

Pakko muuten todeta tähän väliin, että mun mielestä lentokoneen safkat on aika hyviä!:D Kaikki niitä aina haukkuu, mutta mä tykkäsin! Ekalla lennolla meillä oli pastaa juustokastikkeessa ja paluulennolla lihapullia

Pitkäveteisten neljän tunnin aikana alkoi häämöttää ikkunasta jo pieniä valopisteitä ja olin ihan innoissani, kun tunnistin autojen valoja! KOHTA oltaisiin perillä!

Turkin terminaaliin saavuttaessa vastaan iski kuumuus! Oikeasti henki oikeen salpautui, kun veti keuhkoihin sitä kuuman kosteaa ilmaa! Silloin ajattelin, että voi luoja, miten mä selviin tällasessa ilmastossa viikon verran, kun paahdun elävältä! Mutta heti seuraavana päivänä sen huomasi, että siihen tottui todella nopeasti.
Sitten hypättiin bussiin ja bussimatka kesti taas pari tuntia...hohhoijaa mitä matkustamista!


Hotellilla oltiin niin kuolleita, että mentiin aika pian nukkumaan. Pelästyttiin toden teolla, kun alettiin räpläämään meidän ilmastointilaitetta, eikä se inahtanutkaan. Käytiin sitten respassa sanomassa, että hjälp, täällä kaksi eskimolandiasta saapunutta turistia kuolee kohta teidän hotlaan ja sieltä tulikin sitten yksi avulias mies laittamaan parvekkeen oven kiinni ja laite hurahti käyntiin. Näin.

Jatkuu seuraavassa numerossa...


7 kommenttia:

 1. tosi upea banneri! missä se on otettu (:?


  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Se on Porin Kallosta napattu kuva.:)

   Poista
 2. Ei vitsi mä oon lähdössä kuukauden päästä Budapestiin ja lennän myöskin ensimmäistä kertaa! Mua jännittää ihan älyttömän paljon :D Ihania reissu kuvia teidän matkasta, oli varmasti ihana tän Suomen kylmnä kesän jälkkeen päästä tuonne! :)

  VastaaPoista
 3. Hihii lentäminen on ihanaa :) Ihanaa muuten nähdä kunnon kasvokuva miehestäsi, komea tapaus ja aivan ihana pari olette<3

  VastaaPoista
 4. Mulla oli ihan samoja fiiliksiä ekoilla lennoilla! :) hui, kolmas tulossa..
  /suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, lentäminen on kyllä huikea kokemus!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.