tiistai 23. lokakuuta 2012

Pure pure pakkanen, mua ei satu

Eilen oli tämän syystalven ensimmäiset aamupakkaset, jolloin jouduin ekaa kertaa myös skrapailemaan auton ikkunoita.  Nyt on luvattu loppuviikoksi myös jo lumisateitakin! Täytyy nopsaan vaihtaa talvirenkaat autoihin, jotta pysyy tiellä..
Kyllä se talvi sieltä vaan tulee! Mä en pistä yhtään pahitteeksi lumen tuloa. Mun mielestä on paljon kivempaa, kun on vähän valoisampaa eikä niin vetistä joka paikassa. Oon kyllästynyt noihin ainaisin syyssateisiin.

haki meidän talvivaatteet varastosta ja tongein innoissani pussista lempparitalvitakkejani:
Ihana musta lämmin muhku-untuvatakkini, jonka ostin Tukholman Zarasta viimevuonna. Tässä on ihanan iso kaulus, joka lämmittää kivasti niskaa. Mun täytyy kyllä ennen käyttöönottoa pistää tää pesukoneen kautta, kun kaulurissa on "pikkusen" puuteria...:p


Tämä valkoinen villakangastakki on ihan uusi ja ostin tämän muistaakseni Turun Vilasta. Tykkään tosi paljon tämän takin mallista. Valkoinen on kyllä tosi arka väri, mutta ainakaan Hessun karvat ei erotu!:)

Tämä valkoinen karvaliivi on jo tooosi vanha, mutta aivan ihana! Ostin tän aikoinaan H&M:sta. Tykkään liivin satiinisesta sisustasta ja muutenkin koko mallista. Ainoo huono puoli on, että tää ei oikeen enää mahdu mulle kiinni.:D


Tää on myös ostettu samoihin aikoihin karvaliivin kanssa. Tykkään tosi paljon, kun kangas on kiiltävää satiinia ja hupussa valkoista karvaa.:) Monet luokittelee tän varmaan joksikin "teinitakiksi", mutta mä en voi sille mitään, että tää kolahtaa muhun niin täysin!

Tää beige takki on ostettu myös viimevuonna Vilasta. Vähän kevyempi toppatakki. Tykkään tästäkin tosi paljon, kun kaulus on iso ja malli tollanen "hoikistava". Inhoan talvitakkeja, jotka saa näyttämään sellaselta michelinukolta!:D


Joko te ootte alkaneet käyttämään talvitakkeja?

27 kommenttia:

  1. Mä ostin viime talvena ihanan ja lämpöisen pitkän sinisen takin, jossa on iso karvahuppu. Niin lämmin ja ei ollut hinnalla pilattu; VILAsta alennettuun hintaan 35 euroa. :) Tänä talvena aion ostaa uuden villakangastakin, kun vanha on jo palvellut 5 vuotta. H&Mssä olis mieluinen villakangastakki, mutta kattelen vielä, jos löytyis vielä parempi jostain ;>
    Mutta takkeja ei voi olla liikaa, joka tilanteeseen täytyy löytää oma takki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Mutta takkeja ei voi olla liikaa, joka tilanteeseen täytyy löytää oma takki ;)"

      Juurikin näin!:D

      Poista
  2. Ihana toi karvaliivi! oon yrittäny metsästää liiviä, mut ei oo mitään kivaa tullu vielä vastaan:(
    Ite raahasin tänä aamuna kaikki talvitakit varastosta, mutta en usko että pääsevät käyttöön ihan vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon!:) En oo myöskään ihan vielä uskaltautunut laittamaan talvitakkia elävältäpaahtumisen vaarassa, mutta ehkä sitten jo viikonloppuna, kun luvattiin tosiaan noita lumisateita!:)

      Poista
  3. Mä käytin jo joskus pari viikkoa sitten ekan kerran :D ja mulla on just sellanen michelintakki, jossa näytän valtavan lihavalta. mutta mä vaan tykkään niiin valtavasti siitä takista, se on superlämmin <3 joten ei haittaa vaikka näytän michelinmieheltä siinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta joillekin sopii tollanen pullea takki!:D Mulle ei, kun oon niin lyhyt, että tosiaan näytän micheliniltä:D

      Poista
    2. Mä taidan olla suakin lyhyempi! En yhtään edes tiedä että millaiset vaatteet mulle sopii :D

      Poista
  4. Oon kateellinen:(((! Oon metsästäny tota karvaliiviä vaikka mistä, huutonetistä jopa löysin 2 kohdetta.. mutta ne olivat kumpainenkin jo menneet:((
    Myytkö tuon mulle;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei:( En minäkään ihan heti oo tuosta luopumassa, mutta lupaan ilmoittaa sulle heti,jos muutan mieleni!:) Ja onnea etsintään!

      Poista
  5. Ihana toi karvaliivi !!♥ itelläni on talvitakki hakusessa mutta haluisin myös liivin:) Toi eka takkikin on aiivan ihana !

    VastaaPoista
  6. Mä elän aina siinä uskossa että 'eihän mulla nyt ole edes mitään talvitakkia,pitää varmaan ostaa uusi...' mutta kävin kanssa kaivamassa kätköistäni kaikki talvikamat ja siellä oli takkeja vaikka kokonaiselle kylälle :D ihana tuo villakangastakki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha näin se yleensä menee!:D Mutta siltikään takkeja tai ylipäätään vaatteita ei voi olla liikaa, niitähän täytyy olla eri värejä ja kaikkea!:D

      Poista
  7. Itseltäni löytyy myös juuri ostettuna Turun Vilasta tuo valkoinen villakangastakki! Ihana kerrassaan <3
    Olen täysin samaa mieltä kanssasi tuosta talvitakkien leikkauksista..Itse valitsen aina naisellisen leikkauksen omaavan mallin, inhoan niitä telttoja jotka roikkuvat päällä saaden kantajansa näyttämään lihavalta michelinukolta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joillekin sellaset vaan sopii, mutta mä oon ku mikäkin tantta, jos sen mallisen takin vedän päälleni:D

      Poista
  8. Ihania takkeja! Niitä tulee jotenkin ostettua aina uusia vaikka vanhatkin on vielä tallessa :D

    VastaaPoista
  9. Sulla on tosi nätti silmämeikki näissä kuvissa, mitä luomiväriä/värejä näissä oot käyttänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!:) Pohjalla käytän Inglotin vaaleaa beigeä, en tiedä yhtään mikä sävy mahtaa olla kyseessä? Ja päällä Lumenen 32 veden välähdys ja 23 jääkristallia -lumivärejä:)

      Poista
  10. Ihania takkeja sulla! Mä tykkään myös siitä, että alkaa syksy vaihtua talveksi. Just se pieni pakkanen ja valoisampi fiilis tekee kivemman olon. Meillä on vielä kesärenkaat autossa, mutta jospa me saataisiin ne vaihdettua tässä parin päivän sisällä :D Tosin me kuljetaan töihin ja kouluun kävellen kun on niin lähellä, että ihan aamuisin ei tarttekaan autolla kulkea. Silti se pakkanen ja lumisade voi yllättää myös iltapäivällä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu täällä on ainakin nyt pyryttänyt lunta ihan senttitolkulla ja on saanu kyllä varoa auton kanssa! Mutta aivan ihana keli!:)

      Poista
  11. Karvaliivi on IHANA! Myisitkö sen mulle? Maksan hyvin! :-)

    VastaaPoista
  12. Ihastuin tohon karvaliiviin täysin ja tekis mieli oikeen tulla varastamaan se sulta :D

    VastaaPoista
  13. Noi kiiltävät toppatakit on naisten päällä tosi seksikkäitä.. tai ne siis korostaa naisten seksikkyyttä aika kivasti. Ainakin toi musta mikä oli tuolla seassa.

    VastaaPoista
  14. Otatko lisää kuvia noista talvitakeista? Näyttävät hienoilta varsinkin nuo satiiniset! Saako tuota "teinitakkia" vielä H&M:stä? -Jaana.

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.