lauantai 20. lokakuuta 2012

Saturday 20.10.2012


Hyvää launataita! Mä olen ihan sekaisin viikonpäivistä, kun tää viikko on mennyt jotenkin taas niin nopeasti, etten oo kerennyt tajuamaan missä mennään. Olin tänään töissä kolmeen asti ja sitten lähdin käymään kirppiksellä ja Kodin Terrassa, jos niistä olisi löytynyt jotain askarreltavaa. Kirpparilta en löytänyt mitään, mutta Terrasta ostin sellasta liitutaulumaali -sprayta, jolla aion tuunata pari juttua, niistä lisää sitten myöhemmin.:) Mulla on hirvee askarteluvimma päällä ja oon keksinyt kaikenlaista!

Tilaamani saappaat saapui viimein postista(juu tiedän, olen aika kova nettishoppailemaan...) ja oon ollut tosi tyytyväinen! Nämä ovat Tory Burchin Elle -saappaat, täyttä nahkaa ja varmasti lämpimät talvella. Saappaissa yhdistyy classinen ratsastussaapasmalli ja ripaus motoristihenkisyyttä. Tykkään!
Mun lempparisaapikkaista on pohja melkein irti ja takaosa on alkanut rispaantumaan, joten ajattelin hankkia uudet. Saattaa kyllä olla, että vien ne mun vanhatkin vielä suutarille, kun en millään haluaisi heittää niitä pois, niin ihanat ne on.:(  Toivotaan, että suutari saa ne vielä kuntoon. Luulisin kyllä, on se meen suutari Sami meinaan aikamoinen taikuri!:)

Nyt menen ottaamaan pienet päikkärit ja sitten, kun tulee, lähdetään juoksulenkille. Eilen juostiin 7km ja oon todella ylpeä itsestäni, että jaksoin koko matkan! On sitä taukoa juoksusta meinaan taas tullu pidettyä..

7 kommenttia:

  1. Todella ihanat nuo saappaat :) Tekisi itsellekkin mieli ostaa jotkut kivat mutta ehkä käytän vielä vanhat loppuun :D.

    VastaaPoista
  2. Uu kiva blogi! :) Mäpä ryhdyn lukijaks! :D
    *Stella ( http://stelliinou.blogspot.fi/ )

    VastaaPoista
  3. Thank you, I've just been looking for information about this topic for a long time and yours is
    the greatest I've found out so far. However, what
    about the conclusion? Are you positive in regards to
    the source?

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.