perjantai 19. lokakuuta 2012

~ Wishlists ~

Tiedän, että joillekin joulu tulee liian aikaisin, mutta lahjojen kannalta ei ole koskaan liian aikaista. Itse ainakin aloitan jo hyvissä ajoin ostamaan/tekemään joululahjoja, jottei paniikki iske sitten viimesellä viikolla.;) Tein viimevuonna postauksen itsetehdyistä helpoista joululahjoista ja sitä voi käydä kurkkaamassa täältä

:men kanssa sovittiin, että tehdään molemmat sellainen toivelista-kollaasi, jonne voi siis laittaa ihan mitä tahansa, mitä toivoisi itselleen. Näin toinen voi saada inspiraatiota ja näkee vähän toisen mieltymyksiä. Huomasin kyllä, että mun kollaasi taitaa olla vähän pulleampi, mutta ompahan ideoita!:)



itse toivoisin mm. Valkoinen päiväpeitto parisänkyyn, joka olisi mieluiten jotain kiiltävää kangasta, valkoinen Tripodi jalkalamppu, Iso kynttilälyhty, johon saa sisälle muutakin, kuin kynttilän, Puukkoteline, Stockmann Casa Diamond -seinäkello, Puisia kulhoja, kaksi kappaletta Kodin Ikkuna kynttelikköjä, Michael Korsin valkoinen laukku, Longhampin valkoinen kassi, Longhampin pinkki meikkipussi, Longhampin valkoinen pussukka, Louis Vuitton Milla clutch, Mulberryn rosa huivi, Pandoran rannekoruun heloja, Juicy Couturen kullanvärinen rannekoru, Juicy Couturen hajuvesi Viva La Juicy, Juicy couturen kullanvärinen kello


toivoo mm. kromin värinen Samsung 46" taulutelevisio , takakaiuttimet, Kahvakuula yli 20kg, I Pad, Keittokirjoja, Tuoksuja, sisäpelikengät, listaan kuuluu myös pipo, kaulahuivi, sukkia..

Ja meillä on yhteisiä toivomuksia esimerkiksi tuo Tripodilamppu, päiväpeitto ja puukkoteline.:)

Nytpä haastan teidät tekemään vastaavanlaisen toivelistan. Sinne saa siis laittaa ihan mitä ikinä toivoo itselleen! Linkittäkäähän mulle niitä tähän postaukseen, jos jaksatte, toisten joululahjakollaaseja on ihana katsella!:)

8 kommenttia:

  1. Hui tulee kyllä liian aikaisin kun ei edes marraskuu vielä ole :D Noh, jokainen tyylillään. Itekin kaipaisin kauniita lyhtyjä esim. parvekkeelleni :) Voisin kyllä jossain vaiheessa tehdä haaveilupostausta, vaikken mitään lahjoja tulekaan oikein saamaan :) Pyydän varmaan jotain mitä juuri silloin tarvitsisin kotiin todella paljon, ostaa jos ostaa :) Tärkeintä on perheen kanssa vietetty aika, hyvä ruoka ja mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha:D Mä olen vähän liiankin jouluihminen ja voisin vaikka heti alkaa hehkuttamaan kaikkia joulujuttuja ja tunnelmaa:D Mutta kun jouluaatto on ohi,niin voisin myös heti poistaa kaikki joulukoristeet sun muut.

      Poista
    2. Haha :D Mulla ainoastaan jouluvalot on todella aikaisesta ihan myöhään keväällekin :D Nyt pitäisi vaan ostaa uudet, edelliset kuusenkynttilät jotka urhoollisesti palveli viimevuonna varmaan puolivuotta putkeen, lopulta kärähtivät :D

      Poista
  2. Mä olen jo ostanut ekan joululahjan. :)) Oon kerrankin ajoissa! :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus! :) Täytyy itsekin ruveta miettimään toivelistaa!

    VastaaPoista
  4. Aa ihanaa, joulujuttuja! <3 ite oon kans kuumeisesti jo miettiny joululahjoja, mutta tunnun olevan ihan kriisissä mm. poikaystävän lahjan suhteen!

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.