keskiviikko 28. marraskuuta 2012

DIY Ledtalu

Vihdoin ja viimein sain itseäni niskasta kiinni koittamaan toista ledtaulu -ohjevideota teille ensimmäisen epäonnistuttua. Toivottavasti oli apua, älkää välittäkö mun käheästä äänestä, oon aika väsynyt..:)



15 kommenttia:

  1. Ihan mahtava postaus. Noista tauluista tulee niin nättejä. :) Mistä oot ostellu noita "lankoja" ja pattereilla toimivia ledejä? Täytyy vielä sanoa että sulla on jotenki tosi miellyttävän kuulonen ääni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia paljon ihanainen♥ paperinarua ostin Sinooperi Home Storesta, mutta varmaan aika monesta askartelukaupasta löytyy!:) Patteriledit ostin Prismasta!

      Poista
  2. ihana tuo neuletakki joka sulla on päällä tuossa videossa! Saako kysyä mistä se on? :) kaunis koti sulla ja Hessukin taisi vilahtaa tuossa videossa, aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, kiitos!:) Hessun on aina ängettävä joka paikkaan, missä on kamera:D Neuletakin ostin eilen H&M:sta!:)

      Poista
  3. Mikä ihana neule sulla on päällä?? :) Oot tosi kauniin näkönen tällasessa "elävässä" kuvassa,ihan kuin enkeli :D Ja teidän kämppäkin näyttää niin kauniilta tässä! Ääk nyt iski sisustuskärpänen!

    VastaaPoista
  4. Olet ihanan positiivinen ihminen! Sua on niin kiva kuunnella:) ja nuo taulut on aivan ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli vielä sellainen asia mieleen että missä tollaisia patterilla toimivia led-valoja myydään?:) Ajattelin tehdä tädilleni tuollaisen joululahjaksi. Se kun tykkää enemmän omatekoisista lahjoistaniin tää olis niin täydellisyys lahja!:)

      Poista
    2. Prismassa!:) Itsetehdyt lahjat on parhaita♥

      Poista
  5. Sain tästä tooosi hyvän idean ja oonkin ihaillu noita sun tauluja aina! Ite en tee tauluja, mutta kerron sitten myöhemmin mitä tein, jos idea onnistuu ;)

    VastaaPoista
  6. hei ootko mistä löytänyt /tehnyt noi kehikot ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isäni on ne mulle askarrellut ja ne on puulistaa (mäntyä/kuusta) Mutta tollasia puukehyksiä voi bongailla vaikka askartelukaupoista, jos ei itse pysty sellaisia tekemään.:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.