maanantai 19. marraskuuta 2012

Tulispa jo lunta.


Vaikkei ulkona ookkaan ihan mikään talvinen keli, niin halusin tuoda palan talvea meille sisälle. Ostettiin uudet tyynyt (valkoiset ja yksi harmaa)Hemtex:sta, mutta ei raaskittu sieltä ostaa samaa sarjaa olevaa torkkupeittoa, koska se oli niin tyyris. Käytiin kaupoilla Prismassa ja mun silmät nauliintui tismalleen samanlaiseen torkkupeittoon ja hintaa oli vaan joku parikymppiä! Kannatti siis pihistellä.

Nyt ollaan rentouduttu monena iltana piparkakkuja syöden ja kuumaa glögiä maistellen


Viime sunnuntaina meillä oli eka näyttö tässä asunnossa ja toivon niin, että menisi kaupaksi pian.:) Katselijoita ainakin oli ollut jonkin verran! Tästä asunnosta jotkut saa tosi kivan kodin itselleen, harmi, kun en itsekään malttaisi luopua, mutta kun on pakko!:D

Olen ollut vähän laiska kirjoittamaan tänne blogin puolelle, mutta eiköhän se tästä, kun saa vähän inspiraatiota ja aikaa.:)

Naurettiin muuten Hessua tässä yks päivä, kun heitettiin toi lampaantalja sen päälle, kun se nukkui sohvalla...
Eihän tota taljaa edes erota!:D

27 kommenttia:

  1. En tiedä onko soveliasta kysyä, mutta miksi myytte teidän asunnon? Toi on meinaan ihan unelma! Jos olis pääkaupunkiseudulla niin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen sen täällä blogin puolella jo kertonutkin, että ei haittaa ollenkaan kysyä! :) Alamme ensi vuoden puolella rakentamaan omakotitaloa.♥ :)

      Poista
  2. Mulle yks tollanen pipari, kiitos!

    VastaaPoista
  3. Tykkään niin paljon tosta teidän sisustuksesta. Lämmittää melkein ruudun tällekkin puolelle nuo kynttilät ja taljat. <3 :)

    VastaaPoista
  4. Uskon, että tuollainen unelmakämppä menee nopeasti kaupaksi! Ostaisin sen itse heti pois jos se sijaitsisi Tampereella ja olisin valmistunut, enkä enää opiskelisi :)

    VastaaPoista
  5. Haha repesin ihan täysin tolle Hessu-jutulle :DD Ihana!

    VastaaPoista
  6. Mitä herkkua olet laittanut noitten piparien päälle? Onks se jotain suklaajuttua? Nam! :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana tuo olohuoneen sohvapöytä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollu itekin tosi tyytyväinen, että toi löydettiin! :)

      Poista
  8. Mä oon yrittäny täältä Lohjalta ettiä joka paikasta valkosia koristetyynyjä, mutta ei vaan löydy! Täällä ei oo Hemtexiäkään enää, mutta ehkä nyt on jo tullut huonekalukauppoihin, kun joulu on tulossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollu kauan hakusessa valkoiset tyynynpäälliset / koristetyynyt, joissa olis jotain timantteja, mutta ei oo löytynyt niin mistään:o Edes netistä.

      Poista
  9. Oih, mistäs tuo olohuoneen pöytä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on löydetty vanhasta navetasta! :) Pyhdistettiin ja öljyttiin ja aivan mahtava siitä tuli! :) Kaikki vanhat on oikeita aarteita!

      Poista
  10. Haha, no Hessulla on -vähän- turkkia :D Varmaan aika lämmin sillä lampaantaljan alla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha niimpä!:D Se viihtyi tossa kyllä yllättävän kauan!!

      Poista
  11. Ihmettelen kuinka siistiä teillä on vaikka teillä on isokokoinen koira :) Meillä lähtee koirista paljon karvaa ja sitä on joka paikassa vaikka kuinka siivoaisi :) Tosin en tiedä johtuuko toi karvanlähtö meidän noutajasta siksi, että se on vanha eikä ole enää niin hyvässä kunnossa. Ihana blogi sulla. Eksyin tänne kun etsin tietoa hiustenpidennyksista. Kiva lukea muiden elämästä jotka ovat ihan erilaista kuin oma elämä (vaikka suurinpiirtein samanikäisiä ollaankin). Pientä glaumouria netin kautta tämänkin mamman elämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta viestistäsi♥
      Ja kyllä meilläkin aika paljon tota karvaa on jokapuolella, tälläkin hetkellä Hessu on päättänyt vaihtaa kesäturkiksi, vaikka on talvi!:D

      Poista
  12. Minä vuonna oot syntyny? :) En tiiä haluutko paljastaa tai ootko joskus täällä blogin puolella maininnu, mutta mitä sun poikaystävä tekee työkseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se lukee tuolla sivut -SILJA -osiossa, eli -87 vuonna olen syntynyt.:) Poikaystäväni on ammatiltaan merivartija ja kuuluu myös valmiusjoukkueeseen.

      Poista
  13. Niin kaunis koti ja suloinen Hessu :)

    VastaaPoista
  14. Voi ei miten ihana pöytä teillä olkkarissa.. :)
    Itse jos jostai samantyylisen käsiini saisin niin lisäisin siihen vielä lasisen levyn tuomaa hiukan "ylellisyyttä" myös. :D
    Vaikka aivan ihana on ilman lasista levyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pelastin sen vanhasta ladosta!:-) ite tykkään myös:-)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.