sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuosi 2012 Pähkinänkuoressa

Tammikuu
Vuodenvaihteessa 2011-2012 nukuttiin ensimmäinen yö yhdessä tässä meidän nykyisessä asunnossamme. Katseltiin ilotulitusta kattoterassilta ja syötiin hyvää ruokaa. Asunto oli kuin pommin jäljiltä remontin takia, mutta pikkuhiljaa siitä alkoi tulla meidän näköisemme.:) Muistan, kuinka meillä oli tv silloin makkarissa ja pelailtiin ja katseltiin elokuvia syöden samalla hedelmälautasia! nam!


Helmikuu
Helmikuu sujui myöskin rempan keskellä. Ärsytti ottaa minkäänlaisia asukuvia, kun joka kuvasta pilkisti sekamelska.
Maaliskuu
Maaliskuussa tehtiin pitkiä hiihtolenkkejä, grillattiin vartaita grillikodassa lenkin jälkeen, vietettiin mahtava ilta paljussa muutamien työkavereiden kanssa, suoritin timanttikurrsin kiitettävin arvosanoin ja nautein talvesta!

Huhtikuu
Huhtikuussa odoteltiin kevään saapumista myöskin näköjään vaatetuksen voimin! Tähän aikaan kauppoihin alkoi sadella mitä ihanimman värisiä vaatteita ja siitä alkoi vaatekaapin täyttäminen väreillä, muuten niin mustavalkoisen keskelle!:) Sain ihania  asusteita yhteistykumppaniltani Veniziltä

Toukokuu
Toukokuun alussa juhlittiin vappua kavereiden kanssa ja sain töistä tuollaisen mahtavan kokoisen Minni Hiiri -kaasupallon! Hessu pelkäsi sitä ja murisi aina, kun näki sen nurkan takaa ja piti samalla silmällä, ettei se vaan hyökkää :D
Kuun lopussa koitti mun synttärit ja pidin pienimuotoiset juhlat vanhempieni tykönä grillaillen, lauleskellen ja hyvää ruokaa ja juomaa syöden hyvässä seurassa!

Kesäkuu
Kesäkuussa juhannuksena meille tuli vuosi täyteen

Heinäkuu
Heinäkuussa nautittiin lämmöstä ja mansikoista. Käytiin asuntomessuilla ja löydettiin meidän unelmatalo. Kuun lopussa alkoi pitkään odotettu kesäloma ja mentiin kavereiden kanssa Räpsöön kesäfestareille viettämään laatuaikaa!

Elokuu
Turkey
Elokuussa toteutin suuren unelmani ja matkustin

Syyskuu
Syyskuussa paluu arkeen. Nautein pitkistä lenkeistä Hessun ja , sain

Lokakuu
Lokakuussa lähdimme pienelle risteilylle, olin työkaverini vauvakutsuilla, käytiin uusien ystävien kanssa syömässä ja vietettiin aikaa yhdessä. Loppukuusta alkoi kauppoihin ilmestymään jo joulujuttuja ja itsekin aloin tekemään jo pientä joulusomistusta meille töihin Thomas Sabon koruilla!:)

Marraskuu
Marraskuussa juhlittiin ystävien kanssa Halloweenia ja kohta alkoikin pikkujoulujuhlissa kiertely!:)

Joulukuu
Joulukuussa saimme ihanan tunnelmallisen valkoisen joulun ja nyt odottelemme vanhaa vuotta väistyväksi ja uutta vuotta tulevaksi.:)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

6 kommenttia:

  1. Oon seuraillut sun blogia jo pitkään ja pidän suunnattomasti! kivaa kun joku porilainenkin bloggaa,itse opiskelen porissa. Asun kyllä eri paikkakunnalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla, että tykkäät!:)♥ Ihanaa uutta vuotta!

      Poista
  2. Meillä on samanlaiset jumpsuitit <3. Mullakin on Ziperallin pinkki :). Vähän se on väärää kokoo mut menee silti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se on kans vähän iso, mut sinne on kiva kääriytyy, vähänniiku makuupussiin!:D

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.