perjantai 24. toukokuuta 2013

Mind thoughts


Huomenta ja ihanaa perjantaita!:) Vaikka tänään onkin tosi sateinen ilma, niin mulla on aihetta hymyyn, sillä pääsen taas oman kullan kainaloon ja Hessukin tulee kotiin! Poikaystäväni on ollut reissussa työnsä puolesta ja Hessu on ollut "mummulassa" hoidossa. Vitsi, että mulla on ollut ikävä kumpaakin! Kotona on ollut tosi hiljaista, vaikka välillä on ihan mukavaakin olla ihan yksikseen.

Eilen kävin puolentoistatunnin juoksulenkillä, jonka jälkeen oli niin mahtava olo, että olisi tehnyt mieli lähteä lenkille uudestaan. Kuuntelin musiikkia kuulokkeilla pitkästä aikaa lenkillä ollessani ja voi sitä energian määrää, mitä musiikki tuo! Jos olen Hessun kanssa lenkillä, niin en halua pitää kuulokkeita korvillani, koska haluan kuulla silloin, mitä ympärillä tapahtuu, jos vaikka takaa tulee pyörä tai rullaluistelija. Ja ihan senkin vuoksi, jotta pystyn kommunikoimaan Hessun kanssa paremmin.

Aika menee kyllä hurjaa vauhtia! Ensiviikon viikonloppuna mulla on synttärit ja ajattelin viettää ihan pienimuotoiset illanistujaiset lähimpien ihmisten seurassa grillaillen ja pihapelejä pelaillen, jos sää sallii. Olisi myöskin kivaa käydä mökillä ja viettää siellä yksi yö.
Olisin kyllä halunnut pitää jotkut vähän isommatkin kekkerit, mutta aika on niin rajallinen, että se ei ole oikein mahdollista. Joskus olisi mahtavaa pitää oikein pukujuhlat! Ehkä sitten viimeistään, kun täytän 30!:D Tai kun poikaystäväni täyttää tänä vuonna 30, niin ehkä silloin voisi keksiä jotakin tämäntapaista?:)

Mutta oikein kivaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ihanat kengät! Mistä olet nuo kenkulit hommanu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia.:) Ne on Tory Burchin ja tilasin netistä.

      Poista
  2. Hei ihana kampaus :) voisit tehdä tutoja kampauksesta. Tosi hieno asukin keväälle :) . Housujen neon?korallihtava väri on tosi valloittava, vau! Sitten kultaista yhdistettynä siihen. Inspiroivaa :) Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana♥ Vois joskus kyllä taas tehdä pientä tutoa.:)

      Poista
  3. Vitsit miten sydäntälämmittävää oli lukea lenkeistäsi Hessun kanssa. Miten annat sen ajan koirallesi ja haluat kommunikoida ja lukea sen viestejä! Valitettavan usein näkee ihmisiä "lenkeilyttämässä" koiriaan kännykkää näpytellen tai siihen puhuen tai luurit korvilla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Kiitos ihanasta viestistäsi ihanainen.

      Just näis sellaisen videon, kun joku oli kuvannut ja laittanut youtubeen, jossa mies "ulkoilutti" koiraansa autosta käsin. Siis istui autossa ikkuna auki ja ajoi hiljaa perässä, kun koira haisteli puskia. Ja se oli täältä Porista kuvattu. Voi luoja, sellaisille ihmisille ei saisi olla koiraa ollenkaan, jos ei viitsi vaivautua itse edes kävelemään sen kanssa!:( Tuli niin paha mieli.

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.