sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Askartelua ja äksidentti

019

Heippa vaan!:) Mulla on ollut mielekäs (sekä ei niin mielekäs) sunnuntai, sillä oon puuhastellut mun uuden askarteluni parissa ja nyt kun se tuli valmiiksi, voin esitellä sen myös täällä blogin puolella!

Olin katsellut kauan Porin Mokka -sisustusliikkeessä sellaista höyhenlamppua ja olin jo lauantai-iltana töiden jälkeen menossa ostamaan sitä, kunnes mun työkaveri soitti ja sanoi sen olevan jo kiinni. Mä olen tunnetusti sellainen luonteeltani, että kun saan jonkun inspiraation päähäni, mun on saatava myös toteuttaa se, joten päätin alkaa askartelemaan sellaista lamppua itse!

002

Käytiin Prismassa ostamassa sellainen riisipaperipallo, joka on tarkoitettu valaisimeksi. Ostin pallon, joka on halkaisijaltaan 50cm. Sitten käytiin Tiimarissa ostamassa neljä pussillista valkoisia höyheniä ja liimaa. Kotona avasin pallon, valitsin höyhenistä valioyksilöt ja liimasin palloon yksitellen. Tykkään tästä ihan mielettömästi! Tuo kivaa pehmeää valoisuutta meidän makuuhuoneeseen!:)
Mitäs mieltä olette?





Mulle sattui pieni "äksidentti" tänään myös, kun innostuttiin siivoilemaan meidän kotia.:( Imuroin lattiaa ja imurin lapa osui aika kovaa isoon varpaaseeni, josta halkesi kynsi puolesta välistä. Verta tuli niin paljon, että en meinannut uskaltaa ottaa sukkaa pois jalasta, verikammoinen, kun olen ja niinhän siinä kävi, että kun sukan otin pois jalasta, jalat petti alta ja makasin pesuhuoneen lattialla "tekemässä kuolemaa". Oksetti ihan vietävästi, itkin, enkä saanut kunnolla happea. Mulla oli ihan hirveä olo ja tuskanhiki, kun katsoin veristä jalkaani ja siitä törröttävää kynttä. Huomenna on vielä työpäivä, enkä saa kenkää laitettua jalkaani, kun kaikki osuu pahasti varpaaseen. Sidottiin varvas kääreeseen ja äiti ja isä tuli tuomaan mulle sitten äidin tarratyösandaaleja lainaksi, joista varvasosio jää paljaaksi ja saan edes jotkut kengät jalkaani. Ei tässä auta muu, kuin odottaa, että kynsi kasvaa ja haava paranee.
Huoh.. Viime vuonna uutena vuotena mulla oli melkein samanlainen kynsiepidemia, kun siivosin ja törkkäsin vahingossa käteni täysilla sellaisen rottinkikorin sisään ja siitä irtosi sentin pituinen tikku kynteni alle.. Miten mä aina onnistun tässä?!

40 kommenttia:

  1. Oon kade noista höyhenistä. Oon yrittänyt kauppareissuillani lokakuusta asti metsästää valkosia höyheniä, jotta olisin voinut askarrella niistä ne kuuset, mutta mistään en ole vielä löytänyt niitä höyheniä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii!:D Kyllä niitä nyt jostain askartelukaupasta pitäisi löytyä!:D Tai sitten tuhoot jonkun höyhentyynyn!

      Poista
  2. Ai samperi, kynnen irtoominen tekee kyllä niin kipeetä ettei tosikaan!! :// Onneks ei kuitenkaan pahemmin käynyt♥ Ja laita hei jalkaan sit joku mahdollisimman tiukka sukka, niin se pitää sen kääreen varpaassa sit hyvin paikallaan koko päivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakas hoitsuni.♥ Niimpä! Ennenvanhaanhan se oli oikeen kidutuskeino, että pistettiin uhrille tikkuja kynnen alle hyi! :s

      Poista
  3. Hei voitko rupee askartelemaan mulle jotain? Tai opettaa askartelemaan? Kiitos jo etukäteen. Kysyisin myös että mitä on suunnitelmissa ens la sen jälkeen kun sulla on ollut huolto? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tottakai!:D meen täytyy pitää sellanen ilta, ku mummot aina kokoontuu kutomaan, ni me askarrellaan!;) :D Sillon ens la meil on jo suunnitelmaa illaksi mut olis kiva kehittää jotain lähiaikoina!!:)♥♥

      Poista
  4. Onpa nätti lamppu! :) Ja teillä on tosi kaunis makkari.

    VastaaPoista
  5. Aiaiaiii, toi on niin tuskallista! :( Itse teloin isovarpaan kynnen viime helmikuussa töissä. Mulla oli uudenjäykät, huonosti istuvat kengät jalassa. Ne painoi just sen kyseisen varpaan kohdalta ilkeesti, mutta sitkeesti seisoin niillä sen kahdeksan tuntia. Seuraavana aamuna ei naurattanut, kun koko kynsi oli musta ja jalka turvoksissa. Edes UGGit ei menneet jalkaan. :( Ei naurate vieläkään, sillä se sama varvas on yhä kipeä, kun alta puskee toista kynttä ja kärki on edelleen musta... Huoh. Toivottavasti sä pääsit helpommalla, tunnen tuskasi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts aijai sunkin jalan puolesta!:( Ja toivotaan myös, että sinun jalka paranee pikaisesti♥

      Poista
  6. Upea lamppu! Vähänkö oot ahkera. :) Varvasjuttu sen sijaan kuulostaa aika ikävältä... :( Hyi! Toivottavasti se paranee nopsaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kyllä tää varmaan tästä, toivottavasti pian:( :)

      Poista
  7. Ihana tuo lamppu ! :) auts tuo varvas, teki oikein pahaa jo lukee. Itsekin olen verikammoinen, ni olis varmaan ollu sama reaktio ku sulla. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti♥ Se on kyllä ihan kamalaa, se sellainen tuskanhiki ja paha olo tulee niin salaman nopeasti ja monet eivät tajua sitä, jos ei itse pelkää verta.:/

      Poista
  8. Aivan upea tuo lamppu! :) Sä kyllä osaat "väkertää" kaikenlaista hienoa. Ja säästit varmasti aika monta euroa. ;)
    Tsemppiä varpaan kynnen kanssa! Ne on kyllä ikäviä juttuja nim. Toisen isovarpaan kynsi mustana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Ja tsemppiä sinulle myös! Tollaset kynsijutut on kyllä aina inhottavan kivuliaita!!:o

      Poista
  9. Oi, onpa tosi ihana ja hieno toi lamppu! Sä se vaan osaat :) Ja auts, tollaset "kynsionnettomuudet" on usein erittäin kivuliaita! Voin myös hyvin ymmärtää ton sun kauhean olon mikä siitä verestä tule vaikken itse verikammoinen ookkaan. Tietyt asiat mitä itse pelkään ihan hirveästi (esim.hämähäkit) saa mulle kuitenkin samanlaisen paniikkiolon aikaan enkä vaan voi sille mitään, oli se sitten kuinka typerää tai turhaa tahansa :s Toivottavasti toi sun varvas nyt paranee pian!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Erika♥ Niimpä! Kynsionnettomyydet on aina aika kivuliaita, mutta onneksi jalka on nyt jo paranemaan päin!:)
      Se on hassua, miten toiset, esim. mun poikaystävä, ei tajua yhtään tätä mun verikammoa ja ihmettelee vaan, että miksi ihmeessä mä meen ihan shokkiin sellaisissa tilanteissa.:D Mutta onneksi useat ihmiset ovat kuitenkin tottuneet, että verikammoisia on todella paljon sekä myös muita pelkoja, joissa omat voimat ja kyvyt menee täysin lukkoon, kun kohtaa sen pelon!

      Poista
  10. OI miten ihana! :)) Voi ei, onneksi ei pahemmin käynyt mutta varmasti kipeä :(. Pikaista paranemistä!

    VastaaPoista
  11. Eikää kuinka ihana lamppu! ♥ mäkin haluun!! :-D

    VastaaPoista
  12. kynsiepidemia :'D anteeks, ei sais nauraa, mut tarkoitatko kynsiepisodia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, näin tosiaan!:D Mulle tää taitaa kyllä tullakin nimenomaan kynsiepidemiaksi, kun aina telon nimenomaan mun kynnet!x)

      Poista
  13. Olisiko mahdollista saada koko asunnon kattavaa kotipostausta, esimerkiksi videon muodossa olisi todella kiva. :D Pidän hirveästi sisustustyylistäsi ja mukava katsella kaunista kotia, saa itsekin paljon inspiraatiota omaan sisustukseen. :)

    Muutenkin blogisi on kyllä ehdottomia suosikkeja tällä hetkellä. <3 :) Ja jos vielä saa toivoa jotain postausta niin joku "päivä siljan kanssa" olisi hauska. Kyseisiä juttuja on aina kiva lukea, vaikka kyseessä olisikin ihan vain tavallinen arkipäivä. :D

    Pakko muuten kysyä, kuinka olet aina niin positiivinen ja energinen? ;D Mikä on salaisuutesi, kerro ihmeessä. ;DD Tästäkin aiheesta saisi varmasti postauksen aikaiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirveästi ihanasta viestistäsi!♥ Tällaiset palautteet merkitsee mulle todella paljon ja näistä saan sitä lisävirtaa ja intoa aina uusiin postauksiinkin!:)
      Ja ehdottomasti sisutuspostauksia ja muita talojuttuja tulossa pian lisää!:)
      Olet ihana!♥

      Poista
  14. Ihana lamppu!! :) Oon miettiny tollasen hankitaa mut aina se päättyy kalliiseen hintaan.. Liimasikko höyhenet kuumaliimalla? Erikiepperillä? Ja kuinka tiheeseen liimailit höyheniä? Hirvee kysymystulva tuli :D Ja pakko viel hehkuttaa et blogis on mun lemppari blogi ja oot niin ihanan olonen tyyppi et aina hymyilyttää kun luen juttujas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanainen ihanasta viestistäsi♥ Ihana kuulla, että tykkäät lukea sepustuksiani!:)
      Ja aina saa kysyä, autan ihan mielelläni!:) Liimasin höyhenet ihan Erikeeperillä ja hyvin on pysyneet!:) Liimailin niitä aika tiheään ja lopuksi vielä tarkistin kaikkialta, ettei jäänyt ns. kaljuja kohtia mihinkään!:)

      Poista
  15. Ihana tyttö oot!! <3 mistä olet ostanut nuo yöpöydät? :) tosi sievät!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana!♥♥ Yöpöydät olen joskus ostanut Porin Talous Markasta!:) Ne on itseasiassa oikeasti ns. kukkapöydät, mutta sopivat mielestäni paremmin yöpöydiksi!

      Poista
  16. Aivan ihana tuo lamppu!,

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  17. voi ei :( pikasta paranemista! itselläni kanssa sattui pienenpieni äksidentti tänään tallilla, kun hevonen puraisi vahingossa peukaloani niin että nyt tuntuu kynnessä sellainen inhottava paine ja se on alaosasta hieman tummunut,.. kaikkea sitä sattuu kun vähiten odottaa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja pikaisia paranemisia sinulle myös!♥ Kynsi on kyllä todella herkkä paikka, kun siihen jotain osuu! :(

      Poista
  18. Vitsi sä oot luova ja taitava! Lampusta tuli ihan mielettömän hieno, mäkin haluuuun! ;)

    VastaaPoista
  19. Mikä oot ammatiltas? :) Sun blogi on ihana! varsinki nää kaikki askartelu ja sisustus - tykkään paljon !!! Mistä oikeen saat ideaa näihin ja mistä hommaat kaikki tarvikkeet aina? Oon kade! pitäsköhän itekki yrittää... ;) tulee varmaan halvemmaks itte tehdä kaikkee, kun ostella kalliista sisustuskaupoista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihanasta kommentistasi ja anteeksi, kun vastaaminen on kestänyt näin kauan, en jostain syystä huomannut ollenkaan tätä kommenttia, ennen kuin vasta nyt.:(
      Olen töissä kultasepänliikkeessä myyjänä, mutta olen kultasepänalan artesaani ammattinimikkeeltäni.:) Kaikenlainen askartelu ja näpertely ovat aina olleet lähellä sydäntä! :)♥ Jpstain ne ideat aina kumpuaa ja aina kannattaa koittaa tehdä ensin itse, ennenkuin ostaa kaupasta, sillä itse voi saada jopa paremman, kuin kaupan version! Ja ehdottomasti halvemmalla!

      Poista
  20. Sulla on kyllä tajuttoman ihania DIY-ideoita aina täällä :-) Voi että, pitäisköhän sitä itsekin tehdä tuommoinen<3

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.