sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Saturday evening at The Merry Monk Pub

2014-02-161
2014-02-163

Lauantana lähdettiin mun töiden jälkeen poikaystäväni siskon ja hänen miehensä luokse kyläilemään. He olivat kutsuneet ystäviä ja tuttavia viettämään hauskaa iltaa hyvän ruoan, juoman sekä stand-up komiikan parissa. Ullakolle oli rakennettu pieni kotibaari The Merry Monk Pub, jossa sai virittäytyä kunnon pubi tunnelmaan! Kauniita yksityiskohtia joka puolella ja tietysti pieni baaritiski, jossa illan isäntä tarjoili drinkkejä vieraille illan aikana!;)
Ilta oli hauska ja illan esiintyjät olivat kyllä aivan mahtavia, kun ottivat tilanteen, kuin tilanteen haltuun, joten vatsalihakset pääsivät aika koetukselle! Mun mielestä on niin upeeta, että joillakin on tällaista viihdyttämisen taitoa! Stand-up koomikkoja saisi tulla rohkeasti vain enemmän esille! Nauru, kun pidentää ikää!:)

Illan päätteeksi lähdimme siskoni luokse yöksi, jossa Hessu odottikin meitä jo häntä iloisesti heiluen. Poika oli, kuin liimattu takiainen, eikä päästänyt meitä enää silmistään hetkeksikään ja änkesi asukuviinkin mukaan ettei häntä vaan jätettäisi enää yksin.
Ullakolle piti varata vähän takkia mukaan päällensä, koska siellä oli aika vilpoista, joten puin päälle uuden Vilasta ostamani kevyt-toppatakin, jossa on vähän tuollaista kivaa ratsastus henkisyyttä. Ulkona on ollut nyt paljon plussakeliä, joten mun untuvatakki on ollut näinä päivinä pikkuisen liikaa ja tuo takki tuli todella tarpeeseen! Tykkäsin asusta tosi paljon ja mielestäni kaikki sopi kivasti yksiin. Kuvat ovat vähän epäselviä, kun nämä otettiin yöllä, mutta tulossa on vielä postausta, josta näkee vähän paremmin takin kivoja yksityiskohtia!:) Kuulemisiin siis vielä!

035 028
036
040 047

Paljon kiitoksia illan isäntäväelle, kun kutsuitte meidät viihtymään!:)

Jos muuten kiinnostaa herkulliset hyvän mielen reseptit, voit piipahtaa illan emännän blogissa:

13 kommenttia:

 1. Voi vitsit, vähänkö hauskan kuuloinen ilta teillä! Ja sä oot Silja kyllä aina niin kauniina että ♥ Mukavaa alkavaa tai no itseasiassa alkanutta viikkoa!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sä aina jaksat piristää ihanilla kommenteillasi♥ Kiitos hurjasti, ilta oli kyllä tosi kiva!:) Ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Mistä noi housut on =) ?

  VastaaPoista
 3. Näytät niin enkeliltä! :) <3 tosi nätit housut, mistä noi on? Ootteko käyneet muuten siellä salilla, kun joskus sulla oli puhetta siitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon♥ Housut on Zarasta, mun ehdottomat lemppari housuni!:) Ollaan käyty, mutta nyt, kun lumet ovat sulaneet teiltä, ollaan enemmänkin sitten lenkillä käyty. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Haha no juu poika oli kyllä yhtä hymyä, kun tultiin kotiin!:D♥

   Poista
 5. Kiitos mahtavasta seurasta ja kiva, että viihdyitte. Ihan huikeita kuvia sait otettua taas kerran. Tervetuloa uudestaan! ;)

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.