keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Villa Hundvik


Koko näytön kaappaus 19.2.2014 181015.bmp

Heippa kaikki! Koska halusin koota rakennusprojektiimme liittyvät asiat yhtenäisemmäksi kokonaisuudeksi, päätin perustaa kokonaan uuden blogin tämän lifestyle blogini rinnalle. Tulen linkittämään uudet julkaisut myös tänne, joten pysyt ajan tasalla uusista rakennusjutuista, vaikka seuraisitkin vain tätä kautta!:) Villa Hudvik löytyy myös blogini sivuista, joten sitäki kautta on helppo klikkailla seurailemaan rakennuspuuhiamme!
Ensimmäinen postaus on nyt julkaistu, tule vilkaisemaan talomme pohjapiirustuksia!

11 kommenttia:

 1. missä välissä te ootte ruvennu taloo rakentaa? et oo maininnu missään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, olenhan!:D jo vuodesta 2012, kun alettiin ekaa kertaa suunnittelemaan.;) nyt vaan seurailemaan :D

   Poista
 2. Moi Silja! Haluisin sulta kysyä porilaisena että onko sielläpäin kivoja kauppakeskuksia shoppailun kannalta ja ruokapaikkaehdotuksia olisin vailla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Pori on toistaiseksi shoppailuiltaan aika pieni, mutta kunhan kauppakeskus Puuvilla avautuu tämän vuoden jouluksi, niin sitten löytyy vaika mitä!:) Tällä hetkellä kauppakeskus Iso Karhu, Sokos ja Ratsula ja kaupat kävelykadun varrella ovat varteen otettavia shoppailupaikkoja.:) Kauppakeskus Icco Porin Mikkolassa on myös ihan kiva pikkuostoksille, mutta se on keskustasta aika kaukana.:/

   Rentoja suosikki ruokapaikkoja on ehdottomasti Iso Karhussa sijaitseva Miami sekä Kiinalainen ravintola kävelykadulla!:)

   Poista
  2. Voi kiitos vastauksestasi!:)

   Poista
  3. Moikka Silja! Mihin päin Poria Puuvilla kauppakeskus avautuu ja tiedätkö yhtään mitä liikkeitä sinne tulee? :) Muutin Poriin viime syyskuussa omien töiden ja poikaystäväni opiskeluiden perässä, ja olen vieläkin vähän pihalla Porin menoista:D

   Poista
  4. Se tulee Pohjoisrantaan, sillan toiselle puolelle!:) Eli todella lähellä keskustaa, mikä o kiva juttu! Täältä voi vähän vilkuilla tulevia liikkeitä:http://www.kauppakeskuspuuvilla.fi/1-2-kerros-liiketilat
   Eikä tuossa ole vielä kaikki, sillä liiketilaa on vielä avoinna ja varmasti tulee uusia lisää! Meidänkin liike mahdollisesti.:)
   Juu se ottaa aikansa, että tutustuu kaupunkiin ja osaa kaikki täällä:D

   Poista
 3. Jee kivaa! Mua on kiinnostanut se teidän taloprojekti alusta asti ja oon odottanutkin siitä enemmän postauksia. :) Kiva että sille on nyt ihan oma blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, ihana kuulla, että kiinnostusta löytyy!:)♥

   Poista
 4. Iihanaa päästä seurailemaan talon rakennusta! Upeeta, että pääsette tekemään kaiken miten haluatte!
  Missä muuten olitkaan töissä/ teet työksesi?

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.