sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

"I wish I could make it easy to love me, but still I reach to find a way, I'm stuck here in between and I'm looking for the right words to say"

-Mr.Probz /Waves-
041
023

Mulla on ollut tämän kevään aikana jonkinlainen inspiraatiokato. On ollut jotenkin todella vaikeaa alkaa kirjoittamaan tänne blogiin yhtään mitään. Aina, kun olen saanut kirjoitettua jotakin, olen pyyhkinyt kaiken pois ja ajatellut, että "enhän mä nyt tällaista tylsää tekstiä voi julkaista". Tai joskus mulla ei ole ollut yksinkertaisesti mitään sanottavaa. Kauniit kuvat ovat olleet valmiina, mutta "mitä ihmettä mä tähän nyt kirjoittaisin?".
Jotenkin mulla on ollut sellainen pelko, että mitä jos kirjoitan jostain turhasta tai typerästä asiasta, eihän ketään nyt kiinnosta tylsät arkipäiväiset asiat, kun en ole tehnyt yhtään mitään ihmeellistä. Olen ollut töissä, tullut töistä, tehnyt kotihommia, syönyt, juonut, ollut koneella, käynyt lenkillä, ollut vaan ja mennyt nukkumaan ja tää sama kierros on jatkunut koko viikon.

Mutta sellaista se ihmisen elämä välillä on, joten tänään otin itseäni niskasta ja rupesin kirjoittamaan. Tyhjensin mieltä painaneet ajatukseni ja heti alkoi helpottamaan. Tätä kirjoittaessa tajusin myös, että enhän mä ennenkään tänne suunnitellut mitään sen erikoisempaa. Kirjoittelin vain omasta, ehkä tylsästäkin arjestani ja kerroin ajatuksiani. Joskus saattoi tulla jotain enemmän elämää mullistavia asioita ja niistä kerrottiin. Tän bloginhan perustin joskus juurikin sen takia, että tänne pääsi helposti purkamaan ajatuksia, tyyliin life & style.:) Yritän jatkossakin muistaa tämän, enkä ottaa niitä turhia paineita, joita tuntuu että blogimaailma välillä asettaa.

008 052
039
Jakku - H&M, Paita - VeroModa, Kello - Daniel Wellington(saatu), Korut - Snö
Eilen käytiin ajelemassa Reposaaressa, kun oli niin kaunis ja lämmin ilma. Suunnitelmissa oli käydä samalla ottamassa kivat asukuvat merellistä maisemaa vasten, vaihteluna tylsille sisäkuville. Kun päästiin meren ääreen ja noustiin ulos autosta, vastaan puski jäätävän hyytävä tuuli ja vaikka kuvat muuta sanookin, oli tuolla ihan pirun kylmä ja räpsittiin hätäpäissämme ne muutamat kuvat ja juostiin takaisin autolle, kuvat sai luvan kelvata! Ihmettelenkin, miten kuvista tuli noinkin kivat siltä kaikelta tärinältä.
Kuvissa uusi raidallinen takki H&M:lta, ja mikäpä muukaan, kuin ihana Daniel Wellingtonin rannekello pääsi heti takin kaveriksi. Tykkäsin ihan hirveästi tästä asusta ja odottelenkin innolla, kun ulkona tarkenee olla pelkällä pikkutakilla!

Tänään oon suunnitellut tulevia synttäreitäni ensi kuulle ja askarrellut kaikenlaista ihanaa sinne koristukseksi. Naurettiinkin tossa poikaystävän kanssa, että tää vaan on niin mua, kaikenlainen suunnittelu, askarteleminen ja näprääminen!:D Taidampa muuten mennä vielä vähäksi ajaksi jatkamaan, näppiskin on jo ihan glitterissä.;D

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

032

28 kommenttia:

  1. Mistä housut on? Tosi kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohops, ne jäi mainitsematta, housut on Ginasta!:)

      Poista
    2. onko noi minkä merkkiset, kristenit? (:

      Poista
    3. Juu Kristenit!:) Todella mahtavat jalassa!

      Poista
  2. Ihastuttava asu Silja, tosi ihanan näkönen :-) eikä pidä unohtaa kuinka kaunis sä oot, noi sun hiukset on ihanat :-)

    VastaaPoista
  3. Hyviä kuviahan teillä on tullu, oli ne sitte kuinka nopeesti tahansa otettu! :) Ja asu näyttää myös kivalta, voisin itteniki päälle kuvitella ton! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Ei kyllä yhtään uskoisi tosiaan kuvien perusteella, että oli niin kylmä!:D

      Poista
  4. Aivan ihana tuo jakku! Oon etsinyt tuollaista nyt pari kuukautta ja täytyy käydä H&M:ltä katsomassa olisko tuo mulle sopiva. :) Onko tuo raita musta vai tummansininen? Tosi kiva myös tuo paksu rannekoru. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli aikalailla uutta H&M:lla, joten varmasti löytyy!:) Tykkään kans kovasti! Raidat on hyvin tummansinisiä, melkein mustia.

      Poista
  5. Voi kun oot kaunis (taas kerran)! ♥

    Ei kannata tosiaan antaa niille blogimaailman paineille valtaa ja usko pois, meitä lukijoita kiinnostaa ihan tavalliset, arkiset jutut :) Itse jopa pidän niistä yleensä eniten, koska ne on sellaisia samaistuttavia ja tekevät bloggaajasta jotenkin hmm, aidomman oloisen jos niin vois sanoo. Jos blogin perusteella bloggaajan elämä on yhtä juhlaa ja suorastaan täydellisyyttä niin siihen on erittäin vaikea samaistua ja samalla se herättää ainakin mussa ajatuksia siitä, mitähän mahtaa totuus kulissien takana olla, koska en vaan voi uskoa sellaisen täydellisyyden olemassaoloon. Jatka siis vaan samaa rataa kun ennenkin, sun blogi on tosi huippu just sellaisena :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi jälleen kerran!♥ Jaksat aina piristää ihanilla viesteilläsi!:)
      Blogimaailma tosiaa luo välillä paineita, kun joskus tuntuu että kaikilla muilla onnistuu kuvat ja kirjoitus niin luontevasti, mutt itsellä ei mene aina niin putkeen. mutta ihana kuulla, että juttujani(niitä tyhmempiäkin) on ollut kiva lueskella.:)

      Poista
  6. Ne arjen jutut on ne joista ainakin ite tykkään eniten lukea!:)) Sun blogis on ihan huippu! <3

    VastaaPoista
  7. Joo ihanaa lukea ja nähdä kuvia ihan tavallisesta elämästä <3

    VastaaPoista
  8. Moikka! Näin sut yks päivä kaupungilla ja sulla oli aivan ihana vaalea/beigen värinen trenssi päällä! Mistä oot sen ostanut?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos. Trenssi on Vilasta viime kevään mallistoa, mutta kannattaa kysellä, jos heillä olisi varastoa vielä jäljellä.:) Myymälässä tosin oli uusiakin malleja ja ne oli tosi kivan näköisiä myös!

      Poista
  9. Eiei! Just parasta lukea ihan tavallisesta arjesta ja katsella kuvia :) Ei aina tarvitsekaan olla sen kummempaa. Itseäni kyllästyttää lukea blogeja, jotka pursuaa kilpailuja ja mainoksia yms.. Just parasta tämmönen bloggailu, älä ota stressiä. <3

    VastaaPoista
  10. Voisitko tehdä videopostauksen? Sulla ihana ääni ja olet muutenkin herttaisen ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla, että tykkäät videoistani♥♥ Täytyy laittaa korvan taakse!:)

      Poista
  11. Ootko ikinä käyny espanjassa, jos oot niin onko jotain hyviä paikkoja ehdottaa missä tykkäsit shoppailla :) ? onko espanjassa victorias secrettiä vai miten lieneekään kirjotetaan :) ois kiva jos vastaisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi,, mä en ole koskaan käynyt Espanjassa.:/ Muu perheeni kyllä on monet kerrat ja ovat kyllä hirmuisesti tykänneet! Kaupoista en osaa sanoa, se kai vähän myös riippuu, minne päin Espanjaa on menossa!:)

      Poista
  12. Tosi kiva blogi sinulla :) Hyvät ja selkeät kuvat. Vähän aikaa olen lueskellut. Ja kuvan takki on ihana ! Meinasin itse muutama päivä sitten ostaa melkein samanlaisen, mutta omistan tällaisen raskausmahan tällähetkellä niin ei kovin hienolta näyttänytkään päällä :D Ostoslistalle myöhemmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti ihanasta viestistäsi kaunokainen♥ Ja anteeksi, että vastaan kommenttiisi vasta nyt, se oli jotenkin jäänyt minulta huomaamatta.:(
      Hihii, varmasti tuo takki näyttäisi oikein suloiselta vaavimasunkin kanssa! ^^♥

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.