tiistai 4. marraskuuta 2014

MINÄ OLEN VOITTAJA AINAKIN TÄNÄÄN

blög
Olen viettänyt eilen jälleen unettoman yön vatvoessani asioita, jotka painavat mieltäni. Mä olen luonteeltani sen verran herkkä ja syvällinen, että joskus pienimmätkin asiat, joissa toinen ihminen saattaisi kohauttaa vain olkiansa, jäävät mieleni sopukoihin mietityttämään pitkäksi aikaa. A yritti mua eilen rauhoitella sanomalla, että unohdat nyt vaan ne kurjat asiat, mutta mä en vain pysty tekemään niin. Mun täytyy saada käsitellä ja saada hoidetuksi se mieltä painanut asia pois alta niin, ettei se enää jatka kummittelua.

Mua inhottaa ylikaiken sellainen asia, kun aletaan puhumaan pahaa tuntematta ihmistä ja spekuloidaan kaikenmaailman asioita, vaikka ei tietäisi tästä toisesta ihmisestä ja sen elämästä yhtään mitään tai vain ja ainoastaan pintapuolisesti ja mikä oikeus kenelläkään on ylipäätään alkaa ruotimaan kenenkään ihmisen asioita netissä?

Elämässämme tapahtuu tällä hetkellä todella paljon isoja asioita ja välillä tuntuu, ettei aika riitä kaikkiin sillä toivomallaan tavalla.
Rakennamme omakotitaloa ja joka päivä pähkäillään pintamateriaaleja, sisustusta ja yleisesti talon valmistumista. Menemme naimisiin ensikesänä ja olen tehnyt hääpaikkavarausta, jossa myöskin kesti luvattoman pitkään, ennenkuin saimme huokaista helpotuksesta ja kuulla, että saimme haluamamme paikan haluamaamme päiväksi. Suunnitellut häihin ruokaideoita, koristeita, ohjelmaa, miettinyt yleisesti avioliittoa ja elämämme hyvin tärkeätä päivää. Olen murehtinut Hessun sairastamista, kun mikään lääke ei tunnu tehoavan ja huoli jatkuu niin kauan, kunnes saamme hänet taas täysin terveeksi. Haluaisin myös nähdä ystäviäni ja viettää hauskoja iltoja heidän kanssaan. Yritän ottaa kaikkia kavereitani ja ystäviäni tasapuolisesti huomioon ja olla läsnä, mutta se on oikeasti yllättävän haastavaa. Yritän myös päivitellä tätä blogia sekä rakennusblogiamme, jotka ovat jääneet välillä ihan hunningolle sen takia, että karsin menoja ensin tietysti sieltä, mistä voin ensiksi luopua. Kohta alkaa töissä ne kiireisimmät ajat, jolloin voisin melkein ottaa makuupussin kainaloon ja jäädä työpaikan lattialle nukkumaan ja vastaanottamaan seuraavaa hulinapäivää. Sekä yritän panostaa tietysti tärkeimpään eli parisuhteeseemme, antaa tukea A:lle varsinkin nyt rankkana rakennusaikana ja tietysti aina, kun hän tukeani tarvitsee, olla läsnä, rakastaa ja huolehtia kodistamme. Tähän kaikkeen ynnätään vielä ne unettomat yöt, hartijakivut ja se kamala mahatauti, mikä siirtyi nyt vuorostaan A:lle. Voitte kuvitella, että tämä kaikki ei todellakaan ole helppoa!

Kaikesta tästä ihanasta ja kamalasta huolimatta, yritän ajatella positiivisesti ja iloita niistä elämän pikkuruisista asioista ja painaa eteenpäin voittajana. Pyydän siis hieman ymmärrystä läheisiltäni, ystäviltäni, sekä täältä bloginkin puolelta, etten ehkä ole tästä syystä aina ihan 100% mukana kaikissa asioissa ja pysytte tukenani, vaikka välillä tuntuu, ettei nallekarkit menisikään aina ihan tasan. Ja ne ihmiset, jotka eivät tätä elämäntilannettani ymmärrä, saavat olla minun puolestani ymmärtämättä, mutta en toivo heidän myöskään kuuluvan elämääni.
Tälle tiistaille pienoinen avautuminen.. Tuntui, että oli pakko vähän avata silmiä joillekin ihmisille, jotta se  tuntematta tuomitseminen/tuomitseminen jäisi seuraavalla kerralla ensin harkintaan tai kokonaan pois.

Minä olen voittaja ainakin tänään
Joten turha on urputtaa
Minä olen voittaja ainakin tänään
Joten turha on ruikuttaa

Toiset sanoo mulle että musta ei oo mihinkään
Ei mua paljon haittaa enkä edes tahdo miellyttää
No se on sitten voivoi jos en ole beibi susta in
Mut miksi silti luulet että kaiken tiedät paremmin

Minä olen voittaja ainakin tänään
Joten turha on urputtaa
Minä olen voittaja ainakin tänään
Joten turha on ruikuttaa

Toiset sanoo mulle sinä olet ylpee vittupää
No nehän ei voi tietää että mäkin joudun nöyrtymään
Liian paljon paskaa sitä aina joutuu nielemään
Liian monta kertaa täytyy turhaan yrittää

APULANTA - MINÄ OLEN VOITTAJA

34 kommenttia:

 1. You rock girl!! <3 Monesta ei olisi tohon kaikkeen! Se on se joidenkin ylimääränen aika, kun ehtii spekuloida :) <3:lla K

  VastaaPoista
 2. Heippa,
  Kannattaapa pyytää eläinlääkäriä ottamaan pikatesti (snap 4dx) punkkivälitteisten sairauksien (esim borrelioosi, anaplasma) varalta. Oireet ko. sairauksissa ovat laajat, oikeastaan korkea tulehdusarvo ja heitot veriarvoissa ovat eniten suuntaa antavat. Lisäksi aiheuttavat ontumaa. Testi ei ole mikään superkallis ja hoitona yleensä pitkä antibioottikuuri :) t. Lekurikollega

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos tosi paljon tästä vinkistä, täytyy kysyä, kun mennään lääkäriin! Me tosiaan tänä aamuna päätettiin nyt varmaan vaihtaa koko eläinlääkäri, kun tuntuu, että toi yskiminen on vaan pahentunut, vaikka tälläkin hetkellä on pitkä lääkekuuri päällä!:(

   Poista
 3. <3 Lippu korkeella Silja, oot ihana! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle itsellesi ihana tsemppauksesta!♥

   Poista
 4. Mahtava kirjoitus Silja!!! <3 Antaa toivottavasti ihmisille ajattelemisen aihetta. Oot ihana, täällä on ainakin ihminen, joka tukee ja ymmärtää, muista se! Haleja! <3: Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni♥♥ Arvostan tätä todella paljon ja on ihana kuulla, että pysyt rinnallani!♥ Haleja sinne myös takaisin!!

   Poista
 5. Ymmärrän täysin sun tunteet tällä hetkellä, koska rakennusaikana stressi on ihan omissa ulottuvuuksissaan. Sitten vielä, kun siihen lisätään kaikki muu mikä sattuu juuri kosahtamaan, niin huh huh. Ja häiden järjestämien todella työlästä. Itse olin ihan hermoraunio 2013 vuoden keväänä ja kesänä, kun järjestin meidän häitä.

  Kaikki kyllä vielä varmasti järjestyy ja ei kannata välittää muiden ihmisten puheista :) Eikös se usein niin ole, että kateushan sielä paistaa ihmisellä, joka puhuu pahaa :) Mut hei tsemppiä Silja hirmuisesti ja toivotaan, että Hessu tervehtyisi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Laura ihanasta tsemppaavasta viestistäsi!♥ Tuntuu tosiaan, ettei kaikki ihmiset ole ihan kartalla, että kuinka suuria asioita talon rakentaminen ja häiden järjestäminen ovatkaan plus tietysti muut elämän ilot ja surut siihen päälle! Yritetään painaa eteenpäin vaikka hampaita purren!:)♥

   Poista
 6. Nyt vaan Silja, vetäset keuhkot täyteen ilmaa jaaaa puhallat ne pois. Otahan ihan rauhassa muru <3 :) Eiköhän ystävät ja perhe ymmärrä. Me täällä blogimaailmassa kyllä ymmärretään. :) Tsemppii ja lähetän täältä haliraksuja Hessulle, toivotaan että poju tervehtyy pian (kyllä se tervehtyy) !!! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipsa♥ Täytyy yrittää tosiaan hengähtää välillä, että jaksaa taas. Ihanaa miten tällaiset tsemppiviestit saakaan lisää energiaa ja hymyilemään taas♥

   Poista
 7. Hirveesti tsemppiä ja jaksamista! <3 Vaikka tuntuis että kaikki kaatuu päälle niin onneks myös se *kakan* määrä on vakio ja mikään kurjuus ei oo ikuista :) Ja mikä parasta, sit ku kaikki alkaa sujuun taas paremmin niin niistä hyvistä hetkistä osaa nauttia tuhatkertasella kiitollisuudella ja riemulla!
  Muista tää ^_^
  http://jp6.r0tt.com/l_46a62ac0-bc95-11e1-aa4f-31f574a00006.jpg

  Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii mikä ihana kuva! Kiitos Heini♥ Onnen kyyneleethän täältä valui poskille!:") Tiedän, oon kova kyynelehtimään, mutta hymystä tulleet kyyneleet saakin tulla!♥♥ Haleja!

   Poista
 8. Tsemppiä ja voimia sulle kaiken keskelle! ♥ Täysin ymmärrettäväähän toi on, että sulla on nyt rankkaa, kun on noin paljon kiirettä, stressiä, huolta yms. Mutta mä oon varma, että sun läheiset ymmärtää ja kuten itse sanoit, ne ketkä ei ymmärrä olkoot sitten ymmärtämättä, ei sellaiset oo mitään tosiystäviä. Ja ei kannata välittää täällä blogissa tuntemattomien typeristä kommenteista, jotkut vaan tuntuu kokevan jotain käsittämätöntä tarvetta nillittää bloggaajille kaikesta mahdollisesta, spekuloida bloggaajien asioita tietämättä puoliakaan jne. En tiedä mikä heidän ongelmansa on, mutta tosiaan ongelma on heidän/heissä, ei sun/sussa. Tiedän, että helpommin sanottu kuin tehty jos on tietynlainen luonne (mä ainakin oon just sellanen kuka miettii välillä ihan liikaakin ja on ihan liiankin herkkä), mutta pidä toi kuitenkin mielessä ja yritä parhaas mukaan pistää tollaset jutut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Oot ihana! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika♥ Yritän pitää tän sun tekstin mielessä, jos vastaisuudessa tulee huonoja päiviä tai takaiskuja. Täytyy vaan muistaa, että teitä ihania sydämellisiä ihmisiä on täällä, jotka on tukena, vaikken teitä ehkä aina näekään. Ja itse olet ihana!♥

   Poista
 9. Tsemppiä! Minä pyytäisin kyllä kuvauttamaan ne Hessun keuhkot, jos ei mikään lääke auta. Olisi sitten ainakin pois suljettu kaikki vaihtoehdot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm voisihan ottaa kuvat, mutta verikokeissa oli valkosolujen nousua, mikä viittasi allergeeniin, loiseen tai virukseen.:o Näkyisikö se kuvassa?

   Poista
  2. Kohonneet valkosolut viittaa useimmiten tulehdukseen ja tarkoitin tuolla keuhkojen kuvaamisella sitä, että pois suljetaan se vaihtoehto, ettei sielä ole mtn "ylimääräistä" mikä tulehdusta/yskimistä aiheuttaa. Eiköhän asia ratkea kun kysyt toisen ell mielipidettä :)

   Poista
  3. Kiitos sulle tosi paljon! Täytyy ehdottomasti kysyä tätä!:)

   Poista
 10. Moikka! Tsemppiä ja jaksamista tämän hetkiseen arkeesi ja tulevaan :) Haluaisin vielä eläinlääkäriasiaan kommentoida, että ennen kuin lähdet teettämään kalliita allergiatestejä niin kannattaa myös rauhoituksessa antaa eläinlääkärin tutkia nielu ja samassa yhteydessä otattaa keuhkoista röntgenkuva, jos syy löytyykin sieltä. Nuo kortisonipiikit ovat todella iso rasite terveydelle entisestään eikä niitä suositella laittamaan ilman tarkempia tutkimuksia ja varsinkaan toistuvasti. Eläinlääkäreitä on niin monenlaisia ja "vanhan koulukunnan" lääkärit yleensä määrävät herkästi vain antibioottia ja kortisonia tutkimatta tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti sinulle!:) Itsekin vähän mietityttänyt nuo kortisonipiikit ja ainaiset pitkät lääkekuurit, kun eivät edes tehoa ja olisi hyvä saada kunnolla vastauksia, että mikä oikeasti tehoaa, eikä vaan pumpata koira täyteen kaikenmaailman lääkkeitä.:( Täytyy kyllä vaihtaa lääkäriä, ottaa aikaisempien verikokeiden paperit mukaan ja näyttää muille, jos he osaisivat tutkia paremmin, kuin tuo meidän nykyinen, kiitos paljon sinulle neuvoista! Toivotaan, että tää rumba olisi pian jo ohi!

   Poista
 11. No onpa rankkaa.Kun ette vielä edes tiedä elämästä sen enempää.Kunhan velat kasaantuu päälle ja jos vielä sairastumisia siihen ja muutenkaan jos kaikki ei mene ihan putkeen.Itelläni ei tulisi edes mieleenkään valittaa jos on kaiken saanut etenkin tuolla iällä valmiina käteen.Zemppiä kumminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, mutta mitä tarkoitat "valmiina käteen" ja mitä osaat kertoa elämästämme?:) Kiitos paljon!

   Poista
 12. Sulla on kyllä kauheasti kaikkea meineillään, ja arvostan että oikeesti jaksat suunnitella samalla häitä ja taloa! Tietysti ne ovat iloisia asioita, mutta stressaaviakin! Oot mun lempibloggaaja ja haluan toivottaa hirveesti tsemppiä ja jaksamisia! <3 Sun uurastus vielä palkitaan ja hyvin! :) Ihanaa, että silti jaksat edes hiukan kirjoitella tänne. Tämä blogi tuo paljon iloa ainakin mun elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hirveästi ihanasta viestistäsi♥, todella ihana kuulla, että oot tykännyt höpötyksistäni täällä!:)♥ Tällaiset kommentit piristävät aina ja tsemppaavat. Oon kyllä ihan super innoissani tästä kaikesta, enkä ole yhtään pahoillani tästä, vaikka välillä väsyttääkin! Mä tykkään niin hirveästi suunnitella kaikkea ja järjestää, että kyllä tämä tästä vielä!:D

   Poista
 13. Itse ottaisin mielelläni sinun murheesi (vaikka lemmikin sairastaminen on kyllä kamalaa :( ). Meille on tulossa vauva, yhteinen yrityksemme on hyvää vauhtia menossa konkurssiin, meillä on työntekijöitä joita emme voi laillisesti irtisanoa, minun pitäisi kohta jäädä äitiyslomalle (kukas sitten tekee työt kun ei nytkään meinaa riittää rahat työntekijöiden palkkoihin), itsellemme emme saa palkkaa ollenkaan. Jos konkurssi tulee, on siinä ja siinä lähteekö sitten omakotitalo yms alta. Yhtään vähättelemättä sinun murheitasi tai tietämättä kaikkea elämästäsi, voin kuitenkin sanoa että ainakin tämän tekstin perusteella sinulla on asiat oikeasti ihan hyvin :) Itse stressaisin huomattavasti mieluummin hääjärjestelyistä kuin siitä, että millä maksetaan 300t velat pois jos työtä ei riitä.. Mutta, jokaisella meillä on omat murheemme, ovat minunkin murheeni pieniä siihen verrattuna jonkun toisen murheisiin. Ja toki vauvan tulo itsessään on todella ihanaa ja positiivista <3 Mutta häntä pystyyn, koita miettiä niin että joku päivä sinulla on paljon isompia murheita, ja nämä nykyiset murheesi tulevat tuntumaan vielä hyvin pieniltä :D Positiivisuus kunniaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti viestistäsi ja hurjasti tsemppiä, voimia ja haleja sinulle♥ kyllä ne asiat aina tuppaa jollain tavalla järjestymään, pikku hiljaa♥ Vaikka välillä tulisi pelottaviakin asioita matkan varrelle, niin hammasta purren koittaa eteenpäin ja kun on ihania ihmisiä ympärillä, jotka auttavat ja tukevat.

   Omalla tekstilläni en toki siis tarkoittanut, että meillä olisi mitenkään kurjaa, lähinnä noille ihmisille, jotka on musta laittaneet negatiivisen puoleista keskustelua pystyyn, että mulla on tosiaan elämässä menossa tällä hetkellä sen verran isoja asioita, etten oo aina ihan 100% mukana ystävienikään näkemisessä, josta nähtiin tuolla hirveästi vaivaa..:/

   Poista
 14. Ei muuta kuin hengität syvään ja nenä tällä hetkellä sen verran korkealle että voit toteuttaa unelmasi hyvällä omallatunnolla ja unohat ne ilman aikaset höpinät . teillä on menossa tällä hetkellä ne parhaimnat elämän unelmat ja ikävää kun joutuu stressaamaan . Ne jutut mitä olet kuullut on varmasti kateellisten höpinöitä . ;) tsemppiä sinne ! Itsekkin olen samanlainen stressiperse . En mitenkään räiskyvä ja erottuva persoona . Mutta todella sattuu jos joku puhuu pahaa ja kuulee sen muilta . Miksei ihmiset voi puhua suoraan jos on jotain hampaan kolossa ? :( . Täälläkin koetaan stressiä tänä vuonna mutta sen olen tajunnut ettei ne murehtimalla parane . Häät on tärkeä juttu ja en halua että kukaan joutuu muistelemaan miten stressaavaa häiden järjestely oli . Yksi asia kerrallaan omaan tahtiin :) Otat positiivisen asenteen ja mietit teitä ja teidän unelmianne ja elämäänne .♥ Tsemppi jaksut hessulle ♥
  -Eveliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Eveliina tsemppauksesta!♥♥ Ei tää stressikään niin paha oo, inhottaa vain nuo ilkeät ihmiset, mutta toisesta korvasta sisään, toisesta ulos!:) Ainakin yritän.

   Poista
 15. Ai nuoko on elämäsi huonot puolet? Et taida lukea sanomalehtiä tai katsella uutisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä taas et tainnut lukea tekstiäni. Mä en missään vaiheessa sanonut, että tää olisi mun elämäni huonointa aikaa, päin vastoin, meille tapahtuu ihania asioita, mutta sen verran päällekkäin suuria asioita, etten ole ehkä ihan 100% mukana kaikessa.

   Poista
 16. Mitä ihmeen vinkumista täällä on! Ei voi aina elää muiden ihmisten elämää, ei kaupassa makseta ostoksia sillä että muistuttaa kassaa nälänhädästä, joten meidän täytys olla onnellisia ja antaa ilmaseksi omastamme. Pitää elää sitä maailmaa, missä oma arki on. Nuo on todella isoja asioita ja toisilla on kenties vielä isompia (300t laina ja konkka kuulostaa aika kamalalta!), mutta ei tarkoita sitä ettet saisi stressata omia huoliasi.

  Ihme porukkaa...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Luin tän kommenttini nyt uudestaan ja huhhuh, kuulostanpa sekavalta :D Pointtina siis se, että toki täytyy muistaa maailmassa olevan suurempiakin ongelmia kun sairas koira ja talon rakennus, mutta nämä täytyy suhteuttaa omaan arkeen. Et voi kantaa muiden ongelmia niskoillasi: jokaisella on omat huolensa ja raaminsa niille. Sun huolet on sun mittakaavassa, sulle stressaavia. Ei meidän kuulu tuomita. Tsemit!)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.