tiistai 17. maaliskuuta 2015

♥ Wedding Diary part 1


aa
Ensimmäinen postaus hääpäiväkirjaan! Mä olen täällä varmaan maininnutkin, että meille on tulossa meriteemalla olevat häät, johon kuuluu paljon helmiä, simpukoita ja sylin täydeltä hiekkaa. Me ollaan molemmat todella maanläheisiä ihmisiä ja luonto, etenkin meri, on meille todella lähellä sydäntä.

Pääväreinä tulee toimimaan hiekka, shampanja, helmenvaalea ja ehkä vielä ripaus vaaleaa roosaa. Koristuksien miettiminen on ollut mulle todella helppoa ja mulle onkin ollut alusta asti selvää, että mitä kaikkea häihimme tulee. Puhun tässä kohtaa yksikkönä, koska A on antanut mulle täysin vapaat kädet koristelujen suhteen. Meillä on niin samanlainen maku ihan kaikessa, että välillä sitten vaan näytän A:lle, mitä oon ajatellut ja hän myhäilee tyytyväisenä, kun ei tarvitse miettiä sen enempää, kun hän tekee raksalla ja töissä pitkiä päiviä. Ja niinhän se yleensä meneekin, että nainen ne häät pääsääntöisesti suunnitteleekin.:)

Toiveissa olisi, että meidät vihittäisiin meren äärellä ja vihkimispaikaksi olemme suunnitelleet Reposaaren takatantaa, jossa tasaista kalliota riittää ja näköala merelle on huimaava. Mutta silti mietin välillä, kun suomen sää on niin arvaamaton, että mitä sitten tehdään, jos sataa taivaan täydeltä vettä? Suunnitelma B on myös siis mietittävä kaiken varalta. Tyyliin jaetaanko vaan sateenvarjot kaikille vai mietitäänkö jotain ihan muuta.
2014-06-22
Kuvat täältä
Itse juhla tullaan viettämään Reposaaren vpk talolla. Ihana vanha romanttinen talo meren lähellä. Ihastuin tähän paikkaan, kun olimme ystäväpariskunnan häissä viime juhannuksena. Taloon kuuluu ihanat vanhat numeroidut puiset tuolit, jotka sopii niin täydellisesti tilaan ja teemaan! Tuoleille ei tarvitse tehdä mitään koristeluja tai huputtaa, ne on juuri täydelliset tuollaisena ja kaikki muukin! Salin etuosassa on iso lava, jossa voi esiintyä. Vielä ollaan vähän vaiheissa, että mitä kaikkea ohjelmaa häissämme olisi. Bändi olisi aivan mahtava, mutta sen näkee vielä, että riittääkö budjetti. Budjetista puheen ollen, meillä on ajatuksena, niinkuin talon rakentamisessakin, että teemme suurimman osan itse. Mä olen jo hyvissä ajoin alkanut keräilemään kaikenlaisia kamppeita yhteen pahvilaatikkoon, mikä muuten tursuaa nyt jo yli äyräiden, pitänee siis varmaan vaihtaa kokoa suurempaan.:D Tulen esittelemään tänne vielä muutamia yksityiskohtia sen sisällöstä.

Mutta tässä pieni avaus meidän hääjärjestelyistä.:) Nyt olen jo alkanut tuntemaan pieniä perhosia vatsan pohjalla aina häitä ajatellessa ja meidän häätanssin kuullessa pari onnenkyyneltäkin on vierähtänyt poskea pitkin.:)

28 kommenttia:

  1. <3<3<3<3<3
    ps. oon edelleen sitä mieltä että annoit mulle liian haastavan tehtävän :D (jota tuut katumaan....)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmana! Oon niin innoissani, ylpeä ja onnekas että suostuit!<3

      Poista
  2. Voi että! Ensinnäkin tuli jotenkin niin ihana ja lämmin fiilis tästä postauksesta, sellanen hyvä ja onnellinen mieli sun puolesta :) Ja toisekseen oon varma, että teidän häistä tulee upeat! Sulla on taatusti silmää koristeluille yms ja ah meri, mitä siitä edes voi sanoa? Mä rakastan merta ja kun mun sukulaiset meni meren rannalla naimisiin niin sillon päätin, että jos joskus naimisiin meen, teen samoin :) Koskas teillä muuten olikaan noi häät? Paljon tsemppiä valmisteluihin ja nauttikaa täysillä jo niistä sekä siitä ihanan kutkuttavasta odotuksesta <3

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista viestistä ja anteeksipyynnöt, kun vastaaminen on kestänyt.♥ Meillä on muuttopuuhia ollut ja kaikenlaista järjesteltävää, niin blogi on jäänyt vähän vähemmälle.:) Suomen luonto on kyllä niin upea ja ihmisten pitäisi ehdottomasti osata nauttia siitä enemmän!:) Meidän häitä vietetään elokuussa, kiitos kovasti tsemppauksesta ♥

      Poista
  3. Ihanat muruset! <3 En malta odottaa teidän häitä!!! :)

    VastaaPoista
  4. ihanaa että olette menossa naimisiin! luin sun blogia joskus vuosi sitten ja nyt taas löysin tänne ja yllätyin iloisesti tästä uutisesta :)

    VastaaPoista
  5. Ovatko kaasot olleet kiireisiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polttareita ollaan kuulemma järkkäilty kovasti, mutta muutoin kaasot saavat olla rauhassa. Haluan heidät tukemaan hääpäivääni ja pitämään ainoastaan sen päivän kasassa, en halua tuputtaa hääjuttuja joka tuutista ulos ja pakottaa esimerkiksi askarteluhommiin, tietysti, jos itse haluavat olla mukana, niin se on eri juttu ja arvostan sitä.:)

      Poista
  6. I really love this your post, because everything is so beautiful!
    You did a great job! Wait for a new one!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    VastaaPoista
  7. tee enemmän/useemmin postauksia ostoksista mitä oot tehny :( ennen teit paljon useemmin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ette tiedäkään, kuinka palan halusta tulla taas postailemaan arkijutuista, ostoksista ja vaatteista, mutta vielä menee tovi, kun ollaan muuttoa tehty ja kaikenlaista järkkäiltävää on vielä ennen, kuin pääsee takaisin bloggailemaan, toivottavasti ymmärrätte ja jakasatte vielä hetken aikaa odotella♥

      Poista
  8. osaisiks neuvoo missä myytäis farkku kankaasta tehtyjä toppeja ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, oon miettinyt tätä nyt pari päivää, mutta ei ole tullut vielä vastaan muita, kuin tämän näköinen nellyltä:
      http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/paidat/only-589/stacy-peplum-top-590409-5261/
      Nätti malli kyllä, ihanan tyttömäinen!:)

      Poista
    2. Ja tietysti voi itse tuunata vaikka vanhasta farkkupaidasta!:) Irrottaa hihat ja vaikka lyhentää vähän, esimerkiksi pitsiä voi ommella alahelmaan tai lyhentää crop topiksi!:)

      Poista
  9. Oletko lopettanut bloggaamisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, en ole lopettanut bloggailua. Ollaan tehty muuttoa uuteen kotiin ja vähän on vielä kaikenlaista järkkäiltävää, ennen kuin pääsen taas asettumaan aloilleni ja jatkamaan kirjoittelua.:( Ette arvaakaan, miten mulla on ikävä tulla kertomaan teille arkisista jutuista, ostoksista tai asuista, mutta toivon, että ymmärrätte ja jaksatte vielä tovin odottaa.♥

      Poista
  10. Hih, stalkkailin Anniinan instagramia ja sitäkautta kun näin sun kuvas siellä, menin stalkkaamaan sun instagramia, ja totesin että eikä, meillä on kans podhalaski, mutta sen nimi on Tessu, kun teillä taas on Hessu :-D! Minkä ikänen teidän koissu on?

    Ja ihana blogi, oon Anniinan blogia seuraillutkin mut taidan jäädä suakin vähä seurailemaan kun pikasella selailulla vaikutat mielenkiintoiselta ihmiseltä (+Tää ihanan vaalee tausta pinkeillä yksityiskohdillaki voi vaikuttaa vahvasti mun arviointikykyyn...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana kuulla, että teiltäkin löytyy valkomonsteri!:D ♥ Hessu on jo kuus ja puol vuotta, niin nopeasti tää aika vaan menee, mutta edelleen on kyllä mun pikkuvauva!:)
      Ja hei kiitos, ihana kuulla, että tykkäät blogista, vaikka tällä hetkellä täällä vähän hiljaiseloa vietetäänkin, kun konetta ei ole vielä täällä uudessa kodissa, niin vaikea postailla padin kautta, mutta KOHTA!:D♥

      Poista
  11. Myös porilainen morsian8. toukokuuta 2015 klo 11.37

    Milloin teidän häitä vietetään? :)
    Me ollaan varattu myös reposaaren vpk-talo juhlapaikaksi ja päätetty vihkipaikaksi juurikin myös takaranta (satoi, paistoi tai myrskyää niin siellä on päästävä naimisiin). Vihkijän kun saa varata vasta 1v. ennen häitä (meillä häät siis 2016) niin onko sulla tietoa saako papin paikalle vai täytyykö maistraatista varata vihkijä jos ei just vihkipaikkana ole kirkkoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reposaaren vpk-talo on kyllä aivan upea paikka. Häitämme vietetään elokuussa.:) Kyllä pappi voi vihkiä, vaikka vihkimispaikkana ei olisikaan kirkkoa.:) Meidät vihkii myös pappi. Ihanaa häiden suunnitteluaikaa sinulle!:)

      Poista
  12. Koskas seuraavaa postausta saa lukea? :)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.