perjantai 2. lokakuuta 2015

Eyes. Lips. Face.

IMG_3776.JPG
Sain kokeiluuni muutamia E.L.F. -kosmetiikkamerkin syksyn uutuuksia ja päätin esitellä niitä myös täällä blogin puolella. Vinkiksi muuten Porissa asuville, että E.L.F. meikkejä saa Asema Apteekista Isolinnankadulta! En ole ennen muualta tätä merkkiä löytänyt, paitsi netistä! Onko teille tää merkki jo entuudestaan tuttu?:)
IMG_3685
Ehdottomaksi lemppariksi nousi tämä kulmienmuotoilupaletti. Oon ollut tähän super tyytyväinen! Napakalla muotoillulla siveltimellä saa todella helposti muotoiltua kulmat ja lopuksi viimeistelen kiinnityspuuterilla. Olin itseasiassa etsiskellyt muutaman kerran kosmetiikkaosastolta uutta kulmakynää, vähän tummempaa sävyä, jotta kulmat erottuisivat vähän paremmin kasvoista, mutta nyt ei tarvitse enää etsiä. Tää tuote tulee varmasti jäämään luottomeikkeihini, sen verran tähän tykästyin!
IMG_3692
Tästä nestemäisestä eyelinerista tykkäsin myös tosi paljon ja se on ollut myös päivittäisessä käytössä. Ei luo niin rajua rajausta, kuin musta liner, jota yleensä käytän, joten tää oli kiva! Plussaa myös ohuesta pitkästä siveltimestä, jolla saa tarkimmat rajaukset tehtyä, inhoan niitä tussimaisia kärkiä yli kaiken!:)
IMG_3829IMG_3693
Käytän usein eri harmaansävyjä luomissa ja nämä E.L.F.:n värit tuntuivat tosi kivoilta. Vaaleanharmaata sisä- ja keskiluomelle ja tummaa varjostuksiin. Hakusessa on seuraavaksi persikkainen tai vaalea rosa luomiväri.
IMG_3853

IMG_3697
Kynsilakkojen sävyt eivät ihan olleet ominta minua, varsinkaan tuo violetti, mutta tykkäsin kyllä noista kahdesta muusta sävystä. Varsinkin talviaikaan tykkään leikitellä vähän tummemmilla kynsilakoilla. Toi tummansininen yhdistettynä rosakultaan on vaan lyömätön yhdistelmä tällä hetkellä!
IMG_3841   IMG_3689
Huulissa en yleensä käytä muuta, kuin huulirasvaa, mutta tykkäsin tästä huulikiillosta, jossa on ihania kullanvärisiä hippuja mukana! Ulos lähtiessä tulee sipaistua väriä huuliin, mutta täytyisi varmaan opetella käyttämään silloin tällöin arkenakin ihan omaksi piristykseksi! Käytättekö te arkena huulissa välillä punaakin vai enemmän rasvoja tai kiiltoa?:)
IMG_3817

IMG_3749 
Ihanaa syksyistä päivää!

13 kommenttia:

  1. Monenko vanha Hessu on :) ?

    VastaaPoista
  2. Hessu <3 Hessu on aika tuuhea! Hyvä kuva teistä; jotenkin niin samanlaiset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee kiitos!:D hessulla on nyt talvikarva, toivottavasti pitää sen paksuna, ettei ala vaihtamaan talveksi kesäkarvaa, niinkuin yleensä.:D

      Poista
  3. Oot niin kaunis ♥

    VastaaPoista
  4. Ihania syksyisiä kuvia ja kivat meikkiesittelyt! :) Olisin vielä toivonut, että olisit meikannut noilla kyseisillä meikeillä ja lakannut kyntesi joillain noista kynsilakoista, niin olisi nähnyt miltä ne näyttää in-action! ;)

    Käytätkö muuten enää pidennyksiä, vai ovatko omat hiuksesi noin pitkät? Oliko hääkampauksessasi pidennyshiusta? :)

    Mukavaa syksyä sinulle, kiva kun postailet taas useammin!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäsit postauksesta!:) kuvissa olen kyllä käyttänyt kyseisiä meikkejä,paitsi kynsilakkaa, mutta ne eivät erotu kovin hyvin, kun kuvat on otettu niin kaukaa.:( olisi pitänyt ottaa muutama lähikuva.
      En käytä enää pidennyksiä, paitsi jos olen lähdössä juhliin ja täytyy saada tehtyä tuuheapaa kampausta, Häissä minulla oli pidennykset.:) Näissä kuvissa siis ihan omat hiukset! Oon niin onnellinen, kun voi vihdoin olla vapaasti omien hiusten kanssa ja olla ylpeä niistä! Ihanaa syksyä sinullekin <3

      Poista
  5. Ihana syystyttö ja syyskoira siellä pusikossa! ^_^ Sulle sopii hirmu hyvin tummemmatkin kulmat, vaikka muuten vaalee ootkin. Musta tuntuu että omat kulmat on aina väärän väriset, ja varsinkin näillä oransseilla hiuksilla tosi hankala saada ne edes jotenkin järkevän sävysiks! Tarvii varmaan koittaa jotain kirkkaanpunasta seuraavaks jos se edes mätsäis :'D

    <3 Heini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihana Heini siellä<3 mun mielestä sulla on hyvä väri nyt kulmissa! Eli ei mitään kirkkaanpunaista tai oranssia!:"D se olis kyllä jo aika pelottavaa!!

      Poista
  6. ihana postaus! voisitko kirjoittaa vähän jotakin teidän häämatkasta? ois kiva kuulla :) oot tosi symppiksen oloinen tyyppi ja sun postauksista tulee hyvä mieli!

    P.S. siun kantsis ehkä päivittää tuon silja -välilehden muuttuneet tiedot ajan tasalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta viestistä.<3 Pistetään häämatka-postaus korvan taakse!:) joo, havahduin tuossa yks päivä postissa asioidessani, että oon unohtanut ihan päivittää kaikki ajokortit sun muut..:D täytyy ottaa itse oikein niskasta kiinni ja laittaa päivitetyt tiedot kuntoon!:)

      Poista
  7. kauniit hiukset! Onko sulla aina ollut vaaleat hiukset vai oletko kokeillut muita?:) Olisi kiva jos tekisit postauksen missä olisi vanhoja kuvia susta esim. 13-18 vuotiaana:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.