tiistai 19. tammikuuta 2016

Birthday Party at The Merry Monk!

IMG_4886
Oltiin viime lauantaina juhlistamassa mieheni ihanan siskon, Maijan, kolmekymppisiä Reposaaren rennon tunnelmallisessa The Merry Monk Gastropubissa. Maija on kohta vuoden vanhan The Merry Monk -ravintolan omistaja ja toimii myös kokkina ravintolassaan.  Suosittelen lämpimästi kaikille Porilaisille ja kauempaakin tuleville vierailua maistamaan suussasulavia annoksia!:) Ravintola suosii lähiruokaa ja on erikoistunut myös oluihin, joita ei ihan joka paikasta löydykään. Kesäisin saa nauttia ruoan ohella myös mahtavasta merinäköalasta. Reposaari on ehdottomasti Porin kauneimpia paikkoja!

Juhlat pidettiin yksityistilaisuutena, jossa oli synttärisankarin hyviä ystäviä ja kavereita aveceineen. Parhaimmillaan talossa oli väkeä yli 70 henkeä! Ilta alkoi herkullisella noutopöydällä, josta löytyi suussa sulavaa currykanaa, riisiä, salaatteja ja erilaisia lisukkeita sekä juustotarjotin pikkusuolaisineen. Me ei ehditty kunnolla syömään kotona, kun tuli niin kova kiire lähteä, joten oli ihana istahtaa rauhassa syömään näitä herkullisia pöydän antimia kera hyvän seuran.
IMG_4878 IMG_4873 IMG_4871
IMG_4900 Tää suklaakakku oli taivaasta..IMG_5003
Maija 30 Ruokailun, juomailun ja rennon oleskelun jälkeen siirryttiin valloittamaan tanssilattiaa Santana spirit bandin soittaessa myöhään yöhön! Tää bändi oli muuten tosi hyvä! Sellasta letkeetä, rytmikästä ja hyväntuulista musaa!:) Sain loppuvaiheessa jopa A:n tanssilattialle ja se on paljon se!:D

Bändin lisäksi nähtiin myös koskettavia yllätyspuheita sekä vähän villimpi ohjelmanumero! Pakko sanoa, että tässä oli taitava tyyppi erilaisine jonglööraus temppuineen! Mä tykkään, kun ihmiset heittäytyy ja uskaltaa esitellä taitojaan! Maijalla on myös todella hyvä koomikkokaveri, jota yritin saada esiintymään meidän häihin, mutta hänellä oli buukattuna keikkaa jo sille päivälle, eikä kyllä mikään ihme!:) Ehkä sitten mun kolmekymppisiin ens vuonna?:D

Meillä oli ihan super hauska ilta. Tunnelma oli todella lämminhenkinen, rento ja iloinen, mutta mitä muutakaan voi odottaa, kun kyse on Maijasta.
Kun porukkaa alkoi pikkuhiljaa lähtemään, päätettiin mekin A:n kanssa lähteä kävelemään siskolle päin nukkumaan. Onni on, kun pääsee purevasta pakkasesta lämpöiseen sänkyyn peiton alle.
IMG_4930 IMG_5081 IMG_5038
IMG_5073
IMG_5051
IMG_4979

7 kommenttia:

  1. Kiitti vinkintä :) Tarviipas mennä kesällä käymään kun siellä päin oltiin. Viime kesänä käytiin kahvilla siinä Marina Merilokissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! Tuntuu, että Reposaari ihan heräsi eloon Merry Monkin myötä!😊

      Poista
  2. Olette ihana pari! <3 kiitos vinkistä, täytyy kesällä tehdä reissu Tampereelle!

    VastaaPoista
  3. Oii, kun ootte söpö pari ;) Ja toi suklaakakku näyttää herkulliselta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!:) Ja nam nam toi kaakku oli kyllä ihan taivaallista!

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.