torstai 7. tammikuuta 2016

It`s very cold outside

IMG_4493
Argh. Arvatkaa kenen auto ei lähtenytkään käyntiin töistä päästessäni. Auto poloinen oli niin umpijäässä, kuin olla voi ja yski vaan.. En tainnut olla ainoa, kenen auto ei tänään lähtenyt käyntiin. Työkaverini joutui aamulla polkemaan pyörällä töihin ja parkkipaikoilla näkyi autoja konepellit auki. A lähti ajamaan kaupunkiin antamaan virtaa omasta autostansa, onneksi mun pikkuauto lopulta sitten hurahti käyntiin ja sain ajettua sen kotiin. Ehkä se pelästyi, kun uhkasin hinaajalla..

Mekin uhattiin A:n kanssa eilen paukkupakkasta ja kerrospukeutumisen jälkeen lähdettiin kauppaan ostamaan hedelmiä ja vihanneksia. Saatiin yhtäkkiä inspis kokeilla uusia makuyhdistelmiä mehustimella ja kaapit ammottivat tyhjyyttään. Kaikki muut kaupat olivat eilen loppiaisen vuoksi kiinni, mutta yllätykseksemme Cittari oli auki.

Kierreltiin kaupassa ihan huviksemme kenkäosastokin läpi ja mun silmät kiinnittyi yhteen kauniiseen kenkäpariin, joka roikkui ainoana kappaleena -30% alerekissä. Tällaisia maiharin näköisiä sirompia kenkiä olin etsinyt jo pitkään.. Oikeaa kokoakin vielä! Ja mukavat jalassa.. Kengissä ei ollut hintalappua, joten jätin kengät haikein mielin roikkumaan takaisin rekkiin... Mutta sitten tuli pakottava tarve kääntyä takaisin, napata kengät kainaloon ja marssia infoon kysymään kenkien lähtöhintaa. Ja mukaanhan ne lähti.
IMG_4733
IMG_4737
Sisälle laitoin Sievin Gel Comfort -pohjalliset, jotka suojaavat kantapäitä kovilta iskuilta ja lämmittävät myös mukavasti. Näin kovilla pakkasilla en uskalla näitä kenkiä käyttää, vuoraudun vaan kaikkein lämpimimpiin pörrövuorisiin kenkiin tällä hetkellä!

Mä en oo pitkään aikaan ollut kiinnostunut mistään uusista kengistä tai vaatteista, mutta kun se oikea juttu osuu eteen, tiedän, että katuisin pahasti, jos en sitä silloin ostaisi. Harvoin ostan mitään ihan hetken mielijohteesta. Jo pienenä äitinikin kehui sitä, että jos jotain joskus halusin, se tuli oikeasti tarpeeseen ja käytin vaatteen loppuun asti. Myös luopuminen on tietysti tärkeää. Jos huomaa, ettei jotain käytä, sen aika on ohi. Huomasin vain harmikseni, kun pidettiin marraskuussa kirpparipöytää, että vaatteet liikkuivat todella huonosti eteenpäin. Blogikirppistäkin olen ajatellut, mutta olen suoraan sanottuna todella laiska tekemään postipaketteja ja ravaamaan postissa, joten hautasin ajatuksen heti. Me ajateltiin ottaa kirppispöytä ehkä taas ensi kuussa, täytyy toivoa, jos silloin vaatteet menisivät kaupaksi paremmin, kun mennään kuitenkin pikkuhiljaa jo kevättä päin(kö?).:)

Nyt on kyllä niin kylmä, että kirjoittaminenkin alkaa olemaan haastavaa! Taidan ottaa pitkän lämpimän suihkun ja mennä lojumaan saunanlauteille..vai pitäisiköhän jäädä sinne suorista ihan nukkumaan?

18 kommenttia:

  1. Hrr nyt on kyllä jäätävää, vaikkakin tosi kaunista niinkuin toi eka kuvakin osoittaa! Kunnon winter wonderland-tunnelmaa :) Ja oi voi, mä en uskalla tällä kelillä edes yrittää autoilla. En halua jäätyä missään tien poskessa hyytyneen auton kanssa :D Toivottavasti sulla on parempi onni jatkossa!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä ihan totta, että pakkasilla luonto on todella kaunis erilaisine kuurankukkineen!:) Mutta toki pienempikin pakkasmäärä riittäisi.

      Poista
  2. Onpa kyllä hyvän näköiset kengät! Olen itsekin huomannut, ettei jaksa juurikaan edes katsella kenkiä tai vaatteita. Vaatekaupassakin tulee muutaman sekunnin jälkeen "joo ei" - fiilis, eikä jaksa edes penkoa rekkejä. Facebookin kirppiksiä tulee katseltua, mutta enpä ole aikoihin niiltäkään vaatetta ostanut. Ehkä ihan hyväkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Tänään ennen töiden alkamista kävin kiertämässä muutamat vaatekaupat ja löysin muutaman ihan nätin paidankin, mutta sinne saivat jäädä! Ei iskenyt tarpeeksi.:D

      Poista
  3. Vitsi kuin piristävää oli nähdä et sulta oli tullu postaus! Lemppari bloggaaja vauhdissa taas..❤️ Hei tulikin mieleen, millasta talvitakkia käytät? Pitäis myydä omat pois kun ei oikeen jotenkin nappaa ja niiden tilalle ostaa jokin ihana lämmin.. Haaveena olis joku pitkä untuvatakki. Vierastan pitkiä takkeja mutta näin vilukissana ei vaan pärjää.. Sulla aina niin kivoja vaatteita vilahtanut täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla, että ilahduit paluustani.♥
      Mulla on tällä hetkellä kovassa käytössä tämä syksyllä ostamani villakangastakki http://bebeeh.blogspot.fi/2015/09/uusi-takki.html
      Käyttäisin mielelläni myös erästä vielä vähän paksumpaa pitkää mustaa toppatakkia näillä pakkasilla, mutta siitä on vetoketju rikkoutunut.:( Nyt siihen onkin metsästyksessä uusi kullanvärinen vetoketju.:)
      Oon löytänyt ihania takkeja aina Zarasta ja Mangosta, kannattaa käydä kurkistamassa, jos niistä löytyisi uutta ihanaa takkia?:)

      Poista
  4. On kyllä kylmä, vähän turhankin... Munkaan auto ei tänään antanut itsestään mitään elonmerkkejä. Toivottavasti edes huomenna lähtisi käyntiin :).

    Kauniit kengät olet löytänyt :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura!:)
      Mua jännittää myös tuleva viikko, kun pakkaset jatkuu -15-20. Täytyisi hankkia autoon uusi akku.:(

      Poista
  5. Todellakin on liian kylmä ettei mikään ihmekään jos autokaan ei halua käynnistyä :)
    Ilmoita mihin kirppikselle laitat vaatteita niin tulen ostamaan, sulla on niin kiva tyyli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla!:) Meillä oli viimeksi Porin Patakirppiksellä ja sinne varmaan aiotaan seuraavallakin kerralla viedä! Aiotaan vuokrata ehkä sellanen häkkipaikka, jotta kaikki saataisiin paremmin esille.:)

      Poista
  6. Mä vien enää vaan patakirppikselle, se on ainoa paikka missä vaatteet ja kodintavarat liikkuu. Pöydän pyydän siihen kassojen etuosaan niin myynti on taattua. Oon paristi ollu myös muualla mutta aina pyytäny siirron etuosaan. Viime kerralla otin suoraan sen 4viikkoa kun joka kerta aiemmin oon ajatellu katotaa nyt jos menee ja aina on tullut se nelisen viikkoa ainakin pidettyä kuitenkin kun myynti on ollut niin hyvää. Viikkotuotto on ollu aina semmosta 70-200€ ja tavarat ja vaatteet siis lähes kaikki muutaman euron juttuja ei mitään kympin tuotteita vaan niin että niistä pääsee eroon. Tavaran/vaatteen pitää kirppiksellä myös tänäpäivänä olla hyväkuntosta. Kovin nukkaiset/nuhjuiset vaatteet ei tee kauppaas enkä kyllä ymmärrä miks joku ees viittii niitä sinne raahata ja maksaa vuokran kun ite vien suosiolla likaset/rikkinäiset roskiin ja paljon pidetyt mutta ok siistit konttiin. Kirppikselle lähtee se oikeesti hyvä tavara/vaate. Semmosta mitä iteki voisin sieltä ostaa. Kaikkea sielläkin nimittäin näkee :D jään myös odottamaan pöytäinfoa, sulla on aina niin kivoja vaatteita. :) Terkuin Tauno Palo fanin pikkusisko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, voi ihana "Tauno Palo fanin pikkusisko"!!:D♥ Tästä ei voi erehtyä!

      Meillä oli viime kerralla myös Patakirppiksellä ja sinne aiotaan ehdottomasti viedä tulevaisuudessakin!:) Oon tykännyt ihan hirveesti paikasta ja tullut tehtyä itsekin monen moista löytöä! Lähinnä sisustustavaroista kylläkin.

      En myöskään voi ymmärtää, miten jotkut vie kirpparille jotain käytettyjä alusvaatteita (yök) tai rikkinäisiä tavaroita/vaatteita.:( Suoraan roskiin vaan!
      Täytyykin yrittää saada siitä edestä seuraavalla kerralla paikkaa, jos ei sitten vuokrata sellasta häkkipaikkaa, kun meillä olis tuolla vähän isompiakin tavaroita vailla uutta omistajaa!:)

      Ihanaa talvea ja terkkuja!♥

      Poista
  7. Ihanaa kun postaat jälleen. Sitä on odotettu kovasti. Ja hienot kengät löysit. Onneksi et jättänyt niitä kauppaan koska voisi olla ettei olis enää odottanut seuraavalla kerralla. Itsekin löysin aivan ihanat goretex kengät joilla voi tarpoa loskassa ja vedessä jalat lämpöisinä ja kastumatta. Lisäksi pohja ei ole liukas niin kuin kumisaappaissa. Hyvät kengät tiellä pitää. :) T: Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari, ihana kuulla!♥
      Itsekin olen kiinnostunut kunnon goretex -kengistä Hessun kanssa lenkkeillessä! Mieheni juuri osti sellaiset lenkkarit alennusmyynneistä ja ovat kuulemma tosi mukavat ja lämpimät jalassa.:) Kengät ovat kyllä sellaiset, että niihin on ihan hyvä panostaa. Jalkojen päällä kuitenkin seistään niin paljon ja niistä lähtee usein jalka- ja selkävaivat.

      Poista
  8. Noi on niin ihanat <3
    Tollaiset tarttis vielä saada, ostin juuri maiharin tyyliset talvinilkkurit lastenkirppikseltä, ei tarvinnut edes miettiä ostanko ne vai en :D

    VastaaPoista
  9. Sulla on tosi mahtavia ja kauniita kuvia! Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  10. Mulla itseasiassa tossa viime viikolla ei lähteny auto käyntiin eikä auttanu apuvirta. Jouduin sitten tilaamaan hinauksen. Hyvä, että sun auto käynnistyi apuvirralla.

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.