perjantai 22. tammikuuta 2016

Kiva perjantai!

101
Mulla on ollut tänään kiva päivä.:) Nähtiin pitkästä aikaa taas Pipsan kanssa ja lähdettiin käymään ylläri pylläri, taas kerran Puuvillassa! Mun tulee kauheen harvoin käytyä siellä, kun oon keskustassa töissä, joten Puuvillaan täytyy oikein suunnitella erikseen lähtevänsä, jos sinne aikoo. Mä en koskaan jaksa töiden jälkeen lähteä sinne päin kaupunkia, kun keskustastakin löytyy kauppoja. Tosin Puuvillassa on mun mielestäni paljon kattavampi valikoima kaikkea, vaikka olis sama liike kyseessä. Oli siis hauska lähteä katsomaan tarjontaa!

Käytiin ensimmäisenä kiertämässä vähän sisustuskauppoja. Mun yks lemppariliike on Puuvillassa sijaitseva InDeco, josta löytyy aina jotain ihanaa! Tällä kertaa mä pidin kukkaron nyörit visusti kiinni, vaikka muutama juttu kiinnosti hyvinkin paljon. Mä ajattelen aina ensin sillä tavalla, että voiko tuotteen tehdä itse, ennen kuin ostan. Hyvänä esimerkkinä kauniit timanttityynyt, jotka on tosi helppo tuunata itse edullisempaan hintaan, kuin ostaa kaupasta. Pipsalle lähti pinkki kassi mukaan.;)
perjantai1 136
perjantai
Meillä oli molemmilla ajatuksissa katsella myöskin vähän vaatteita. Mä löysin New Yorkerista kahdet kivat sammakkohousut sekä pari kaunista rannekorua tosi edulliseen hintaan. Korut oli näytillä kassan edessä euron kappalehintaan ja mun oli siksi ihan pakko ottaa kahta eri väriä mukaan. Mulla on tohon vaaleanpunaiseen sopiva kaulakoru olemassa, jonka ostin häämatkaltamme Turkista joten oli kiva löytää sille kaveri.:)
Cubuksesta Pipsa löysi pari kivan oloista neuletakkia, mutta onneks jatkettiin kiertelyä Haloselle, sillä sieltä löytyi paljon enemmän kaikkea ihanaa vaatetta ja Pipsa teki musta tosi hyvät löydöt! Katsokaa nyt, miten upeelta Pipsa näyttää!
20160122_125629
126
131 173 Kierreltiin vielä vähän kauppoja läpi ja mä löysin meille H&M Home:sta kotiin tuomisiksi tuollaisen laundry -pyykkikassin, jonkalaista oon etsinyt meille yläkertaan likaisia vaatteita varten. Kassilla ne on sitten helppo kuljettaa alakertaan pesuun.

Pikkuhiljaa alkoi nälkä kurnimaan vatsassa, joten lähdettiin hipsimään Pancho Villaa päin. Mä tilasin talon kanahampurilaisen, joka oli ihan maukasta. Jotain pientä maustetta olisin kaivannut vähän lisää pihviin tai kastikkeeseen, mutta muuten oli bueno. Jälkkäriksi suunniteltiin nyt sitä Spice Ice:n jäätelöannosta, josta oltiin puhuttu viimekerralla ja sinne suunnattiin seuraavaksi! Otettiin puoliksi sellanen mini jäätelöpehmis, koska ei oltais millään jaksettu syödä sellaisia annoksia loppuun itse. Tää oli hyvä diili ja makeanhimo saatiin taltutettua muutamalla lusikallisella.:)
183
210
Niin se aika vaan hurahtaa, kun on hauskaa ja oli aika lähteä taas kotia kohti.:)  Mä oon vieläkin ihan ähkyssä ruoasta ja ajattelin lähteä Hessun kanssa pienelle sulattelulenkille!:)

16 kommenttia:

  1. Kiitos itselleni jättekivasta päivästä. Silleen se aikakin vaan taas hupsahti eteenpäin. :) Odotahan vaan kunhan näet sen videopätkän meen päivästä. :) <3 Oot ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä taasen mahtava päivä!:)♥ ja hyvä toi meidän video!:D

      Poista
  2. Olipa kiva postaus! :) Mistä tunnette toisenne ja oletteko olleet pitkään ystäviä? Kivoja löytöjä teitte. Paljonko toi pyykkikassi maksoi? Meilläkin taitaa olla sellaiselle tarvetta... Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Me ollaan vasta nyt blogin kautta Pipsan kanssa oikeestaan tutustuttu kunnolla.:) Enemmänkin pitäis kyllä sopia tällaisia tapaamisia! Pyykkikori maksoi 15€!:)

      Poista
  3. Ihanan hyväntuulinen postaus! Tällä oli mukavaa aloittaa blogien lukeminen tälle vuodelle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! ♥ Kiva kuulla, että tykkäsit.:)

      Poista
  4. Voi ihana toi video!! :) niin kiva oikeesti että postaat usein :) älä ikuna kikuna lopeta blogia :) ja jos joskus tuntuu ettei aika riitä kaikkeen niin postaat harvemmin, ois kauheeta jos yks lemppari bloggaajista lopettais :) upee toi sun tukka kyllä! Värjäätkö ite vai kampaajalla? Ja onko sun oma tukka vai pidennykset nois kuvis :) <3___<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti ihanasta piristävästä viestistä!♥♥ Tällaset tsemppaa aina ja lisää puhtia blogin pitoon.:)
      Ja kiitos, mun hiukset on kyllä hirmuisesti kasvaneet ja saaneet tuuheutta! Oon itekin ihan hurmioitunut näistä, kun vihdoin saa nautti ihan omasta tukasta ilman pidennyksiä!♥ Värjään tyven aina kotosalla ja luottovärinä toimii Schwarzkopfin Silver blonde -väri! Oon kyllä haaveillut sellasesta olaplex hoidostakin!:)

      Poista
  5. Niin ja sitä vielä että vitsi mikä suoritus Pipsalta toi kun on laihduttanut tosi paljon! Hatunnosto :) onkohan vielä paljon kiloja mitä hän aikoo pudottaa :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä! Ihan super hienoa tuollainen saavutus!:) Nyt vaan jatkaa samaan malliin pikkuhiljaa, niinkuin tähänkin asti.

      Poista
  6. Olen niin iloinen, kun olet taas alkanut postaamaan useammin! :) Sinulla on ihana, kaunis ja niin elämäniloinen blogi. Olen monesti inspiroitunut postauksistasi, ja tulen aina iloiselle mielelle niitä lukiessani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti tästä kauniista viestistäsi.♥ Ihana kuulla, että olet saanut insiraatiota ja yleensäkin tykännyt lukea höpötyksiäni!:) Kiitos sinulle!

      Poista
  7. Oletpas kauniin ja nuoren näköinen noissa kuvissa - jotenkin aivan erityisellä tavalla säteilevä. Ihana lukea blogiasi, se on niin elämänmakuinen ja jotenkin aito verrattuna moneen muuhun blogiin. Myönteinen elämänasenteesi välittyy telsteistä ja videoista selvästi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, miten kiva kuulla!♥ kiitos kovasti sinulle ihanasta piristävästä viestistä.:)♥

      Poista
  8. Ihanan piristävä video :D Ootte molemmat niin iloisia ja symppiksiä aina! Ja kivalta kyllä kuulostaa/näyttää teidän päivä :)

    Erika

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.