sunnuntai 24. tammikuuta 2016

kysymyksiä ja vastauksia

kollaasi1
Heipparallaa! Ajattelin aikani kuluksi tehdä tällasen hauskan kysymyshaasteen. Näitä tällaisia postauksia on ainakin mun mielestä tosi hauska lukea toisten blogeista, joten toivon, että tekin tykäätte!:)

1. Minkä ikäinen olet 5 vuoden päästä? -Olen silloin 34 -vuotias.:o Onneksi ikä ei oo koskaan merkinnyt mulle mitään suurempia. Osaan elää yhtä täysillä, kuin aina ennenkin. Järkeä ja kokemuksia onneksi tulee aina tietysti lisää.

2. Kenen kanssa olet viettänyt aikaa tänään ainakin kahden tunnin ajan? - Hessun. Meillä on ollut tänään taas sellanen "äiti-poika" päivä.:)

3. Kuinka pitkä olet? -olen ihan tarkasti ottaen 159,5 cm pätkä.

4. Mikä on viimeisin leffa jonka näit? - Just katselin tänään Disneyn Riemukas Robinsonin perhe animaation.:"D Aina, kun mies on poissa kotoa, tulee katsottua vähän tällasia lasten leffoja. Mä rakastan hauskoja animaatioita!

5. Kuka on viimeisin henkilö jolle olet soittanut? -Äiti.:)

6. Kuka on viimeisin henkilö joka on soittanut sinulle? -Äiti.:)

7. Mitä lukee viimeksi saamassasi viestissä?-

8. Soitatko vai laitatko viestiä mieluummin? - Joidenkin tiettyjen ihmisten kanssa tulee soiteltua enemmän, kuin laitettua viestiä, esimerkiksi perheen ja mieheni kanssa, mutta muuten laitan mieluummin viestiä, paitsi jos asialla on kiire!
9. Mikä on suosikkipaikkasi? - Koti tietenkin. Siellä saa olla täysin oma itsensä ja rentoutua.

10. Mistä paikasta et tykkää ollenkaan? -jostain sellaisesta, jossa on ihan liikaa ihmisiä, jotka tuuppivat ja tönivät toisiaan. Ahdistavaa.
11. Kuinka monta sisarusta sinulla on? - isosisko.

12. Mikä on viimeisin kuva jonka olet ottanut puhelimellasi? - kuva työvuorolistasta. 

13. Onko sinulla lemmikkejä? - Minulla on iso ihana rakas valkoinen 8 -vuotias Podhalanski Hessuni.

14. Lempivärisi? - valkoinen, harmaa, musta ja vaaleanpunainen. 

15. Moneltako heräsit tänään aamulla? -Mä nukuin tänään toooosi pitkään. Heräsin ekan kerran ysiltä, mutta jatkoin nukkumista vielä yhteentoista. Ja päivällä otin vielä päikkärit! Pikkusen univelkoja pois.:) 

16. Missä olet kymmenen vuoden päästä? - Toivottavasti asustelen kahden lapsen äitinä, rakkaan mieheni kanssa talossamme. Käyn töissä samassa paikassa, kuin ennenkin, mutta ohella pidän piensisustusyritystä harrastuksena..

17. Sipsit vai karkit? - Ehdottomasti Filmtownin irtokarkit! Niitä ei vaan voita mikään. 

18. Mikä youtube video sai sinut viimeksi nauramaan? -Tämä!!:
 
19. Mikä on paras ominaisuutesi tai luonteenpiirteesi? -Olen todella herkkä sekä kiltti(joskus ehkä liiankin) luonteeltani. Osaan ottaa muita huomioon, kuunnella ja auttaa.

20. Entä huonoin?- Olen joskus hieman äkkipikainen ja saatan suuttua helposti. Tämä piirre ärsyttää mua itseänikin mutta lepyn myöskin heti ja osaan pyytää anteeksi.
Kollaasit2 21. Mitä pidät päälläsi kun nukut? - Nukun pelkät alushousut jalassa. Muuten on aivan liian kuumaa ja ahdistavaa!

22. Kenelle soitat kun olet vihainen tai huonolla tuulella? - Omalle miehelleni tai siskolle. Ne jaksaa aina kuunnella mua ja keskustella asioista, jolloin olo helpottuu ja tulen paremmalle mielelle.

23. Mikä on isoin voittamasi palkinto ikinä? -Jos puhutaan nyt ihan oikeasta palkinnosta, niin voitin vuonna 2008 Naisten Hard Rock & Hevi karaoke kisat!

24. Mikä on oudoin syömäsi asia/ruoka? - Mä en usein laita suuhuni mitään outoa tai epämääräsitä, mutta erikoisin on mustekala tai etanat, vaikkakaan nekään eivät ole outoja, vaan ihan super herkullisia!:)

25. Onko sinulla lävistyksiä? - napalävistys, jonka laitoin salaa äidiltä 15-vuotiaana.Ei taida äiti vieläkään tietää siitä.:D

26. Mitä kuuntelet juuri nyt? -Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun mu Beni?ä soi jatkuvasti meiän häämatkallamme Turkissa. Ja soi nyt, kun jämähdin taas katselemaan meidän kuvia sieltä!:)

27. Mikä on suosikkijäätelösi? - Ben & Jerry`s Half Baked. Oi nam nam..

28. Mikä on suosikkijälkiruokasi? -Creme brulee, suussa sulava suklaakakku tai jokin herkullinen jäätelöannos. Filmtownin irtokarkitkin käy...;)

29. Osaatko vaihtaa öljyt autossa? - En osaa, mutta voisin kyllä opetella.

30. Pidätkö kahvista? - Ei kahvi pahaa ole, mutta minulla ei ole mitään himoa myöskään juoda sitä.
Kollaasit4 31. Mitä tykkäät juoda aamupalasi kanssa? -Itsepuristettua mehua tai vettä.

32. Suomi parhaimmillaan? - Jääkiekon MM kullan jälkeen!

33. Mikä on viimeisin ostamasi asia? - Pipsan kanssa oltiin juuri Puuvillassa shoppailemassa!
34. Mitä olet syönyt tänään? -Aamupalaksi söin puuroa ja itsepuristettua omenaviinirypälemehua. Välipalaksi päärynän ja mandariinin. Ruoaksi täytetyn patongin, jonka sisällä oli kalkkunaa, juustoa, salaattia,kurkkua ananasta sekä majoneesia.

35. Oletko ikinä joutunut sairaalaan tai ollut ambulanssissa? - En ole kumpaankaan, ollut ilmeisesti sen verran onnea matkassa. Olen muutenkin tosi varovainen aina kaikessa, mitä teen.

36. Haluatko lapsia?-Toivon joskus saavani kaksi tervettä lasta.

37. Puhutko muita kieliä kuin suomea? - Englantia. Ruotsia ja saksaa olen koulussa opetellut, mutta en osaa juurikaan, ihan muutamia sanoja sieltä täältä.:)

38. Nimeä henkilö jonka tyylistä pidät? - Jenny Hyvönen! Siinä on nainen, joka osaa nimenomaan pukeutua ja näyttää aina niin kauniilta!

39. Kiroiletko paljon? - Silloin tällöin juu, mutta olen yrittänyt vähän vähentää, koska kiroileminen on tosi rumaa.

40. Mitkä on parhaat uutiset joita olet hiljattain saanut? - A tulee kotiin huomenna!
Kollaasit3
41. Mihin tykkäät tuhlata rahaa? - Ruokaan, sisustustavaroihin sekä välillä pieniin turhamaisuuksiin.

42. Omistatko mitään arvokkaita koruja? - Arvokkaimmat koruni ovat vihki- sekä kihlasormukseni sanan kaikissa merkityksissä.

43. Mikä on lempisarjasi? - Ehdottomasti yksi parhaista sarjoista, joita olen seurannut on Walking dead ja odotellaan uusimpia jaksoja nyt, kuin hullu puuroa! Suosittelen katsomaan!

44. Mitä suunnitelmia sinulla on seuraavalle viikonlopulle? - Ensi viikonloppuna ihanat Jenni ja Tero tulee meille viettämään viikonloppua! Meille onkin luvassa tälläkertaa kivaa talviurheilua!:)

45. Osaatko lasketella? - lumilauta löytyy ja suksillakin sujuu!

46. Mikä tekee sinuun vaikutuksen? Tai miten sinut saa vaikutettua? - Se, että ihminen on aito, välittävä, sydämellinen, huumorintajuinen.. Omaa samanlaista arvomaailmaa, kuin itselläni on.

47. Kerro kolme asiaa joita lukijasi eivät vielä tiedä sinusta.
- En pysty syömään banaania, joka on mustunut ns. "pantteribanaaniksi". Silloin siitä on tehtävä joku jälkkäri tai joku muu saa syödä sen.
- Minulta ei ole koskaan otettu verikoetta ja pelkään sitä hetkeä, kun vihdoin se on pakko ottaa!
- hmm.. nyt lyö pää niin tyhjää, etten osaa kertoa kolmatta. Olkoon vaikka se, että mulla on pyörre päässä, mikä aina sekottaa mun hiuksia, takkuunnuttaa siitä kohtaa ja häiritsee kampauksia tehdessä!:D

48. Mikä on sinua lähimpänä oleva punainen tavara? - Punainen pikku pokkarikamerani!

49. Oletko sosiaalinen? - Olen todella sosiaalinen. Nautin ihmisten seurasta ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Mun mielestä on ihanaa järkätä esimerkiksi kavereiden kanssa kaikkea hassua ja hauskaa tekemistä ja monesti on kaikki viikonloput aina täyteen buukattuja. Mutta mulla on myös sellanen erakkopuoli, josta oonkin varmaan täällä joskus kertonutkin. Tykkään nimittäin myöskin olla joskus vaan ihan omassa rauhassa, nauttia siitä yksin olemisesta ja tehdä niitä omia juttuja.

50. Kuinka monessa paikassa olet asunut? -Olen asunut kahdessa eri kaupungissa, Porissa sekä kouluaikoinani Vammalassa. Olen asustanut kahdeksassa eri asunnossa.

25 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus :) Etenkin nuo kesäiset kuvat tuolla välissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Ihana kuulla, että tykkäsit postauksesta!

      Poista
  2. Sulla on kyllä parhain blogi :)! Ihanaa kun postailet taas :)! Se on se muidenkin sanoma aitous ja sun ihana eläväinen luonne,joka piristää blogin välityksellä. Kiitos kun kirjoitat <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii, kiitos hurjasti ihanasta piristyskommentistasi!♥

      Poista
  3. Siis miten ihmeessä on mahollista ettei sulta oo otettu verikoetta koskaan?! oot kyllä todellakin ollut onnekas jos niin terve olet ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, no sanos muuta!:D Monet kaveritkin ovat ihmetelleet tätä, mutta niin se on!:D Toivotaan nyt, ettei tulisikaan mitään ihmeellistä, että tarvitsisi käydä.:) Paitsi tietysti silloin, kun on vauvan aika.:)♥

      Poista
  4. Näitä ehdottomasti saa kirjoitella lisää! Tosi kiva lukea! Olisitko muuten kiinnostunut tekemään "in my bag" postausta? En tiedä mikä siinä on, mutta oon täysin hurahtanut niihin :D Mukavaa viikkoa! Terveisin lukijasi Espoosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kuulla, että tykkäsit postauksesta!:) Ja ehdottomasti olen kiinnostunut tekemään tällaisen postauksen, kiitos vinkistä! Kaikkia tällaisia postauksehdotuksia saa aina vinkkailla!:)

      Poista
  5. Kauhean sieviä kuvia :O Tätä postausta oli mukava lukea :3

    VastaaPoista
  6. Ihanat kuvat♥ Näitä postauksia on aina ilo lukea! :)

    VastaaPoista
  7. Tälläset postaukset on kyllä tosi kivoja lukea :) Niinkun edellistä kommentoijaakin niin muakin hämmästyttää toi, että sulta ei oo koskaan otettu verikoetta! Onpa jännä :o Mutta voin jo etukäteen lohduttaa tulevaisuutta varten, ettei se oo ollenkaan niin paha mitä vois luulla (pelkäsin ennen, nykyään en!) :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa ihanainen!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mäkin olen itseasiassa alkanut tätä vähän ihmettelemään, mutta tosiaan, eipä kai oo ollut sitten aihetta.:D Ja nyt jännittää ihan hirveästi se, kun joskus sellainen on kuitenkin otettava! Varsinkin näin verikammoisena.:D

      Poista
  8. Hei miulla tuli tämmöinen mieleen, kun selasin siun vanhempia postauksia, et aattelitko vielä postata jotain häihin liittyvää, esim niistä koristuksista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva, että kysyit.:) On ollut ajatuksissa tehdä, varsinkin, kun kiinnostusta ja kyselyitä on tullut jonkin verran.:)♥

      Poista
  9. Minkä merkkinen ja mallinen se sun laukku on mikä oli sul sie puuvillassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Michael Korsin Hamilton Satchel -laukku.:) Olen tykännyt kovasti!

      Poista
  10. Mahtavaa,että olet alkanut postailemaan useammin,oot lempibloggarini! Minulle tärkeää on,että blogi on totuudenmukainen eikä mikään kiiltokuva blogi.Käsittelet monipuolisia aiheita,vaikeitakin.Täällä joku kaipaili hääpostauksia.Mietin myös joskus syksyllä,että sujuiko kaikki hyvin,kun pidit piiiiiitkän postaustauon melko lailla häiden jälkeen.Elämä ei ole pelkkää juhlaa,joten mukava lukea ihan arkistakin juttuja.Yksi asia mikä vähän riepoo monissa blogeissa ( sinunkin), miksi pitää käyttää englannin kielisinä otsikoita,minusta ne eivät vaan istu.Ollaan ylpeitä suomen kielestä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos ihanasta piristävästä kommentistasi!:)
      Ihana kuulla, että olet tykännyt lukea blogiani, minustakin on mukavaa kirjoitella taas. Hääpostauksiakin on tulossa!:) Kiva, kuulla, että niin moni on kiinnostunut kuulemaan lisää. Kaikki sujui kyllä ihanasti, minulle tuli vain hetkellinen tauko blogistani, kun kirjoittaminen ei enää jostain syystä sujunut ja vertasin itseäni liikaa muihin blogein. Mutta onneksi avasin ja te avasitte silmäni ja saitte innostukseni palaamaan rakkaaseen harrastukseeni.♥

      Ja tuo on kyllä ihan totta, mitä sanoit englanninkielisistä otsikoista! Olen miettinyt ihan samaa, että miksi niitä käytetään, vaikka blogi on kuitenkin suomalainen. Kaipa se johtuu osin siitä, että englannin kielellä esimerkiksi jokin lause on kauniimman kuuloinen, kuin suomeksi?:)

      Poista
  11. Tämä on kyllä ihanan iloinen ja todentuntuinen blogi. Jos toiveita saa antaa, niin itse kun pidän sisustamisesta niin olisi ihanaa nähdä sisustuskuvia teidän upeasta talosta! :)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti.♥ Tällaista palautetta on aina ihana saada ja piristää ja innostaa bloggailemaan!:) Toiveesi on kuultu.♥ Ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  12. Ainakin raskausaikana mahd joutuu verikokeeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tällaista huhua minäkin oon kuullut!:D Mutta eiköhän se silloin mee, kunhan vaan yrittää olla pyörtymättä!

      Poista
  13. Oon yhtä lyhyt kun siekin :) Lyhyydestä ei oo ollu itellä mitään muuta haittaa paitsi pitäny olla luova jos meinaa ylettyä johonkin korkeammalle että minkä päälle kiipee :D

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.