sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Viikonloppu mood

IMG_5208Meillä on taas ollut rentouttava viikonloppu takana! Viikonloput on pienestä pitäen ollut mulle se viikon kohokohta, kun tietää, että kun pääsee töistä kotiin, saa heittää aivot narikkaan, vaihtaa rennot vaatteet päälle ja nauttia olosta tai vaihtaa juhlamoodi päälle, hyvää musaa soimaan taustalle ja alkaa laittautumaan illan rientoja varten!

Eilen Jenni ja Tero tulivat Tampereelta viettämään meidän kanssa viikonloppua. Oltiin viimeksi nähty syksyllä heidän kihlajaisissaan, joten oli ihanaa päästä höpöttämään ja vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa. Meidän oli alunperin tarkoitus lähteä luistelemaan, mutta meidän tuurilla koko viime viikon satoi vettä, joten päätettiin jättää luistelemiset suosiolla seuraavaan kertaan.

Me haluttiin yllättää ystävämme ja oltiin valmistettu meille herkullinen illallinen. Me tykätään laittaa ruokaa ystäville, kun tiedetään, että he arvostavat ja varmasti tykkäävät.:) A hoitaa pääruoat ja minä yleensä jälkkäripuolen.
Pääruoaksi tarjoiltiin viskissä liekitettyä naudan sisäfilettä, punaviinikastiketta ja valkosipulikermaperunoita sekä raikasta salaattia, jossa oli cantaloupemelonia, granaattiomenaa, jäävuorisalaattia, viinisuolaheinää sekä paahdettuja pinjansiemeniä. Ah, kuin ilotulitus suussa!
IMG_5219 Jälkiruoaksi tarjoiltiin itsetehtyä vaniljajäätelöä, suussa sulavaa suklaakakkua ja tuoreita vadelmia shampanjan kera! Olin ihan super tyytyväinen koko illalliseen ja tämä upea jälkiruoka kruunasi kaiken!  Pääsin myös vihdoin käyttämään kauniita kivilautasiamme ja ne sopivat tähän jälkkäriin, kuin nenä päähän.:)
Illasta höpöteltiin monta tuntia Jennin kanssa samalla, kun pojat pelasi änäriä korvauksena menenetylle luistelulle, katsottiin Haluatko Miljonääriksi -ohjelmaa, saunottiin ja pelattiin Wiitä tytöt vastaan pojat ja lopulta luovutettiin Jennin kanssa, kun  pojat teki murskavoiton ja painuttiin nukkumaan. Pojat jatkoivat mestaruuttaan pelaamalla änäriä vielä aamuyöhön. Aamulla me tytöt taidettiin tosin olla niitä mestaruusvoittajia, kun pojilla oli vähän väsynyt ja heikko olo.;)

Kerrassaan kiva viikonloppu, kiitos J&T! Kahden viikon päästä lähdetäänkin vuorostamme Treelle juhlimaan Jennin synttäreitä!:)

Kohta ollaan A:n kanssa valmistautumassa elokuviin lähtöön. Eilen tuli ensi-iltaan Leonardo Dicaprion tähdittämä 12 Oscarin ehdokas The Revenant ja odotukset on aika korkeella. Tykätään just tän tyylisistä elokuvista tosi paljon ja oli kiva huomata, että tällainen elokuva tuli ohjelmistoon nyt, kun meillä oli vielä kaksi vapaalippua käyttämättä!:) Ihanaa sunnuntaita kaikille!
IMG_5218

12 kommenttia:

  1. No nam!!! Näyttää niin hyvältä :p <3

    VastaaPoista
  2. Mistä noi lautaset on? Itsellä olisi kanssa tarvetta tollasille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bongasin noi syksyllä Sokoksen sisustuspuolelta!:) Anttilassa oon nähnyt myös eri kokoisia.

      Poista
  3. WAU! luulin ensimmäisestä kuvasta että olette jossain hienosto ravintolassa käyneet. Voih.. voin vain haaveilla et miehen kans opittas edes suht syötäviä ruokia tekemään. :D oon ehkä vähän kateellinen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos♥ Kaikenlaisia kokkikirjoja lueskelemalla ja kokeilemalla vaan kaikkia herkkuja, niin varmasti tulee hyvää!:) Tekemällä oppii ja kun tekee kerran oikein herkullista ruokaa, niin innostus on taattu!

      Poista
  4. Ei muuta kuin oma ravintola pystyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa ♥, taidetaan pitäytyä silti ihan tässä omassa vip kotiravintolassamme!:D

      Poista
  5. Olispa joskus itselläkin aikaa tehdä jotain hienoa ruokaa, vaikka toisaalta kyllä tykkään tosi paljon ihan perusruuasta :D

    Ja ei oo pienen taaperon kanssa aikaa tehdäkään tuommoisia ruokia, kun pitää hänetkin huomioida siinä mitä ruokaa laittaa eikä voi montaa tuntia kestää. Venla on tosi malttamaton ja ruoka on se juttu, jonka kanssa ei odotella :D

    Venla söisi koko ajan jos saisi päättää ja isoja annoksia ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mekin syödään ihan tavallista kotiruokaa, mutta innostus ruokaan ja ruoanlaittoon saa inspiksen kokeilemaan aina jotain uutta ja pienellä esillepanolla saa tavallisen perus ruoankin näyttämään ihan juhla-aterialta!:) Pieniä juttuja, oli se sitten persilja ruoan päällä koristuksena tai jotain muuta!:)

      Poista
  6. Niin suussasulavan näköistä! Saisiko suklaakakkuun reseptiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Voisin tehdä tästä annoksesta jossain kohtaa ihan erillistä postausta!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.