torstai 4. elokuuta 2016

Ensimmäinen hääpäivä

ensimmäinen_hääpäivä
Vietimme viime maanantaina 1.8. ensimmäistä hääpäiväämme. Uskomatonta.. Onko meidän rakkauspäivästä oikeasti mennyt jo vuosi?  Vastahan tärisin jännityksestä vihkitilaisuudessamme, itkin onnesta juhlissamme ja  pyörähtelin tanssilattialla unelmieni hääpuvussa.

Juhlistettiin päiväämme pienellä piknikillä Reposaaren upeilla kallioilla, jossa meidät vihittiin. Täällä olimme itseasiassa kilistelemässä myös meidän kihlajaisiammekin! Ilma oli todella kaunis ja vaikka tuuli todella kovaa, ilma oli niin lämmin, ettei se ei haitannut vaan pikemminkin auttoi, ettei tullut liian kuuma. Katselimme tyrskyävää merta, kilisteltiin kuohuvaa ja naposteltiin herkullisia piknikeväitämme. Oli ihana olla siinä ihan rauhassa. Oman rakkaan kainalossa.

Me ei annettu toisillemme mitään lahjoja, koska minusta tärkeintä on, että tehdään jotain kivaa yhdessä ja tehdään niistä yhdessä olleista hetkistä kauniita muistoja. Me ei annettu toisillemme myöskään  huomenlahjoja häiden jälkeen, sillä häämatkamme upeat muistot ovat tärkeämpiä ja arvokkaampia, kuin mikään tavara. Mielestäni ihmisten tulisi enemmän ajatella juuri sitä yhteistä spesiaalia aikaa, eikä materiaa. Tehdä siitä hetkestä erityinen olemalla läsnä. 

Ihanaa päivää!

"If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes, only then would you realize how special you are to me."

-unknown-


16 kommenttia:

 1. Oi ihanat ♥ Niin kauniit kuvat :) Ja suuret onnittelut ensimmäisestä hääpäivästä ♥

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat kuvat!♥ Minulta myös suuret onnittelut hääpäivänänne :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanat :') Paljon onnea teille hääpäivästä! <3

  Erika

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
 5. Oon kyllä niin samaa mieltä tosta että mielummin yhdessä vietetty aika kuin tavara... :) yhdessäolo on tärkeämpää kun joku "turha" tavara mikä on ostettu vaan ostamisen takia tai sen takia että "pitäis" ostaa jotain :D

  VastaaPoista
 6. Ihanasti kirjoitettu teksti! :') Onnea teille!

  VastaaPoista
 7. kiitos teille kaikille ihanille onnitteluista, olette kultaisia!♥

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.