maanantai 23. tammikuuta 2017

Black & rosegold ♥

IMG_9508
Kivaa viikon alkua kaikille! Mä olin muutama viikko sitten vähän flunssainen, enkä ole sen vuoksi jaksanut tulla päivittelemään blogia, mutta selätin sen kuitenkin suht nopeaan tankkaamalla vitamiineja itsepuristetuista hedelmä- ja kasvismehuista. Nyt on taas jo paljon elinvoimaisempi ja energisempi olo! Tammikuu on mulle aina sellanen uudistautumisen kuukausi, sillä haluan uudistusta niin vaatekaappiin, elämäntaparutiineihin, kuin myös sisustustukseenkin. Näin on varmasti myös aika monella muullakin, mennäänhän jo vauhdilla kevättä kohti! On ihanaa, kun päivät on jo vähän pidempiä!
IMG_9504
Kellokokoelmani sai myös lisäystä jokin aika sitten, kun kotiutin yhden unelmakelloistani. Daniel Wellingtonin uusi upea kellomallisto mustalla taululla veti suorastaan maton alta, kun näin ensimmäiset mainoskuvat! Tiedän jo nyt, että tämä kello tulee olemaan yhtä kovassa käytössä, kuin jo omistamani Wellingtonin kellot. Rakastan tätä mustan ja punakullan tyylikästä, mutta rentoa yhdistelmää niin paljon! Ilahduin myös paketin mukana tulleesta kauniin yksinkertaisesta rannerenkaasta, mikä sopii kellon rinnalle täydellisesti. Rannekoruja on saatavana eri kokoja sekä myös teräksen värisenä, mutta tämä punakulta sopii mielestäni aivan täydellisesti tähän kokomustaan kelloon, joten ei ollut epäselvää, kumman värin valitsin.
IMG_9510
Daniel wellington on ehdottomasti yksi suosikkikellomerkeistäni tällä hetkellä.  Mä omistan tällä hetkellä kaiken kaikkiaan yhdeksän kelloa ja niistä eniten käytössä ovat olleet Wellingtonin kellot, koska ne on niin helppo yhdistää asuun, kuin asuun sekä koruun, kuin koruun ja kokonaisuus toimii aina. Kellot ovat mielestäni ihanan ajattomia ja voin kuvitella käyttäväni näitä paljon vielä vuosien päästäkin! Miten teillä, tykkäättekö mieluummin yksinkertaisista vai koristelluista kellotauluista?:)

Daniel Wellingtonin sivuilta tilaamalla, saatte koodilla SiljaDW kaikista kelloista -15% alennuksen ja koodi on voimassa helmikuun puoleen väliin saakka!

8 kommenttia:

  1. Oi mahtavaa että oli tää alekoodi👍🏻 Tilasin saman kellon. Oon etsinyt oikeanlaista punakulta kelloa ja tän kun näin niin se oli tilattava heti! 😍👌🏻 Kiitos siis alekoodista!!
    T. Suski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kuulla, että löysit kellon ja juuri sopivasti tuli myös tää alekoodi!♥♥ Oon kyllä ollut niin in love myös tähän kelloon!😍 musta ja punakulta vaan toimii!

      Poista
  2. kaunis kello ja sinä :) Sulla on upean pitkät hiukset jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti♥ Ihan huomaamatta on kyllä hiukset kasvanut näin pitkäksi! Muistan niin, kun aloitin tän hiustenkasvatusprojektin ja ne oli van niskaan asti..huh!:)

      Poista
  3. Ihana asu ja upea kello! :) Ja noi hiukset, wauuu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon.♥ Vielä, kun sais tän perinteisen suomalaisen ohuen hiuslaadun vähän vahvemmaksi ja tuuheammaksi!:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.