maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuosi 2016 pähkinänkuoressa

Jälleen on aika kurkistaa vielä kerran viime vuoden tapahtumiin. Vuosi meni taas todella nopeasti ja vaikka tuntui, ettei tapahtunut mitään sen erikoisempaa, niin hyvin paljonhan kaikenlaista tuli koettua!
Tammikuu Tammikuussa kokkailun into on vain kasvanut kasvamistaan ja loihdimme monenmoisia herkkuja, joita myös ystävämme ovat saaneet maistaa. Saimme ihanat ystävät Jennin ja Teron meille yökylään ja tehtii jälkkäriksi kotitekoista jäätelöä sekä kotitekoista suklaakakkua, joka vei kielet mennessään! Juhlimme A:n siskon kolmekymppisiä Reposaaren rennossa gastro pubissa, Merry Monkissa. Käytiin myös Pipsan kanssa Puuvillassa shoppailemassa.
helmikuu Helmikuussa vietettiin ihanan isosiskoni  ikimuistoisia synttäreitä hyvällä porukalla. Ja vaikka oli vasta helmikuu, niin keväinen olo oli jo vallannut mielen ja näkyi myös vaatteissa!

maaliskuu Maaliskuussa vietin talvilomaa, olin vaan ja nautein olosta, mutta onnettomuuksilta ei vältytty tälläkään kertaa!:D Päästiin porilaisten bloggaajakollegoiden kanssa katsomaan hauskaa Onnenonkija leffaa, jonka voisin itseasiassa katsoa taas uudestaan! Listasin myös kivoja vinkkejä yksinäisen päivän varalle. Vietettiin pääsiäistä ystävien kanssa ja koristeltiin ehkä upeimmat pääsiäismunat ikinä!;)

huhtikuu Huhtikuussa listasin asioita itsestäni, joita et ehkä vielä tiennyt. Pipsa tuli käymään meillä kylässä ja vietettiin hauska ilta höpötellen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Yllätin kultani tekemällä hänelle herkullista aamiaista. Päästiin bloggaajakollegoiden kanssa hauskaan Lasillinen goes BBQ tapahtumaan, jossa maisteltiin maukasta grilliruokaa kauden viinien kanssa, nam! Tapasin ystävääni Tiinaa ja vietimme hauskan päivän kaupungilla. Voi, kumpa nähtäisiin vaan vielä useammin!

toukokuu Toukokuu korkattiin riehakkailla vappubileillä, joiden jälkeen naurua riitti vielä pitkälle kuukautta! Käytiin kesäisellä piknikillä Kirjurinluodossa sekä nautittiin upeista auringonsäteistä rannalla. Ystäviä Tampereelta tuli kylään viettämään kesäiltaa ja vähän synttäreitäni, mutta tänä vuonna niitä juhlitaankin sitten vähän isommin, sillä täytän pyöreitä, hui!:)

kesäkuu Kesäkuussa kerroin teille minun ja mieheni rakkaustarinan. Miten se aika voikaan mennä niin nopeasti, vastahan tää kaikki tapahtui.Vietettiin kesälomaamme rentoutuen mökillämme sekä juhlittiin juhannusta perheen kanssa. Tein myös postausta ihanista uusista pidennyksistä, joita edelleen suosittelen lämmöllä!

heinäkuu Heinäkuussa vietettiin yks kesän unohtumattomammista kesäillosta ystäviemme Heinin ja Aleksin kanssa. Vieläkin tulee nii hyvä fiilis näitä kuvia katsellessa, olispa jo kesä! Käytiin Pipsan kanssa Jazzeilla ja hauskasta päivästämme voit käydä lukemassa tai kurkkaamassa videon täältä!:)

elokuu Elokuussa vietimme ensimmäistä hääpäiväämme, joka vietettiin Reposaaren kallioilla sylikkäin. Fiilistelin syysasuja sekä pohdin ja jännitin tulevaa silmäleikkausta.

syyskuu Syyskuussa käytiin Heinin ja Aleksin kanssa päihittämässä Porin Room Escape! Muistakaahan, että koodilla SILJAS saa varauksen yhteydessä -25% alennusta helmikuuhun asti!:) Sisustin makuuhunetta, jota pääsette kurkkaamaan täältä. Käytiin syömässä Porin Kelluvilla huviloilla herkullista iltapalaa A:n perheen kanssa ja nautittiin mielettömästä näköalasta! Pidettiin kaasojen kanssa hääpalaveria mun ihanan upean ystäväni luona Tampereella, joka menee naimisiin ensi syyskuussa.

lokakuu Lokakuussa kävin Porin silmäkirurgiassa silmien laserleikkauksessa ja mun kokemuksista voit lukea täältä. Vietettiin rentoja koti-iltoja ja juhlittiin työpaikkani 40 vuotista taivalta.

marraskuu Marraskuussa käytiin kirpeällä retkellä meidän mökillä ja meille sattui samalla pieni onnettomuus.. Retkestä voit lukea lisää täältä. Näin pitkästä aikaa rakasta ystävää, kun lähdettiin viikonloppureissulle Helsinkiin.Pitkästä aikaa pientä askartelua kotiin, josta voit käydä kurkkaamassa lisää täältä.
joulukuu Joulukuussa nähtiin vanhalla ihanalla tyttöporukalla pitkästä aikaa. Käytiin yhdessä Rossossa syömässä ja naurettiin vatsat väärässä hmm... kuittia.;D Vietin rentoa sunnuntaivapaata kotona ja sitten alkoikin mun kiireinen työrupeama.  Joulu vietettiin rauhallisissa merkeissä kotosalla. Joulutunnelmiamme pääset lukemaan tästä.

Sellainen oli vuosi 2016 ja toivon yhtä tapahtumarikasta, jollei rikkaampaa, tälle vuodelle!

8 kommenttia:

  1. Sun vuosi kuulostaa ja näyttää kivalle!♥ Ihanaa alkanutta vuotta :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunokainen!:) Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin!♥

      Poista
  2. Hyvää Uutta Vuotta!:) Sulla näytti olevan kiva vuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, niin se kyllä oli!:) ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle!:)♥

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia ja mukavan tapahtumarikas vuosi :) Vieläkin mahtavempaa ja onnellisempaa uutta vuotta Silja! <3

    Erika

    Ps.Tabletti lagailee, sori jos tää tuli monta kertaa, oli ongelmia kommentoinnin kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei se mitään, poistin ylimääräiseksi tulleet kommentit.:D ♥ Kiitos ihana Erika, ihanaa uutta vuotta sinulle myös!♥♥

      Poista
  4. Ihana kollaasi!<3 Oi, täytät tänä vuonna pyöreitä! Milloin juhlit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.♥♥ Toukokuun viimeinen päivä mulla on virallisesti synttärit, mutta juhlistan varmaan vähän ennen, ettei tule päällekkäisyyksiä muiden juhlien kanssa!:) Mun synttärit nimittäin osuu aina valmistumisien, ylioppilasjuhlien ym. kanssa samaan aikaan.

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.