tiistai 21. helmikuuta 2017

Bepopupissa

32871922472_bff4cabeea_o 32901067701_bf807b383c_o Olipas kuplivan kuuloinen otsikko, mutta sopii itseasiassa oikein hyvin kuvaamaan viime lauantain iloista meininkiä! Porin Bepopissa järjestettiin siis tällainen kiva Bepopup blogikirppis & löytötori, jossa sain olla mukana muiden porilaisten bloggareiden ja vloggareiden kanssa. Myynnissä mulla oli enimmäkseen koruja, jotka menivät ilokseni kaupaksi todella hyvin! Paljon jäi toki vielä myymättä ja ajattelin ottaa lähipäivinä taas kirppispöydän Porin Patakirppikseltä, joten tervetuloa penkomaan löytöjä myös sieltä.

Olin itseasiassa tosi yllättynyt, miten paljon ihmisia oli heti aamusta liikkeellä, sillä ehdein juuri ja juuri saamaan vaatteet rekille, korut, kengät ja laukut tiskiin, kun ensimmäiset kiinnostuneet kirppisasiakkaat jo tulivat! Tapahtuman ylläpitäjänä ja juontajana toimi pirtsakka Kävis blogin Laura, joka oli iloisena meitä vastassa ja helpotti pirteydellään alkujännitystä tosi paljon. Päivä oli mielestäni todella onnistunut, paljon iloisia ihmisiä liikkeellä ja mä olin ihan elementissäni, myymässä koruja haha!:D Ihan, kuin töissä olisi ollut.

On muuten yllättävän vaikeaa hinnoitella omia tuotteita. Mä en ollut sen pahemmin miettinyt hintoja valmiiksi, vaan heitin ihan suoralta kädeltä päästäni ja rohkaisin ihmisiä tarjoamaan, mitä he voisivat tuotteesta maksaa. Mutta ehdotonta plussaa tällaisesta, missä myyjä on itse paikalla, on se, että tuotteesta voi kertoa vähän enemmän, tarjota ja tinkiä ja kaupat syntyvät nopeasti.
32871926422_4440b3cfbe_o
bloggaajia
Ehdittiin välissä höpöttelemään hieman bloggaajienkin kesken ja suunnitelmissa olisikin järjestää lähiaikoina jotain kivaa meininkiä! Paikalla olivat Hellan ja Viinilasin välissä ihanan pirteä Johanna sekä hänen pikku apurinsa, Värikäs Elämäni  aurinkoinen Pipsa, ihana Timanttikenkätyttö Anette ja vloggaaja siskokset Milla Grönman sekä Elisa Grönman. 

Lisäksi paikalla oli myös erilaisia yrityksiä muun muassa ihonhoitotuotteita sekä palveluita edustava Mary Kay, monille varmasti tuttu kynttilä- ja sisustustuotteita myyvä PartyLite, hauskoja pipoja myyvä Pipoiksi.fi,vaateliike House of Lola sekä muita yrityksiä Bepopin omien liikkeiden lisäksi.
mary_kay partyliteNeljä tuntia meni tosi nopeasti ja päätettiin jatkaa porukalla, niiden jotka pääsivät mukaan, jatkamaan kuulumisia Miamiin herkullisen ruoan äärelle. Mä otin homejuustoisen hamppiaterian sekä pari lasillista siideriä lauantain kunniaksi. Oli todella rentouttavaa päästä höpöttelemään porukalla kaikenlaista bloggaamisesta sekä tietysti ruoasta. Mahtavaa, miten tällainen yhteinen harrastus yhdistää erilaisia ihmisiä! Näitä päiviä lisää kiitos!
32212508603_97ed1607f0_o

15 kommenttia:

  1. Ihana postaus tapahtumasta ♥ Ja hih, ehdottomasti tälläisiä päiviä lisää :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Oli kyllä niin kiva päivä! Kohta vois tosiaan sopia jotain miitiä, että päästäis suunnittelemaan jotain kivaa!:)♥

      Poista
  2. Moikka. Menikö nuo mustat korkkari nilkkurit ja hopeiset balleriinat ja minkä kokoset ne on? :D -m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itseasiassa mennyt!;) Molemmat ovat kokoa 37, mutta nuo hopeiset baltsut on tosi pientä kokoa, mieltäisin kooksi 36. Nilkkurit taas ovat hieman väljemmät 37.:)

      Poista
  3. Paljonko nuo nilkkurit maksais? -m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nilkkurit on täysin käyttämättömät, joten pyytäisin niistä varmaan ehkä joku 20€? Tarjotakin saa.:) Niissä on sellainen ihana kultainen levy takana koristeena, voin laittaa lisää kuvia sulle vaikka s-postiin, jos haluat?:)

      Poista
  4. Vitsi olisi ollut kiva päästä shoppailemaan teiltä kaikilta tai jopa itsekin myymään! Harmi, että oli kiireinen viikonloppu.. Toivottavasti täällä järjestettäisiin tällaisia tapahtumia lisää :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta keväämmällä sitten tuut ehdottomasti mukaan!♥

      Olisko sulla muuten kiinnostusta tulla suunnittelemaan jossain kohtaa jotain kivaa yhteistä blogijuttua porilaisten bloggareiden kesken?:)

      Poista
    2. Ehdottomasti oon kiinnostunut! :-)

      Poista
    3. Hei mahtavaa! Kiva, että oot mukana!:) yritetään jossain välissä sopia jotain tapaamista!

      Poista
  5. <3 Meillä oli niin hauskaa, että toivottavasti on pian joku kiva tapahtuma.

    VastaaPoista
  6. Entäs menikö toi pinkki/punainen ted baker? Onko clutch vai lompakko? Ihania tavaroita sulla ollut myynnissä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös vapaa!:) Ja se on itseasiassa tablettikotelo, joka avautuu vain ihan vähän ja on todella kapea. Tähän mahtuu sisälle tyyliin vain pankkikortit yms.:) Itselleni ostin tämän clutch tarkoitukseen, mutta jäikin täysin käyttämättömäksi. Hintapyynti tälle olis varmaan 30€. Uutena maksoi 60€.:)

      Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.