keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Kuulumisia

lenkillä
Kivaa keskiviikkoa! Eilen vietettiin virallista ystävänpäivää, mutta mun mielestä ystävänpäivä on ihan jokainen päivä. Emme tarvitse erikseen ystävänpäivää muistaaksemme ottaa lähimmäisiämme, ystäviämme tai ihan tuntemattomiakin ihmisiä huomioon. Pienilläkin jutuilla voi saada toisen ihmisen päivän pelastettua, piristettyä ja saada hymyn huulille, eikös vaan!:)

Mulla oli eilen vapaa ja lähdettiin heti herättyämme Hessun ja äitini kanssa ulos pitkälle lenkille. Ulkona oli niin mielettömän upea ilma, että tehtiin tavallista pidempi lenkki. Oli todella tyyni, ei tuullut ollenkaan ja aurinko lämmitti niin kovasti, että välillä teki mieli ihan riisua takki pois päältä. Hessu oli aivan puhki lenkin jälkeen ja nukahti heti kotiin päästyämme mun jalkojen juureen, kun tein töitä koneella. Voisin vaan tuijottaa tuota suloista karvakasaa.

Kiitos superisti kaikille edelliseen matkahaaveilupostaukseen kommentoineille! Ihania vinkkejä jaoitte ja ollaan aika hyvin saatu päätettyä meidän tuleva matkakohde, kiitos teidän! Vastailen kommentteihin mahdollisimman pian. Ja lisää saa myös ehdottomasti kertoa omia kokemuksia, niitä on aina kiva kuulla!
ystävänpäivä
Mies lähti viikoksi taas reissuun, joten hemmoteltiin viime sunnuntaina hieman toisiamme. Leivottiin yhdessä herkullisia suklaa-Geisha-muffineja, käytiin metsälenkillä Hessun kanssa, herkuteltiin itsetehdyillä hampeilla ja katsottiin monta jaksoa putkeen Under the dome -sarjaa, joka on muuten osoittautunut oikein mielenkiintoiseksi! Mikään ei ole ärsyttävämpää, kun joku tosi hyvä sarja loppuu eikä ole mitään uutta hyvää sarjaa tilalle!:D Onneksi siis löydettiin tämä! Muita, jotka seuraa kyseistä sarjaa?

Mun ihana mies oli jättänyt mulle maanantai aamulla ennen lähtöänsä keittiönpöydälle yllärinä ystävänpäiväpaketin, josta paljastui lisäystä Harry Potter kirjakokoelmaani. Olen lukenut monesti koko kirjasarjan, mutta haluan kaikki osat omakseni kirjahyllyyn.:) Taas olis hyvä aika alkaa lukemaan koko sarja alusta!

Eilen käytiin hyvällä kaveriporukalla syömässä nepalilaisessa ravintolassa nimeltä Royal Mustang, joka sijaitsee lähellä Porin kauppatoria. Mä en ole koskaan syönyt nepalilaista ja pakko myöntää, etten ollut aluksi kauhean innostunut tästä paikasta, sillä kuvittelin jotenkin, että ruoka on sellaista tavallista mautonta kanasafkaa. Mutta olin niin väärässä, kuin olla voi! Palvelu oli ensinnäkin erinomaista, hyvin kohtelias henkilökunta, jolle annan täyden kympin. Toinen kymppi tulee tietysti ruoasta, joka oli aivan taivaallista! Oikeasti! Pääruoaksi otin yrtti-jogurttimarinoitua ja tandoori-uunissa paistettua kanaa tomaatti-inkivääri-sipuli-tikka-masalakastikkeessa, juomaksi kavereiden suosituksesta makean herkullisen mango lassin. Lisäksi oli kahta erilaista leipää sekä kastikkeita, jotka veivät kielen mennessään. Jälkkäriksi mahtui vielä paistettua banaania hunajasiirapissa jäätelön kera. Mulle tuli tästä kokemuksesta niin kiva fiilis, että mun on aivan pakko viedä mun mies syömään tuonne mahdollisimman pian!:) Kannattaa käydä syömässä, jos ette ole vielä käyneet!
IMG_7643
Ja hei kohta on viikonloppu! Tulkaa ihmeessä kaikki, joilla vain on mahdollisuus ja kiinnostusta, moikkaamaan lauantaina mua sekä muita porilaisia bloggareita/vloggareita Porin Bepopiin blogikirppikselle!  Meistä oli kiva mainoskin tänään Satakunnan viikossa ja ylläri, että mun blogin nimi oltiin kirjoitettu väärin, tää on niin perus kaikissa lehtimainoksissa.:D haha. Toivottavasti kaikki kiinnostuneet löytävät silti  blogiini. Multa on tulossa myyntiin paljon vaatteita, koruja, kenkiä sekä myös muutama laukku.

Toivottavasti nähdään lauantaina!

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Hessu on kyllä niin suloinen <3

    VastaaPoista
  2. Heippa! Anteeksi uteliaisuuteni.. mutta pakko kysyä onko teille iloisia uutisia tulossa? :) Terv.Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä miten tämä kysymyksesi pitäisi ottaa:D mutta ei, en ole raskaana.:)

      Poista
  3. Haha voi mikä kirjoitusvirhe :D Under the Dome on huippu, olen lukenut sen kirjankin ja se vasta olikin! JA Potterit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei aivan, siitä on kirjakin! Täytyypä pistää lukulistalle seuraavaksi!:) Kirjoissa kerrotaan kuitenkin enemmän ja mielekkäämmin, mitä leffoissa. Ja Potterit ♥

      Poista
  4. Kuulin radiosta haastattelusi blogikirppiksellä. Hauska saada bloggarille äänikin:)

    VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.