tiistai 13. kesäkuuta 2017

Rento asu ja kenkärakkautta

IMG_0612
Hyvää iltaa. Mä olin tänään ekaa päivää loman jälkeen töissä ja nauroin vähän itseäni, kun huomasin, että oon pystynyt nollaamaan aivoni ihan totaalisesti näiden kahden viikon aikana.:D Pidin muunmuassa hetken aikaa työpaikan avainnippua hölmönä käsissäni ja mietin, että mihin mikäkin avain kuuluu enkä muistanut kaikkia koodeja, joita käytän töissä päivittäin sekä katsoin vähän numeroita väärin, mutta oivoi! Oli vähän kömpelö olo, mutta kyllä se sitten päivän loppua kohden meni ihan hyvin! Sitähän sanotaan, että silloin on ollut onnistunut loma, kun on pystynyt unohtamaan  työasiat täysin, onneksi osasin sentään kassaa käyttää!:D
IMG_0626 IMG_0620 IMG_0614-001
Aamulla satoi vettä kaatamalla ja asuksi valikoitu sinivalkoinen rento, mutta siisti asu. Mukavuudenhaluisena pyrin pukeutumaan aina vähän sään mukaan, eli oikeasti olisin halunnut pistää päälleni vähän kevyemmät ja lyhytlahkisemmat housut, mutta piti saada sään vuoksi vähän lämpimämpää päälle. Ja herranjestas kun pääsin töistä aurinko paahtoi täydeltä taivaalta ja oli ihan hirveän kuuma! Näin mulle yleensä aina käy, mutta ehkä mä valitsen kuitenkin mieluummin kuuman, kuin liian kylmän!

Jalkaan laitoin ehkä mukavimmat kengät, jotka omistan, eli Svean tennarit. Töissähän en siis käytä tennareita, vaan mulla on siellä ihan erilliset työkengät, joilla jaksan saapastella koko pitkän työpäivän, mutta nää tennarit on oikeasti aivan mielettömän mukavat jalassa! Mulla oli nää Tallinnassakin ja olin niin tyytyväinen, että olin ottanut nää mukaani, sillä en varmana olis jaksanut kävellä muilla kengilläni niin paljoa. Muistan, kun laitoin ensimmäistä kertaa nää valkoiset tennarit jalkaan ja sain niistä ihan hirveät rakkulat kantapäihini, mutta sen jälkeen ei ole ollut mitään vikaa. Kengät tuntuu aluksi aina vähän kovilta möhkylöiltä, mutta hetken päästä ne vähän venahtaa ja muotoutuu omalle jalalle sopiviksi. Näissä kengissä on sellainen muotoiltu pohjallinenkin, mikä tukee jalan holvikaarta täydellisesti.

Matkan jälkeen koin siis ahaa elämyksen ja tilasin uudet Sveat, mutta vain tummansinisenä! Oon pelännyt, koska nämä valkoiset menee rikki tai nuhjuuntuu käyttökelvottomiksi, mutta nyt mulla on kahdet ihanat mukavat kengät, joilla tallustella loputtomiin.
IMG_0629
IMG_0632 IMG_0634

6 kommenttia:

 1. Onpas kivat tennarit👌🏻 pitää varmaan tilata itsellenikin!

  VastaaPoista
 2. Mistä noin kivat housut?? 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on Onlyn Solid Trousers! Ihan mahtavat päällä, suosittelen! Mulla taitaa olla näitä eri väreissä jo varmaan 10kpl..:"D

   Poista
 3. Samaa haluaisin kysyä 😊 mistä noin kivat housut? 😃

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.